Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim gitar hero baterisinin sarı pedini küçük kuzen çevirdi aktarım kablosuda jakından koptu bunu nasıl tamir edebilirim?

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quekmake -- 20 Ağustos 2012; 23:06:21 >

• crazy drumda usb girişi varmış bilgisayara uyarmı ? bazı konularda uymadığını duydum ama bilmiorum doğrumu?
  • Merhabalar,

Ben bu resimdeki seti alsam daha sonradan "warriors of rock" oyununun cdsini alıp aynı donanım ile oynayabilir miyim?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Not : Ps3 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdzen -- 2 Eylül 2012; 2:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer is me

Merhabalar,

Ben bu resimdeki seti alsam daha sonradan "warriors of rock" oyununun cdsini alıp aynı donanım ile oynayabilir miyim?

Her GH oyununu sorunsuz oynayabilirsin

• Kusura bakmayın sağda solda gitarımı tanımadı yok davulu görmedi gibi mesajlar görüyorum, biraz da pahalı sonradan başım ağrımasın diye sorma ihtiyacı duydum.
    Bir uyumsuzluk olmaz alın bütün guitar hero cdlerini "metallica" "warriors of rock" vs bu donanım ile oynayın diyorsunuz.
  • quote:

Kusura bakmayın sağda solda gitarımı tanımadı yok davulu görmedi gibi mesajlar görüyorum, biraz da pahalı sonradan başım ağrımasın diye sorma ihtiyacı duydum.
    Bir uyumsuzluk olmaz alın bütün guitar hero cdlerini "metallica" "warriors of rock" vs bu donanım ile oynayın diyorsunuz.

Kesinlikle öyle. Aynı donanımı aldım. GH3, metallica, rock band, warriors of rock hepsini sorunsuz oynuyorum.
  • quote:

Merhabalar,

Not : Ps3 için

Hocam bende bu seti ariyorum nerden alacaksiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el olarak alıyorum, sahibinden ve gittigidiyor sitelerinde benzeri ilanlar var birinden birinden alırım.
  • merhabalar ben amerikadayim su an ve 1 haftaya kadar ayrilcam. acil cevap verin lutfen valizde yerim sinirli ama bu seti almak istiyorum. acaba gitar iki parcaya ayriliyor mu? kutunun buyuklugu ne kadar? parcalari tek tek sirt cantasina koysam sigar mi kutu olmadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsterboy

merhabalar ben amerikadayim su an ve 1 haftaya kadar ayrilcam. acil cevap verin lutfen valizde yerim sinirli ama bu seti almak istiyorum. acaba gitar iki parcaya ayriliyor mu? kutunun buyuklugu ne kadar? parcalari tek tek sirt cantasina koysam sigar mi kutu olmadan?

Logitech'ın gitarı ayrılmıyor en azından bunu biliyorum
  • Ayrılıyor diye biliyorum (Logitech'i bilmiyorum), çünkü ayrılmış halde gördüm.
  • bu gitarin markasi logitech mi ki bandhero?
  • kutusuyla almaya kalksam ne dersiniz cok mu buyuk bi hacme sahip ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsterboy

merhabalar ben amerikadayim su an ve 1 haftaya kadar ayrilcam. acil cevap verin lutfen valizde yerim sinirli ama bu seti almak istiyorum. acaba gitar iki parcaya ayriliyor mu? kutunun buyuklugu ne kadar? parcalari tek tek sirt cantasina koysam sigar mi kutu olmadan?

Band Hero Bundle bende var. Kesin bir şey söylemek istemiyorum, ama kutu büyüklüğünde bir bavulun varsa,
    sığdırırsın diye tahmin ediyorum. Aralarına da kıyafet sıkıştır ki herhangi bir hasar gelmesin. Sonuçta plastik ve
    bavullarda uçağa giderken atılıyor.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 8 Eylül 2012; 1:44:00 >
  • soyle bir durum var ben zaten ps3 aldim bi tane ve onu koymayi dusunuyorum valize. yani valizin yarisi doluyo onla beraber.
  • Windows 7 de guitar hero Worl Tour la ilgili bir sorun yaşayan oldumu Konsol takılıyken oyuna girmemesi gibi bir durum
  • Merhaba,

PS3 te herhangi bir guitar hero oyununda turkce sarki calma sansim varmi?

Tesekkurler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkngc

Merhaba,

PS3 te herhangi bir guitar hero oyununda turkce sarki calma sansim varmi?

Tesekkurler,

GH studio'dan şarkıyı kendin yaparsan sözsüz bir şekilde çalarsın. Ya da indirilebilir içeriğe bakarsın, yapmış olan varsa indirirsin.
  • Merhaba,

diyelimki biri şebnem ferah şarkısını hazırlamış,bende internetten buldum.İndirme derken nereye ve nasıl indireceğim.Harici harddiske indirim

harddiskimi ps3 e bağlayacağım.

Bir sorumda,pc için siteler mevcut o sitelerden pc için olan şarkıları ps3 te de çalabilirmiyim.

Teşekkürler,
  • Arkadaşlar ben bilgisayarıma Guitar Hero World Tour kurdum. PC için gitarım var. Oyun sorunsuz çalışıyor fakat yalnızca klavye ile oynanıyor :S Gitarımla nasıl oynayabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.