Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN BİMEKS'DEN GUİTAR HERO WORLD TOUR TEKLİ DAVUL+WARİORS OF ROCK PS3 OYUNU İKİSİNİ 150 TL'YE ALDIM. SORUM DAVULU BİLGİSAYARDA BATERİ OLARAK KULLANABİLECEĞİM BİR PROGRAM VAR MI? VARSA AŞAMALARI NELERDİRDİR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaletolcay

ARKADAŞLAR BUGÜN BİMEKS'DEN GUİTAR HERO WORLD TOUR TEKLİ DAVUL+WARİORS OF ROCK PS3 OYUNU İKİSİNİ 150 TL'YE ALDIM. SORUM DAVULU BİLGİSAYARDA BATERİ OLARAK KULLANABİLECEĞİM BİR PROGRAM VAR MI? VARSA AŞAMALARI NELERDİRDİR?

11 ve 12. sayfalarda bu konuya cevap verildi, geri dönüp bakabilirseniz öğrenebilirsiniz.
  • MERHABALAR

benim sormak istediğim soru:
    guitar hero warriors of rock ta 3 guitar çalabilme özelliği var yazıyor her yerde. ancak bir türlü ayarlayamadım. nasıl olduğu konusunda bi bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar,

GUITAR HERO alacak olan varsa yeniçarşımda 155 tl.

http://www.yenicarsim.com/guitar-hero-warriors-of-rock-ps3-gitar-set/sony-playstation-3/id/483575/
  • Benim şöyle bir sorum olucak arkadaşlar bende wii ve ps3 konsolu var wiide rock band seti var ps3 guitar hero seti var

1-ben rock band ps3 oyunu alsam wii seti ps3de kullanabilirmiyim

2-guitar hero wii oyunu alsam ps3 guitar setini wiide kullanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaletolcay

ARKADAŞLAR BUGÜN BİMEKS'DEN GUİTAR HERO WORLD TOUR TEKLİ DAVUL+WARİORS OF ROCK PS3 OYUNU İKİSİNİ 150 TL'YE ALDIM. SORUM DAVULU BİLGİSAYARDA BATERİ OLARAK KULLANABİLECEĞİM BİR PROGRAM VAR MI? VARSA AŞAMALARI NELERDİRDİR?

Nerdeki bimeks'den aldın??? kaç haftadır arıyorum bulamadım hiç bir yerde ???
  • Arkadaşlar guitar hero arşivi yapmak istiyorum. Hali hazırda Metallica ve Band hero var.
    Popüler olanlar birçok yerde satılıyor zaten Ör/ GH 6 Worriors of rock
    TÜm oyunları bulabileceğim bir yer varmıdır?
    Dükkan olması tercihim internet yerine.
  • rock band yada guitar hero vs. bu oyunlara müzik atmak mümkün mü arkadaşlar? youtube da duman'ın falan atıldığını gördüm. pc versiyonları mı acaba?
  • arkadaşlar benim bi sorum olacak. şimdi bende band hero seti var.rock band 1 ve acdc pack de çalışmıyor. internetten araştırdım.rock band 1 ve packlerde hakkaten uyumlu değilmiş yanlız rock band 2 ve üstü çıkan oyunlarda uyumluymuş.soracağım soru şu rock bandin diğer üst oyunlarından hangisini alırsam rock bandin eski oyunlarını indirebilirim? bilen lütfen acil cvp versin.teşekkürler
  • İki soru sorucam :

1) GH metallicada kutuda usk yazıyor bölge olarak ben US , UK , TR psn de denedim online da adam bulamıyor arıyor arıyor sonra daha düşük seviyede arıyımmı diyor ok diyorum arıyo bulamıyo gitar vs gitar atsam bile bulamıyor internette nat type 2 ama store a giriyor ilginç kimseyede olmuyor herhalde ben ve kuzenim dışında .

2) Önceki sayfalarda bu link verilmiş doğrumu acaba gitar ve oyun bu fiyata :

http://www.aralgame.com/asp/product/1830/The-Beatles-Rock-Band-Gitar-Hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin1903

İki soru sorucam :

1) GH metallicada kutuda usk yazıyor bölge olarak ben US , UK , TR psn de denedim online da adam bulamıyor arıyor arıyor sonra daha düşük seviyede arıyımmı diyor ok diyorum arıyo bulamıyo gitar vs gitar atsam bile bulamıyor internette nat type 2 ama store a giriyor ilginç kimseyede olmuyor herhalde ben ve kuzenim dışında .

