Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/guitar-hero-warriors-of-rock-gitari-ps3-icin-55044380#product-information

Bu nasıl sizce? Baya güzel gözüktü gözüme. Bunla hangi oyunları oynamalıyım?

İçinde oyun yok sanırım. Guitar Bundle bulmanı tavsiye ederim, Gitar+Oyun olsun içinde.
    Birde ilk defa alacaksın Band Hero Super Bundle al içinde davul, mikrofon, gitar,oyun var. Fiyatı en uygun bundle band herodur.
    Sonra oyunları tek tek alırsın...

500 lira imiş. Baya aşar beni bu. Bunu alsak yeterli olmaz mı?

500 mü yok artık imkansız. 3-4 ay önce aldım ben 275 TLye. İndirimde vardı içinde hadi olsun 300.
    D&R kampanya yapmıştı bir alana bir bedava kampanyası, aynı ilandaki gitarı veriyorlardı 125 TL ye geliyordu ama içinde oyunda vardı.
    Oyunsuz tek gitarı 125 e alırsan zarar edersin söylemek istediğim o.

• warriors of rock yada guitar hero 5 gitarları pcde çalışırmı çalışırsa hangisi daha iyi çalışır ve nerden bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvncbl13

warriors of rock yada guitar hero 5 gitarları pcde çalışırmı çalışırsa hangisi daha iyi çalışır ve nerden bulabilirim.

win7 ve üstünde çalışır, ikiside aynı çalışır.
  • merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ? davulda twin pedal kullanımı oluyor mu oluyorsa nasıl yapılıyor ? veya nerden temin ediliyor bilgi verirseniz sevinirim tşkler.
  • merhaba arkadaslar. Bu band hero tüm set olarak en uygun nerden alabılırım? Bir de pc ye baglayaılır mıyım yoksa bunu alıcagım yere belırtmem mı lazım?
  • fw'li xbox360 var. D&R'dan falan gıdıp alsam Guitar Hero tarzı bandlar. Çalışır mı makinemde??
  • PC'de klavye'de oynuyordum expertte klavyede hiç zorlanmıyordum guitar hero aerosmith ve guitar hero 3'te fakat ps3 e alıyım dedim wariors of rock'ta baya zorlandım bi garip geldi gitar elime çok karıştırıyorum tuşları
  • Şu guitar hero işine baya içim ısındı ps3 üme alacağım bundle setteki gitar bilgisayar çalışır mı ek programla falan ?
  • GH WORLD TOUR İNDİRDİM TUŞ AYARLAMA YERİNİ BİLİYORUM Aancak davul çalarken notanın yanında mor bir renk çıkıyor yatay şeklinde, sanırım pedal oluyor bu...
    tuşlardan hangisi pedal onu bulamadım, mesela bi şarkıda her renkte doğru basmama rağmen o mor yatay çizgi yüzünden rock bar azalıyor ve şarkı kesiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ? davulda twin pedal kullanımı oluyor mu oluyorsa nasıl yapılıyor ? veya nerden temin ediliyor bilgi verirseniz sevinirim tşkler.

Aynen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

GH WORLD TOUR İNDİRDİM TUŞ AYARLAMA YERİNİ BİLİYORUM Aancak davul çalarken notanın yanında mor bir renk çıkıyor yatay şeklinde, sanırım pedal oluyor bu...
    tuşlardan hangisi pedal onu bulamadım, mesela bi şarkıda her renkte doğru basmama rağmen o mor yatay çizgi yüzünden rock bar azalıyor ve şarkı kesiliyor...

hadi ama pcde davul çalan kimse yok mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ? davulda twin pedal kullanımı oluyor mu oluyorsa nasıl yapılıyor ? veya nerden temin ediliyor bilgi verirseniz sevinirim tşkler.

Aynen?

kimse bilmiyor sanırım hiç twinci yok aramızda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

Aynen?

kimse bilmiyor sanırım hiç twinci yok aramızda

valla olsa süper olur. Araştırmak lazım, illaki vardır

• yardım arkadaşlar
    up
  • İzmirde nerde guitar hero super bundle veya band hero super bundle bulabilirim baktığım yerlerde sadece xbox için var
  • Ucuz kick pedal nerden bulabilirim arkadaşlar ? Expert kesmiyor artık expert + istiyorum
  • Benimkini kiralim sana, günlük 10 lira atsan kafi, en az 10 gün kiralamak koşuluyla :)
  • Yeni bir band hero set alır ıvırını zıvırını satarım bu bana daha karlı gelir diye düşünüyorum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hebeléé

İzmirde nerde guitar hero super bundle veya band hero super bundle bulabilirim baktığım yerlerde sadece xbox için var

kardeş zor bulursun çünki piyasada band hero ps3 set kalmadı, ben bu gün sipariş verdim yarın gelecek ama adamın elinde son bir tane kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyncn

quote:

Orijinalden alıntı: Hebeléé

İzmirde nerde guitar hero super bundle veya band hero super bundle bulabilirim baktığım yerlerde sadece xbox için var

kardeş zor bulursun çünki piyasada band hero ps3 set kalmadı, ben bu gün sipariş verdim yarın gelecek ama adamın elinde son bir tane kalmış.

guitar hero bulurmuyum
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.