Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mikrofondamı sorun var dedim ama pc ye taktım sorun yok.Hiç bir tepki alamıyorum oyunda çizgi haraket etmiyo bağırıyom ediyom sonuç 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 9 Ocak 2012; 17:53:43 >
  • Sorunu çözdüm ben oyunu oynarken PS3 ün wireless 7.1 kulaklığını kullanıyorum ne hikmet ise onu kapatınca sorun çözüldü Sanırım kulaklığın mikrofonunu algılıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Sorunu çözdüm ben oyunu oynarken PS3 ün wireless 7.1 kulaklığını kullanıyorum ne hikmet ise onu kapatınca sorun çözüldü Sanırım kulaklığın mikrofonunu algılıyordu

Mikrafon, illede GH mikrafonu olmak zorunda değil, söyleseydin bende 7.1 var diye sana cevabı verirdim :)
    Ne adamsın ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowsr

Arkadaslar cok acil bir sorum var, bende ps2 guitar hero metallica full band oyunu ve bateri kit'i var fakat oynu oynayamiyorum surekli mikrofon girisi istiyor, bu oyun mikrofonsuz oynanmiyor mu yoksa ben mi beceremiyorum ?

Evet, ps2 de MetallicA oyunu oynarken o tarz bir sorunla karşılaşabiliyorsun.
    Daha öncede bu sorunla karşılaşmış ve çözmüştüm fakat şimdi tam hatırlayamıyorum çözümünü.
    Hatırlayınca yazarım fakat birkaç sorum olacak once,

PS2 ye USB den mi bağlıyorsun?
    Daha once oynuyordun, sonradan mı sorun oldu?
    Gitar+davul+mikrafon+..... kac tane ürün bağlıyorsun?
    PS2 ye kaç joystick takılı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

mc_whiplash;
    Sorunun kaynağının "versyon uyuşmazlığı" olduğunu düşünüyorum. Nitekim, WoR setini, WoR oyununda sorunsuz kullanıp, WoR setini MetallicA oyununda kullanmaya çalışıpda sorun yaşıyorsan tek cevabı budur.

Ama yinede yukarıda bununla ilgili birkaç link paylaşıldı, oradan kontrol edebilirsin.

WoR oyununda da aynı hatayı alıyorum.Galiba kablolardan,bunun içini açmam lazım ama ne ile açacağımı bilmiyorum.Değişik bir vida kullanılmış.Kafam çok karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_whiplash

Arkadaşlar benim baterimde bir sorun var;mavi pade vurduğum zaman hem mavi pad hemde kırmızı pad yanıyor,kırmızı pade tek vurduğum zaman hiçbir problem yok acaba problem neyden kaynaklanıyor olabilir?Bu olay çok canımı sıkmaya başladı.Streak sayılarımı düşürüp duruyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

Hocam senin yaşadığın sorunun aynısını bende yaşıyordum. Kırmızı pad'a vurduğumda mavi hatta sarı pad bile aynı anda çalışıyordu. Bu durum kabuledilemez bir hal alınca çareyi garantiye göndermekte buldum. Hiç beklemediğim kadar kısa sürede(yaklaşık 1 hafta) geri geldi set ve sorun ortadan kalkmıştı.
    Ben band hero super bundle setini kullanıyorum. Band hero oyununda bu sorunu çok yaşamasamda rock band 3'e geçtiğimde başta yazdığım gibi aynı anda 3 pad birlikte vurmuş gibi oluyordu. Demek istediğim oyunların kendine göre de hassaslıkları var.
    Ama garanti süresi devam ediyorsa, kesinlikle gönder. İçine de sorunun çok açıklayıcı olduğu bir not yaz.

Benim de bir sorum olacak, baterinin pil ömrü ortalama ne kadar gidiyor acaba? Yani ürünün pili bittiğinde aniden kapanıyor mu yoksa zayıflıyor mu? Çünkü arada bir hiç beklemediğim şekilde notaları kaçırıyorum, böyle olunca da acaba pil mi zayıfladı gibi bir soru aklıma geliyor. Eğer böyle ise çok saçma bir şey.

• Cevabınız için teşekkür ederim.En kısa sürede garantiye vericem cihazı.Pil ömrünün ne kadar olduğunu hiç saymadım ama birden kapanma olmuyor ve nota kaçırmanızın bu yüzden olduğunu zannetmiyorum.
  • Kariyeri bass gitarda expertte bitirdim süper eğlenceli idi gitarı hardda bitirmiştim experte başladım adamı çıldırtıyor ama olucak başka yolu yok
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar cok acil bir sorum var, bende ps2 guitar hero metallica full band oyunu ve bateri kit'i var fakat oynu oynayamiyorum surekli mikrofon girisi istiyor, bu oyun mikrofonsuz oynanmiyor mu yoksa ben mi beceremiyorum ?

