Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PC Guitar Hero:World Tourla beraber gelen gitar,PS3te calisir mi? Menüde çalışıyor ama mikrofon olarak görüyor. Yardım lütfen!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eglencedunyasi.org

quote:

Orijinalden alıntı: deathbomb

Merhabalar,

PC Guitar Hero:World Tourla beraber gelen gitar,PS3te calisir mi? Menüde çalışıyor ama mikrofon olarak görüyor. Yardım lütfen!!!

Orjinal Pc gitarı ps3'te kullanabilmek için ps3 uyulumu wireless alıcı almak gerekir.

Ps3 uyumlu wireless alıcım var. Dediğim gibi gitarı oyunun menülerinde falan kullanıyorum ancak ps3 kolu ile gitarı hep mikrofon olarak görüyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Orjinal Pc gitarı ps3'te kullanabilmek için ps3 uyulumu wireless alıcı almak gerekir.

Ps3 uyumlu wireless alıcım var. Dediğim gibi gitarı oyunun menülerinde falan kullanıyorum ancak ps3 kolu ile gitarı hep mikrofon olarak görüyor.

Wireless alıcının arkasına bakınız, büyük ihtimalle pc yazıyordur, aksi halde sorunsuz çalışması gerekir.. Şöyle bir durum var, ps3'te guitar hero world tour ve sonrasında çıkan sürümleri kol ile oynanmıyor.. eğer gitarınızın alıcısı pc alıcısı ile ps3 konsolunuz gitarı gitar olarak değil kol olarak algılar, dolayısıyla gitar bağlı olmadığını var sayar ve bu şekildeyken ancak mikrofonla oyunu oynayabileceğiniz için size mikrofon uyarısı verir.

Evet alıcının arkasında PC yazıyor. Bu durumda gitarı kullanamıycaz sanırım.

• Merhaba arkadaşlar Ps3- Metallica için bateri arıyorum ama internette hiç bulamadım. Ya stokta yok ya da 300TL'ye koyuyorlar. Önerdiğiniz bir model ismi söylerseniz öyle aratabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Merhaba arkadaşlar Ps3- Metallica için bateri arıyorum ama internette hiç bulamadım. Ya stokta yok ya da 300TL'ye koyuyorlar. Önerdiğiniz bir model ismi söylerseniz öyle aratabilirim.

tüm guitar hero gitarları tüm oyunlarda çalışıyor.tüm guitar hero oyunu davulları da GH:World Tour'dan sonra çıkan tüm oyunlarda çalışıyor.Yani metallica olarak değilde aramanızı geniş tutarak diğer oyunların davullarına bakarsanız sizin için daha sağlıklı,daha ucuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

quote:

Merhaba arkadaşlar Ps3- Metallica için bateri arıyorum ama internette hiç bulamadım. Ya stokta yok ya da 300TL'ye koyuyorlar. Önerdiğiniz bir model ismi söylerseniz öyle aratabilirim.

tüm guitar hero gitarları tüm oyunlarda çalışıyor.tüm guitar hero oyunu davulları da GH:World Tour'dan sonra çıkan tüm oyunlarda çalışıyor.Yani metallica olarak değilde aramanızı geniş tutarak diğer oyunların davullarına bakarsanız sizin için daha sağlıklı,daha ucuz olur.

Önerdiğiniz bir oyun davulu var mıdır? Ayrıca fiyat aralığı nedir? Dediğim gibi 300TL'ye çıkıyor mu? 200TL civarı var ama gitar 90TL iken bir bateriye 200TL verilmez sanırım. 150TL civarı verebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Önerdiğiniz bir oyun davulu var mıdır? Ayrıca fiyat aralığı nedir? Dediğim gibi 300TL'ye çıkıyor mu? 200TL civarı var ama gitar 90TL iken bir bateriye 200TL verilmez sanırım. 150TL civarı verebilirim.

Band Hero setini (gitar+davul+mikrofon) geçen sene 180TL'ye almıştım markafoni'den.Band Hero'dakiler de çalışıyor Guitar Hero'da.Zaten iki oyun da ve sette activision çıkışlı oyun ve setler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Band Hero setini (gitar+davul+mikrofon) geçen sene 180TL'ye almıştım markafoni'den.Band Hero'dakiler de çalışıyor Guitar Hero'da.Zaten iki oyun da ve sette activision çıkışlı oyun ve setler.

gayet güzel fiyat. fakat bana sadece tek davul lazım. yeni model olunca daha fazla fiyat biniyor sanırım. metallica'da çalışan bir davul yeterli bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 3 Aralık 2012; 1:20:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gayet güzel fiyat. fakat bana sadece tek davul lazım. yeni model olunca daha fazla fiyat biniyor sanırım. metallica'da çalışan bir davul yeterli bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-ps3-guitar-hero-full-set-gitar,davul,oyun,mik-19-ay-garantili-104586367/detay/

tek davul olarak bulmanız zor.ancak ayrı ayrı satan kullanıcılardan alabilirsiniz.

• alacağım 2. gitar veya mikrofonu pek kullanmayacağım. Verdiğiniz link fena değil fakat dediğim gibi asıl derdim tek davul güzel bir fitaya bulabilmek.
  • quote:

alacağım 2. gitar veya mikrofonu pek kullanmayacağım. Verdiğiniz link fena değil fakat dediğim gibi asıl derdim tek davul güzel bir fitaya bulabilmek.

