Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oziko

@SuSpect_tr; @albatrosshigh;
    Çok teşekkür ederim.
    Benim ilgilendiğim bölüm burası ama tabloda yine de pek ayrıntıya inilmemiş. Sanırım mikrofon olayında pek bir değişiklik söz konusu değil, işin garibi de sadece World Tour ve Band Hero davullarının incelemeye alınması. (Neden GH 5 yok sanki bana gıcıklığına yapmışlar.)
    SuSpect_tr, Rock Band 2 oyunu tabloya göre desteklenmiyor, Ps3'de denemiş olabilirsin ya da tablo fake veya hatalı, çünkü Playstation 2'de Warriors of Rock yok ki bunu desteklediğini göstermesi bile bende güvensizlik yarattı.
    Evet biraz takıntılı biriyim kararlarımı her ihtimali göz önünde bulundurarak alıyorum o yüzden bu konu benim için kritik.
     Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü

Vallahi sana kesin söyleyebilirim ki, Band hero seti ile ps2 de rock band 2 oyununu oynadım.

Ama dediğim gibi diğerlerini bilmiyorum, denemedim.

• @Oziko;
    Hocam bu sayfa nerdeyse tüm setleri içeriyor. Yukarıdan oyuna veya enstruman'a göre hatta enstruman'ı ayrı ayrı uyumluluklarını inceleyebilirsin. N/A yazanlar bilinmiyor anlamında, çalışabilirde çalışmayabilirde yani.

/www.rockband.com/compatibility
  • Şu mikrofon için yardım edin arkadaşlar çözemedim şu işi bir
  • @SuSpect_tr; @bloodmoney09;
    Tamamdır. Çok teşekkürler, yeterli bilgiye ulaştığımı düşünüyorum uyumluluk konusunda beni tatmin etmeyen bir durum oluşmayacaktır ikinize de tekrar teşekkürler çok yardımınız dokundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 6 Ocak 2012; 21:20:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Şu mikrofon için yardım edin arkadaşlar çözemedim şu işi bir

Sorun nedir ki?

Oziko,
    Rica ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

Sorun nedir ki?

Oziko,
    Rica ederiz.

Karşımdaki tabloya göre ne yapmam gerekiyor sesimi inceltip yükselticem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

Sorun nedir ki?

Oziko,
    Rica ederiz.

Karşımdaki tabloya göre ne yapmam gerekiyor sesimi inceltip yükselticem

sağdan gelen, sola giden bir çizgi var.
    Çizgi kendi bölümü içinde aşağı ve yukarı eğilmiş şekilde sabit geliyor.

Mikrafona bağırdığın zaman seni belirten nokta halindeki imleç yukarı çıkar, bu tablonun altındaki kelimeler, heceler halinde gelir. geldikçe okuyuver, eğim yukarıdaysa bağır, eğim aşağıdaysa kısık ses kullan.

Göreceksin hallolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

@SuSpect_tr; @albatrosshigh;
    Çok teşekkür ederim.
    Benim ilgilendiğim bölüm burası ama tabloda yine de pek ayrıntıya inilmemiş. Sanırım mikrofon olayında pek bir değişiklik söz konusu değil, işin garibi de sadece World Tour ve Band Hero davullarının incelemeye alınması. (Neden GH 5 yok sanki bana gıcıklığına yapmışlar.)
    SuSpect_tr, Rock Band 2 oyunu tabloya göre desteklenmiyor, Ps3'de denemiş olabilirsin ya da tablo fake veya hatalı, çünkü Playstation 2'de Warriors of Rock yok ki bunu desteklediğini göstermesi bile bende güvensizlik yarattı.
    Evet biraz takıntılı biriyim kararlarımı her ihtimali göz önünde bulundurarak alıyorum o yüzden bu konu benim için kritik.
     Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü

Bilemiyorum. Ama, bu linkte de [/ink]http://www.rockband.com/compatibility[/link] PS2 için Warriors of Rock "Yes" yazıyor.

• Beyler GH:Metallica+gitar satan bir yer biliyor musunuz? xbox veya ps fark etmez.
  • Band heroda bir turlu yeni sarkı indiremiyorum music storea girdigimde zaman asımına ugradı seklinde hata veriyor. Bunun icin herhangi bir cozum onerisi veya baska bir yontem var mı?
  • Arkadaşlar benim baterimde bir sorun var;mavi pade vurduğum zaman hem mavi pad hemde kırmızı pad yanıyor,kırmızı pade tek vurduğum zaman hiçbir problem yok acaba problem neyden kaynaklanıyor olabilir?Bu olay çok canımı sıkmaya başladı.Streak sayılarımı düşürüp duruyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_whiplash -- 8 Ocak 2012; 20:16:35 >
  • UP
    Lütfen arkaşlar acil yardımcı olun.
  • Batarideki beyni çıkarıp soketine tam olarak oturtmayı deneyin.
  • Denedim ama sonuç alamadım.Başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
    Bir video buldum acaba burdaki yöntemi denersem sorunu çözebilirmiyim?
    youtube.com/watch?v=O3vNx-b9qHo
  • up
  • Up
  • Set, oyun ile uyumlu değilse bu tarz sorunlar yapabilir.

Örnek:
    Rock Band Beatles super bundle ile guitar hero legand of rock oynarsan, bahsettiğin tarzda sorunla karşılaşırsın.
  • Warriors Of Rock Seti var.Metallica oyunuyla uyumlu diye biliyorum ben.
  • Up
  • mc_whiplash;
    Sorunun kaynağının "versyon uyuşmazlığı" olduğunu düşünüyorum. Nitekim, WoR setini, WoR oyununda sorunsuz kullanıp, WoR setini MetallicA oyununda kullanmaya çalışıpda sorun yaşıyorsan tek cevabı budur.

Ama yinede yukarıda bununla ilgili birkaç link paylaşıldı, oradan kontrol edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.