Daha öncede bu sorunla karşılaşmış ve çözmüştüm fakat şimdi tam hatırlayamıyorum çözümünü.

evet usb'den bagliyorum, ilk defa actim oyunu ve sadece baterim var ve 2 joystickte takili suanda.
    Umarim hatirlarsin biran once, bi heycanla actim oyunu ama husranla sonuclandi :(

Basit bir soru sorayım,
    1-oyuna girdiğinde menü seçimini joystickden mi yapıyorsun?
    2-entrüman seçimini yine joystickle mi yapıyorsun?
    Ana menüden itibaren joystick i kesinlikle kullanmaman ve davulun ok tuşları ile yönelmen gerekli, bunu bir söylim dedim.

Bunun dışında, oyunun cd sini takmadan once 2. joysticki çıkarman gerekebilir.

--------------------------

Yukarı yazdıklarım sadece şuanki fikirlerim, ama esas cevabı hala hatırlayamadım yanlız şöyle birşey geliyor aklıma devamlı hiç paylaşmamaktansa anlatmayı tercih ediyorum.
    "PS2 de MetallicA oyunu tek davul oynamıyor, illede yanına gitar olması gerekiyor" diye kafamda dönüyor devamlı. EMİN DEĞİLİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

quote:

Arkadaşlar benim baterimde bir sorun var;mavi pade vurduğum zaman hem mavi pad hemde kırmızı pad yanıyor,kırmızı pade tek vurduğum zaman hiçbir problem yok acaba problem neyden kaynaklanıyor olabilir?Bu olay çok canımı sıkmaya başladı.Streak sayılarımı düşürüp duruyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

Hocam senin yaşadığın sorunun aynısını bende yaşıyordum. Kırmızı pad'a vurduğumda mavi hatta sarı pad bile aynı anda çalışıyordu. Bu durum kabuledilemez bir hal alınca çareyi garantiye göndermekte buldum. Hiç beklemediğim kadar kısa sürede(yaklaşık 1 hafta) geri geldi set ve sorun ortadan kalkmıştı.
    Ben band hero super bundle setini kullanıyorum. Band hero oyununda bu sorunu çok yaşamasamda rock band 3'e geçtiğimde başta yazdığım gibi aynı anda 3 pad birlikte vurmuş gibi oluyordu. Demek istediğim oyunların kendine göre de hassaslıkları var.
    Ama garanti süresi devam ediyorsa, kesinlikle gönder. İçine de sorunun çok açıklayıcı olduğu bir not yaz.

Benim de bir sorum olacak, baterinin pil ömrü ortalama ne kadar gidiyor acaba? Yani ürünün pili bittiğinde aniden kapanıyor mu yoksa zayıflıyor mu? Çünkü arada bir hiç beklemediğim şekilde notaları kaçırıyorum, böyle olunca da acaba pil mi zayıfladı gibi bir soru aklıma geliyor. Eğer böyle ise çok saçma bir şey.

Pil ömrü kullanıma göre değişir.
    Kendi ürünlerimden örnek verecek olursam;
    4-5 ay hiç oynamadığım oldu, oynadığım zamanlarda haftada enfazla 4-5 saat çalıştırıyordum. 2yıl dayandı, orjinal pili. Şimdi duracell taktım.

Pil birden bire bitmiyor, aynı TV kumandası gibi, bittikçe vericiye okadar yaklaşman gerekiyor. En sonunda PS ile dipdibe oturuyordum "eh dedim gideyim 3 kuruş verip pil alayım" dedim.

• quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.En kısa sürede garantiye vericem cihazı.Pil ömrünün ne kadar olduğunu hiç saymadım ama birden kapanma olmuyor ve nota kaçırmanızın bu yüzden olduğunu zannetmiyorum.

Senin olayının oyunla veya başka birşeyle alakası yok, düpe düz üründe donanımsal arıza var.
    Garanti bu işi çözer ;)
  • Inş. garanti belgesini bulur bulmaz göndericem servise.Acaba kağıdı bulamasam bile seri numaradan halledebilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Inş. garanti belgesini bulur bulmaz göndericem servise.Acaba kağıdı bulamasam bile seri numaradan halledebilirler mi?

Fatura varsa oda olur.
    ikisinide bulamazsan, servisin insiyatifine kalmışsın demektir. (seri numarasından bulunması gibi)
  • Bu gece evi didik didik aricam.Inş.bulurum
  • Malesef hiçbirini bulamadım.Acaba Mıdı to Usb kablo alıp hassasiyet ayarı yapsam sorunum hallolurmu?
  • quote:

Malesef hiçbirini bulamadım.Acaba Mıdı to Usb kablo alıp hassasiyet ayarı yapsam sorunum hallolurmu?

