Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 de warriors of rock oyununa nasıl eski oyunları import edebilirim yardım lütfen..
    oyun içi shop menüsünde hiçbirşey bulunamadı diyor ve ps store da da sadece tek tek şarkılar bulabiliyorum eski oyunları komple alabileceğim ya da bu oyuna import edebileceğim yeri bir türlü bulamadım
  • xbox 360 için gitar alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum yan sanayi de olur
  • Kampanya var mı hiç ?
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bende xbox'da band hero'ya geçiş yaptım. Çok acemice bir sorular olacak ama ;

1- Bateri pedalı tam olarak ne işe yarıyor.
    2- Bateri pedalı jack'ının girdiği yerde 2 tane daha jakc girişi var. O girişler hangi aparatlar için.
    3- Guitar için pedal var mı.? Var ise nereye takılıyor ve tam olarak ne işe yarıyor.?

Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathildass

Arkadaşlar merhaba.
    Bende xbox'da band hero'ya geçiş yaptım. Çok acemice bir sorular olacak ama ;

1- Bateri pedalı tam olarak ne işe yarıyor.
    2- Bateri pedalı jack'ının girdiği yerde 2 tane daha jakc girişi var. O girişler hangi aparatlar için.
    3- Guitar için pedal var mı.? Var ise nereye takılıyor ve tam olarak ne işe yarıyor.?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

1-Bateri pedalı bateri çalarken çizgi şeklinde notalar geliyor onlar geldiğinde basmak için
    2-Extreme modda yani en zorda oynarken pedala çok basmak gerekiyor o girişlere 2.pedal bağlanıyor 2 ayağınla daha hızlı basma imkanın oluyor
    3-Gitar için pedal yok
  • Çok teşekkürler arkadaşım.

Peki arkadaşlar, şu iki ürünü konsollarında kullanıp, deneyen var mı.?
    Acaba türkiyede nasıl tedarik edebiliriz.

http://www.amazon.com/Xbox-360-Rock-Band-Stage-Kit/dp/B001FVH6L4/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1333109994&sr=8-7

http://www.amazon.com/Gioteck-Wireless-Darklite-Stagelight-PS3-Xbox/dp/B001LNNNHW/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1333109963&sr=8-14

• Hala, davulda star power nasıl açılır bilen yok dimi? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Hala, davulda star power nasıl açılır bilen yok dimi? :(

var hocam iki zile de aynı anda vuruyosun, açılıyo star power
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle18

quote:

x4 yapmışım full yardırıyorum, star power da dolmuşken,

iki zile aynı anda vurduğumda x4 sıfırlanmayacak mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle18

quote:

x4 yapmışım full yardırıyorum, star power da dolmuşken,

iki zile aynı anda vurduğumda x4 sıfırlanmayacak mı?

işte zamanlama önemli, ikisine aynı anda vuracam derken nota kaçırırsan sıfırlanır, ama doğru zamanlama ile açarsan x8'e çıkıyosun. ben ard arda iki nota arasındaki boşlukta açmaya çalışıyorum (hızlı davranmak gerekiyo) o zaman bi problem olmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle18 -- 30 Mart 2012; 21:25:23 >

• Arkadaşlar Guitar Hero:Metallica' da pek profesyonel çalmıyorum ama gene de geliştirdim kendimi. Fade to Black'i expertte çalabiliyorum ya da Fuel'i.(Elektro da) Ama Master of puppters veya One şimdilik soloları sıkıntı yaratıyor.Aslında solo sorun değilde ard arda seri olarak olarka notalarda tökezliyorum.Bunun için bir tavsiyeniz var mıdır?
    Şimdi benim bir sorum olucak. Bazı videolar izliyorum adamlar titretmeden sadece renkli notalara basarak geçebiliyorlar bazı yerleri. Benim bildiğim sadece bağlı notalarda o durum geçerli ama videodakinler bağlı olmayan notaları bile bazen sadece renklere basarak geçiyor. Anlamış değilim.
  • sadece assagi ya da yukarı yaparak degilde pespese gelen durumlarda hem asagi hem yukarı hareket ettirerek yapabilirsin sanırım.. pes pese notalarda anca oyle cıkarsın isin icinden
  • Bateri için 2. pedal lazım gg de tek pedalı 110 liraya satıyorlar şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora.ozdogan

sadece assagi ya da yukarı yaparak degilde pespese gelen durumlarda hem asagi hem yukarı hareket ettirerek yapabilirsin sanırım.. pes pese notalarda anca oyle cıkarsın isin icinden

teşekkürler. onu ayarlamakta zor her nota aynı aralıklarla gelmiyor.Ama uğraşıcaz yapacak birşey yok. 2. sorumu cevaplayabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Bateri için 2. pedal lazım gg de tek pedalı 110 liraya satıyorlar şaka gibi

komple set (davul,gitar,oyun,mikrafon) 150 lira zati :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Arkadaşlar Guitar Hero:Metallica' da pek profesyonel çalmıyorum ama gene de geliştirdim kendimi. Fade to Black'i expertte çalabiliyorum ya da Fuel'i.(Elektro da) Ama Master of puppters veya One şimdilik soloları sıkıntı yaratıyor.Aslında solo sorun değilde ard arda seri olarak olarka notalarda tökezliyorum.Bunun için bir tavsiyeniz var mıdır?
    Şimdi benim bir sorum olucak. Bazı videolar izliyorum adamlar titretmeden sadece renkli notalara basarak geçebiliyorlar bazı yerleri. Benim bildiğim sadece bağlı notalarda o durum geçerli ama videodakinler bağlı olmayan notaları bile bazen sadece renklere basarak geçiyor. Anlamış değilim.

Touch tilt gibi bisey vardi ayarlarda oydi sanki. :S

• ps3 için olan band hero serisini xboxta çalıştırmanın kesin bir çözümü yok mu? sonuçta bluetoothla çalışıyor ikiside
  • http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/guitar-hero-warriors-of-rock-gitari-ps3-icin-55044380#product-information

Bu nasıl sizce? Baya güzel gözüktü gözüme. Bunla hangi oyunları oynamalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/guitar-hero-warriors-of-rock-gitari-ps3-icin-55044380#product-information

İçinde oyun yok sanırım. Guitar Bundle bulmanı tavsiye ederim, Gitar+Oyun olsun içinde.
    Birde ilk defa alacaksın Band Hero Super Bundle al içinde davul, mikrofon, gitar,oyun var. Fiyatı en uygun bundle band herodur.
    Sonra oyunları tek tek alırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/guitar-hero-warriors-of-rock-gitari-ps3-icin-55044380#product-information

İçinde oyun yok sanırım. Guitar Bundle bulmanı tavsiye ederim, Gitar+Oyun olsun içinde.
    Birde ilk defa alacaksın Band Hero Super Bundle al içinde davul, mikrofon, gitar,oyun var. Fiyatı en uygun bundle band herodur.
    Sonra oyunları tek tek alırsın...

500 lira imiş. Baya aşar beni bu. Bunu alsak yeterli olmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.