Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samibatu

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,Guitar hero world tour (PC) Gitarını Xbox 360 ta oynayabilirmiyim ?

hayır ama xbox gitarını pc de kullanabilirsin ama bir alet alman lazım senin dediğin gibi olsa millet xbox gitarına para vermez 250tl gider 100tl le pc gitarını alır

Tüh ya,tamam teşekkür ederim.

önemli değil ama 250 tl xbox a vereceğinize 100tl mi 90 tl mi ne pc versyonuna verin zaten herşey aynı 150tl cebinizde kalsın

Dostum orası öylede,Xbox'ı yeni aldım onda kasma sorunu olmadan oynarım diye düşündüm.
    PC'de kasma korkusuyla oynayacağım.

pc nizi ne zaman aldınız eskiyse tabi 2008 den önce aldıysanız çok küçük bir ihtimalle kasar ama 2008 den sonra aldıysanız hiç kasmaz bende ps3 e alıcam fakat 250tl çok fark var arada gidi pbilgisayara alıcam kasarsada artık bazı uygulamaları sileriz geçer

2011 yılının sonlarında aldım.İ5 işlemci var ama yine kasmasından korkuyorum.

bende aynı tarihte aldım ama içinde i3 var düşün 2008 de i5 i3 filan yoktu admalar kasmadan oynuyordu şimdi biz i3 i5 kasarakmı oynayacaz sence?

Katılıyorum dostum.
    Ram 3 GB bu konumdan zayıf düşebilir.
    GH 3 hiç kasmıyor fakat GH 5 kasamasından korkuyorum.

gh3 de kasmıyorsa gh world tour da da kasma olmz yalnız gh5 oyunu pc için üretilmedi

Peki Warriors of rock ? odamı konsollar için ?

evet sadece gh3 ve gh world tour pc için diğer hepsi konsollar için ama wor gitarı 300tl yazık o fiyata gerçek gitar alırız ben gidip gh wt alacam 100tl ye konsollar içinde 100tl olsa alıırm ps3 e bir tane ama zaten gh3 e şarkı eklenebiliyor

• Ps2 guitar hero gitari Ps3 guitar heroya uyar mi ?
  • Ps2 guitar hero gitari Ps3 guitar heroya uyar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,Guitar hero world tour (PC) Gitarını Xbox 360 ta oynayabilirmiyim ?

hayır ama xbox gitarını pc de kullanabilirsin ama bir alet alman lazım senin dediğin gibi olsa millet xbox gitarına para vermez 250tl gider 100tl le pc gitarını alır

Tüh ya,tamam teşekkür ederim.

önemli değil ama 250 tl xbox a vereceğinize 100tl mi 90 tl mi ne pc versyonuna verin zaten herşey aynı 150tl cebinizde kalsın

Dostum orası öylede,Xbox'ı yeni aldım onda kasma sorunu olmadan oynarım diye düşündüm.
    PC'de kasma korkusuyla oynayacağım.

pc nizi ne zaman aldınız eskiyse tabi 2008 den önce aldıysanız çok küçük bir ihtimalle kasar ama 2008 den sonra aldıysanız hiç kasmaz bende ps3 e alıcam fakat 250tl çok fark var arada gidi pbilgisayara alıcam kasarsada artık bazı uygulamaları sileriz geçer

2011 yılının sonlarında aldım.İ5 işlemci var ama yine kasmasından korkuyorum.

bende aynı tarihte aldım ama içinde i3 var düşün 2008 de i5 i3 filan yoktu admalar kasmadan oynuyordu şimdi biz i3 i5 kasarakmı oynayacaz sence?