Donanımsal bir arıza var, hassasiyetle ilgisi yok bu işin. Çünkü ben yeri geliyor acayip gaz yapıp hayvan gibi abanıyorum bagetlerle padlere yinede bir yandaki pade basılmış gibi yapmıyor. Benden söylemesi.

Ürünü aldığın yere bir götür, de böyle böyle oldu, evraklarını bulamıyorum, seri numarasından cıkar mı falan fişman, iki şirinlik yap. adam alsın ilgilensin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet usb'den bagliyorum, ilk defa actim oyunu ve sadece baterim var ve 2 joystickte takili suanda.
    Umarim hatirlarsin biran once, bi heycanla actim oyunu ama husranla sonuclandi :(

Basit bir soru sorayım,
    1-oyuna girdiğinde menü seçimini joystickden mi yapıyorsun?
    2-entrüman seçimini yine joystickle mi yapıyorsun?
    Ana menüden itibaren joystick i kesinlikle kullanmaman ve davulun ok tuşları ile yönelmen gerekli, bunu bir söylim dedim.

Bunun dışında, oyunun cd sini takmadan once 2. joysticki çıkarman gerekebilir.

--------------------------

Yukarı yazdıklarım sadece şuanki fikirlerim, ama esas cevabı hala hatırlayamadım yanlız şöyle birşey geliyor aklıma devamlı hiç paylaşmamaktansa anlatmayı tercih ediyorum.
    "PS2 de MetallicA oyunu tek davul oynamıyor, illede yanına gitar olması gerekiyor" diye kafamda dönüyor devamlı. EMİN DEĞİLİM.

evet joystickle secimleri yapiyorum ve zaten entruman secimi yaptirmiyor sadece band secenegini secebiliyorum yukari asagi gitmiyor. dedigin gibi joysticki cikarip tekrar bir deneyeyim sonra gelismeleri yazarim tekrar. Cok sagolun simdilik.

denedim maalesef sonuc ayni. bateri kit'inin ustundeki ileri geri vs. tuslariyla yonlendiremiyorum sadece joystickle calisiyor. tutorials'dan secim de yapamiyorum sadece band kismini acmama izin veriyor ne bateri ne gitar ne bas gitar hic birini secemiyorum, quickplay'i denedigimdeyse surekli mikrofon takin yaziyor.

Senin cevabı çok iyi biliyorum aslında, bende yaşadım o problemi ama nasıl aştığımı hala hatırlayamadım.
    PS2 yi yeğenlere verdim oynasınlar diye, bende olsaydı hemen kurup bakacaktım ama şuan elimden birşey gelmiyor.

Peki bir soru daha sorim, Davul wireless mi, kablolu mu?

• hocam arada benim sağ zile vurduğumda sol zile de vuruyor kendililiğinden band heroda streak ım düşüyo sinir oluyorum (WT baterim var)
  • merhaba, bir arkadaşım trafik kazası sonucu ayağını kırdığı için 3 ay yataktan kalmayacak ve benden vakit geçirmek için yeni guitar hero seti almamı istiyor.

En son çıkan oyunu "GUITAR HERO 6 WARRIORS OF ROCK GUITAR BUNDLE" 'mıdır?

İçerisinde yeni gitar var sanırım. Bununla guitar hero store'daki tüm şarkılar oynanırmı ve bu seti tavsiye edermisinz ?

fiyatı shopto'da gayet uygun gözüküyor. 106TL gitar + oyun.

ilgili arkadaşlar acilen yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDVANBAL

merhaba, bir arkadaşım trafik kazası sonucu ayağını kırdığı için 3 ay yataktan kalmayacak ve benden vakit geçirmek için yeni guitar hero seti almamı istiyor.

En son çıkan oyunu "GUITAR HERO 6 WARRIORS OF ROCK GUITAR BUNDLE" 'mıdır?

İçerisinde yeni gitar var sanırım. Bununla guitar hero store'daki tüm şarkılar oynanırmı ve bu seti tavsiye edermisinz ?

fiyatı shopto'da gayet uygun gözüküyor. 106TL gitar + oyun.

ilgili arkadaşlar acilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Geçmiş olsun dileklerimi iletirsen arkadaşına sevinirim.

Söylediğin oyun güzel.
    Tavsiyem ise;
    Tüm gitar hero oyunlarının içeriğinde bulunan şarkıları incelesin ona göre bir oyun alsın. Sonuçta içinde hiç bilmediği şarkıların olduğu bir albüm ile karşı karşıya kalırsa hiç bir zevk almaz. Bunun dışında pek önerim yok.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.