2. el ve sahibinden.com üzerinden araştırın derim.ben daha önce sattığımda 110TL'ye satmıştım yanlış hatırlamıyorsam.(sadece davul)
  • bugün arkadaşımla gh metallica oynarken war ensemble'ı expert+ da bi deniyim dedim bateride cift pedalla bi ara gidiyodum nerdeyse ama sonra öttürdum %82 62 streak ile çaldım var mı bana rakip

Uzun uzun tartışabilirim şarkıya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Setin içinden çıkan pedalları mı kullanıyorsun? Yoksa yeni bir pedal mı aldın?
  • merhaba arkadaşlar. bende warriors of rock oyunu var guitar hero nun. şöyle bir problemim var oyunu led tv de oynadığım zaman görüntü de atlamalar oluyor. bunun önüne geçmemiz mümkün mü? belki burada sormamam gereken bir soruydu ama yardımlarınızı rica ediyorum yi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotland

merhaba arkadaşlar. bende warriors of rock oyunu var guitar hero nun. şöyle bir problemim var oyunu led tv de oynadığım zaman görüntü de atlamalar oluyor. bunun önüne geçmemiz mümkün mü? belki burada sormamam gereken bir soruydu ama yardımlarınızı rica ediyorum yi akşamlar

Televizyonu oyun modunda çalıştırmayı denediniz mi?
  • Arkadaşlar bende gitar ve oyun var. Şimdi arkadaş ortamında çalmak içinde davul, gitar ve bir gitar daha almayı düşünüyorum. Şimdi 3 gitar bir davul ile şarkı çalınabilir mi? (2 elektro 1 bass mesela) Mikrofon almak istemedim kimse söyleyemez ya da gereksiz olur diye. James'in sesi güzel Ne yapabiliriz? Öyle sette yok sanırım. En kötü mikrofonsuz gitar+davul alayım.
  • quote:

Arkadaşlar bende gitar ve oyun var. Şimdi arkadaş ortamında çalmak içinde davul, gitar ve bir gitar daha almayı düşünüyorum. Şimdi 3 gitar bir davul ile şarkı çalınabilir mi? (2 elektro 1 bass mesela) Mikrofon almak istemedim kimse söyleyemez ya da gereksiz olur diye. James'in sesi güzel Ne yapabiliriz? Öyle sette yok sanırım. En kötü mikrofonsuz gitar+davul alayım.

3 gitar gibi bi' durum yok ne yazik ki. Max 2 gitar kullanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Arkadaşlar bende gitar ve oyun var. Şimdi arkadaş ortamında çalmak içinde davul, gitar ve bir gitar daha almayı düşünüyorum. Şimdi 3 gitar bir davul ile şarkı çalınabilir mi? (2 elektro 1 bass mesela) Mikrofon almak istemedim kimse söyleyemez ya da gereksiz olur diye. James'in sesi güzel Ne yapabiliriz? Öyle sette yok sanırım. En kötü mikrofonsuz gitar+davul alayım.

gitar + bateri de yok sanırım. set alayım diyorum ama mikrofon ve oyuna ihtiyacım yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

gitar + bateri de yok sanırım. set alayım diyorum ama mikrofon ve oyuna ihtiyacım yok.

Aynen dediğin gibi. Tek tek alırsan da pahalıya kaçar. Oyunla mikrofonu ikinci el bölümünde satabilirsin diye düşünüyorum.

• meraba arkadaşlar ben 4 yıldır electro gitar hastasıyım ama ailem yok elektrik çarpar fln almama izin vermio bende araştırrken guitar hero ya rastladım guitar hero hakkında hiçbişey bilmiyorum o yüzden size baya bi sorum olcak yanıtlarsanız sevinirim :)

1= guitar hero sadece eğlenmek için bi oyun gibi bişimi yoksa gitar çalmayıda öğretiyomu?

2=guitar herodaki gitar bildiğimiz gerçek electro gitara benzer bişeymi yani telli felnmı yoksa oyuncakmı tuşları feln var duydum üstündeki tuşlar ne işe yarıyor?

3=ankarada nerelerde satılır bilen varmı?

4=özellikle kullanmış arkadaşlara soruyorum ben bateri+gitar+mikrofon lu istiyorum yani setten istiyorum kullanışlımı yoksa ayrı ayrı almam dahamı iyi?

5=eğer ayrı ayrı alırsam çokmu pahalı olur?

6=baterinnde gitar gibi çeşitleri varmı?

7=eğer varsa beteri ve gitar için hangisini veya hangilerini önerirsiniz?

8=guitar heronun oyunları aşama aşamamı yani guitar hero 1 2 3 4 5 felnmı 1 bitince diğerinimi almak zorundayız?

9= türkçe şarkı olma imkanı varmı ingilize şarkı pek sevmiyorum?

10=varsa hangi oyunda türkçe şarkı var ve şarkı indirme imkanı varmı?

11= diyelimki guitar heroyu aldım neye takıp çalıcam şarkılarımı bilgisyaramı yoksa cihaz gibi bişi veriyolarmı?

Belli olduğu gibi hakkında hiç bişey bilmiyorum almakta çok istiyorum :)
    lütfen özellikle denemiş olan arkadaşlar sorularımı cevaplarsa sevinirim :)

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.