Katılıyorum dostum.
    Ram 3 GB bu konumdan zayıf düşebilir.
    GH 3 hiç kasmıyor fakat GH 5 kasamasından korkuyorum.

gh3 de kasmıyorsa gh world tour da da kasma olmz yalnız gh5 oyunu pc için üretilmedi

Peki Warriors of rock ? odamı konsollar için ?

evet sadece gh3 ve gh world tour pc için diğer hepsi konsollar için ama wor gitarı 300tl yazık o fiyata gerçek gitar alırız ben gidip gh wt alacam 100tl ye konsollar içinde 100tl olsa alıırm ps3 e bir tane ama zaten gh3 e şarkı eklenebiliyor

arkadaşlar guitar hero 3 PC de şarkı eklenebiliyor olmadı fofix var onu kurarsanız pc ye orjinal rock band ve guitar hero temaları var
    onlarla birlikte gayet güzel oluyor üstelik guitar hero veya rock band da bulunmayan yüzlerce şarkı da var web de ordan ekleyebiliyorsunuz
    tek dez avantajı mesela guitar hero da siz gitar çalarken sizin çaldığınız enstrumanın yani gitarın sesi daha fazla çıkar ama fofix de öyle değil o biraz sinir bozucu ama ben onu oynuyorum gayet eğlenceli tavsiye ederim

• Günaydın arkadaşlar

Guitar hero 5 ve 6 arasında gitarının ne farkı var görünüm dışında?

5 yada 6 alsam şuana kadar çıkmış tüm oyunlar çalışır mı ?

cevaplara göre bu akşam almaya gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugkartal

Günaydın arkadaşlar

Guitar hero 5 ve 6 arasında gitarının ne farkı var görünüm dışında?

5 yada 6 alsam şuana kadar çıkmış tüm oyunlar çalışır mı ?

cevaplara göre bu akşam almaya gideceğim

içeriindeki şarkılar değişik görünümü değişik fiyatı değişik gh5 gitarını gh world tour da ve gh3de kullanabilirsin zaten gh world tour gh 5 gh metallica sadece gitar görünümleri farklı(gh5 de istersen gh world tour gitarı veriyorlar
  • bateride star power tuşunu bulamıyorum biri yardımcı olabilir mi?
  • GH5 Ps3 gitarı pc de oluyor Gh6 WoR gitarı olur mu ? Bi'de xbox gitarı oluyor mu oluyorsa Ps3 gitarımı Xbox gitarımı daha iyi olur . Tabi bunu şundan soruyorum 1-2 aya konsol alacağım tabi guitar hero guitarını hangi konsolunkini alırsam ona göre alıcağım . Yani siz derseniz 1-2 ay sonra Xbox al Xbox gitarı alıcam . Ps3 derseniz ps3 alırım :) . Bu arada Tasco Cowboy kullanan var mı orjinalden daha iyi olduğu söyleniyor doğru mu ? Bu arada ps3 davul pc ye uyuyor mu? Kullanıcı yorumu istiyorum . Teşekkürler :)
    1-Arkadaşlar bu gerçek mi : :S ?

http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/aksesuarlar/1430/125081508/aral_ps3_guitar_hero_hediye_tek_gitar_konsol_aksesuar
    2- Ve şu set fena değil sanırım alsam bateri ve gitar pcye uyar mı ?
    www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/playstation_/31421/125082430/aral_guitar_hero_6_wor_super_bundle_ps3_yazilim
    3-Eğer 30 tllik gitar gerçek değilse ve ps3 bateri pcye uymazsa bunu alıyım 250 tl ama dr internet alışverişinde indirim yapıyor 150 tl olmuş :)
    www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Guitar-Hero-6-Warrior-Of-Rock-Guitar-Bundle-PS3/Oyunlar/Eglence/Muzik/urunno=0000000346014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faheden -- 23 Haziran 2012; 21:55:57 >

• Arkadaşlar bir arkadaşım hediye olarak kontorland crazy drum almışta bana. Link olarak
    http://www.sanalpazar.com/cache/n8/73/728/7280/172798/cat_358/cache_500_1__i_1652580_XJF.jpg

Benim sorum şu olacak.Normal 3 pad 2 zil çeklinde olan bateri olmadığı için kafama çok takıldı.Bununla PS3 ve PC'de hangi oyunları oynayabilirim?
  • arkadaşlar bütün konuyu okumadım ama ps3e bluetooth kulaklık bağlayıp bunu guitar heroda kullanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrthnkn

bateride star power tuşunu bulamıyorum biri yardımcı olabilir mi?