2) Önceki sayfalarda bu link verilmiş doğrumu acaba gitar ve oyun bu fiyata :

http://www.aralgame.com/asp/product/1830/The-Beatles-Rock-Band-Gitar-Hediye

Yukarı

• Guitar Hero gitarı almak istiyorum PS3 için. Merak ettiğim bunların hangisi orijinaldir hangileri değildir. Aralarında performans farkı var mıdır? Aynı gitarla tüm guitar hero oyunlarını oynamak mümkün müdür?

Mesajı alıntı yapıp cevaplarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar çok önemli bir sorum var,

guitar hero 3 için çıkmış bir oyunu ben ps3 store'dan indirip warriors of rockta çalıştırabilir miyim ??
  • arkadaşlar daha önceki sayfalardada sorulmuş net cevap alınamamış...guitar hero oyun ve donanım desteği nasıl...bende şu an warriors of rock oyunu ve gitarı var band hero nun komple setini alsam warriors of rockta oynayabilirmiyim...yada warriors of rock gitarını band hero da oynayabilirimiyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

arkadaşlar daha önceki sayfalardada sorulmuş net cevap alınamamış...guitar hero oyun ve donanım desteği nasıl...bende şu an warriors of rock oyunu ve gitarı var band hero nun komple setini alsam warriors of rockta oynayabilirmiyim...yada warriors of rock gitarını band hero da oynayabilirimiyim...

oynarsın kardeşim ben band hero aldım gh6 gh metallica gh van halen oynuyorum yakında gh 5 alıcam arkadaşlar benim sorum bu oyunların hepsini tek bir oyun gibi gösterme şansımız varmı ps3 e sanki bir yerlerde bu lekilde bir haber okumuştum hepsi orjinal oyunlar hepsinde sevdiğim şarkılar var fena olmazdı aslında bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

quote:

arkadaşlar daha önceki sayfalardada sorulmuş net cevap alınamamış...guitar hero oyun ve donanım desteği nasıl...bende şu an warriors of rock oyunu ve gitarı var band hero nun komple setini alsam warriors of rockta oynayabilirmiyim...yada warriors of rock gitarını band hero da oynayabilirimiyim...

oynarsın kardeşim ben band hero aldım gh6 gh metallica gh van halen oynuyorum yakında gh 5 alıcam arkadaşlar benim sorum bu oyunların hepsini tek bir oyun gibi gösterme şansımız varmı ps3 e sanki bir yerlerde bu lekilde bir haber okumuştum hepsi orjinal oyunlar hepsinde sevdiğim şarkılar var fena olmazdı aslında bilen varmı

super bundleların arasında fiyat bakımından devasa fark far band hero super bundle 250-300 g.h warriors of rock super bundle 400-550 niye bu kadar fiyat farkı var bu fiyat farkına değicek bir fark varmı donanımlarda?

• quote:

quote:

quote:

super bundleların arasında fiyat bakımından devasa fark far band hero super bundle 250-300 g.h warriors of rock super bundle 400-550 niye bu kadar fiyat farkı var bu fiyat farkına değicek bir fark varmı donanımlarda?

Gh 6 yeni çıkan donanım ve oyun olduğu için öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

quote:

quote:

Gh 6 yeni çıkan donanım ve oyun olduğu için öyle.

donanımların kalite ve işlevsellik bakımından çok farkı varmı ben warriors of rock guitar bundle var warriors of rock super bundle daki gitar farklı mesele ikiside aynı oyun sadece bundle farkı var...

• quote:

quote:

quote:

bahsettiğin 2 oyun farklı firmalara ait. fiyat 2 farklı oyun olarak düşünebilirsin bunları

• Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün.
    Bende bir kaç aydır gitar alma peşindeyim ucuza bulamadım.
    Şimdi bu gitarlar 100 TL olanı da var, 400 tl olanı bile var.
    Hepsi aynı hassasyeti göstermiyor mu ? Algılama da yavaşlık falan mı olur ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.