Sarı ve turuncu zillere aynı anda vurduğun zaman aktif olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaankoc

arkadaşlar bütün konuyu okumadım ama ps3e bluetooth kulaklık bağlayıp bunu guitar heroda kullanabilirmiyim?

Bluetooth kulaklığı bağlayabilirsin, Gitar hiro da kullanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonscot

Arkadaşlar bir arkadaşım hediye olarak kontorland crazy drum almışta bana. Link olarak
    http://www.sanalpazar.com/cache/n8/73/728/7280/172798/cat_358/cache_500_1__i_1652580_XJF.jpg

Benim sorum şu olacak.Normal 3 pad 2 zil çeklinde olan bateri olmadığı için kafama çok takıldı.Bununla PS3 ve PC'de hangi oyunları oynayabilirim?

Normal olanı toplam 5 pad, seninkinde 4 pad var, eksik kalan 1 pad olmadan oynayabilirsin.

Uyumluluk durumu hakkında bilgim yok.

• Xbox icin kullandıgım gitarı pc de nasıl kullanırım ne almam gerekiyor detayli bir açıklama alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavell54

Xbox icin kullandıgım gitarı pc de nasıl kullanırım ne almam gerekiyor detayli bir açıklama alabilirmiyim

Oyun adı,
    Gitar markası,
    işletim sistemi,

bu üçünü verirsen, birşeyler söyleyebiliriz.
  • gitar bu ben aldım zate bu arkadastan

http://forum.donanimhaber.com/m_63999051/mpage_1/f_/key_Guitar+Hero+6+XBOX+kablosuz+gitari//tm.htm#64138114

xbox isletim sistemi pal (sanırım onu sordun)

guitar hero 3 5 6 üçüde var bende gitar secim yapmıyo band her dail hepsini oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavell54

gitar bu ben aldım zate bu arkadastan

http://forum.donanimhaber.com/m_63999051/mpage_1/f_/key_Guitar+Hero+6+XBOX+kablosuz+gitari//tm.htm#64138114

xbox isletim sistemi pal (sanırım onu sordun)

guitar hero 3 5 6 üçüde var bende gitar secim yapmıyo band her dail hepsini oynuyorum

xbox değil, pc işletim sistemini sormuştum, şöyle söylim; Vista ve üzeri ise oynarsın.

Not: gitar hero 3 'de çalışmayabilir.

• w7 kullanıyorum

peki ne almam gerekiyo aparatın adı sanı varmı?
  • ben pc için guitar hero gitarı + oyun almak istiyorum ama hangisi bana uygun olur bilmiyorum guitar hero 3 mü alsam ? yardımcı olurmusnuz ps3 oynadım çok sevdim ama ps3 alıcak durumum yok pc için ne yapmalıyım yardım edermisiniz ?
  • merhabalar..

ps3 te davulum var. elimde band hero oyunu var. şimd guitar hero metallica oyunu almayı düşünüyorum. şöyle bişey duydum yanlışım varsa düzeltin: guitar hero ile rock band oyunlarının dlc leri bazı oyunlarda uyumlu oluyomuş. bu doğru mu? bi de ben silent hill müziklerinin davulla ps3 te çalmak istiyorum.(örneğin:promise , i want love gibi) bu mümkün mü? mümkünse ne yapmam gerekir? hangi oyunu alıp hangi dlcyi indirmem gerekir.. teşekkürler..

ekleme: birde aldığımız bi guitar hero ya da rock band oyunu eski oyunların dlcleriyle uyumluluk gösterir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvncrylmz -- 18 Ağustos 2012; 21:28:39 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.