Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: an_believab_il

quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

Arkadaşlar ben esk de bi mekandan pc/ps3/ps2 hepsine uyumlu olduğunu düşünerek band hero seti aldım. Ps3de sorunsuz oynadım. Fakat ps3ümü sattıktan sonra Guitar Hero World Tour oynamak için pcye bağlamaya çalıştığımda olmadı. Sonra usb receiverların altındaki yazıları gördüm sadece ps2veps3 uyumlu yazıyor?

Nasıl böyle birşey oluyo? Elimdeki eski sürüm bi band hero mudur sizce? Niye pcde çalıştıramıyorum? Oyun usb receiverları taktığımda başlamıyor fakat onları takmazsam klavyeden oynayabiliyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

İşletim sistemi nedir?

hocam windows 7 home premium...

usb ye taktığın bluetooth alıcı ps2 ve ps3 olarak kodlanmış olması bu sebeble pc yi tanımadığını düşünüyorum.
    Bende de band hero tüm set mevcut, ben de senin gibi direk pc ye bağlarsam çalışmayacaktır fakat bulduğum çözümü anlatayım uygulama sana kalmış.

Daha öncesinden bende mevcut olan Beatles Rock Band 'in davulu kablolu ve gitarının usb alıcısınıda ps2-ps3 ve pc de denedim, oynadım, çalışıyor.
    Band hero usb alıcısının içinde kodu değiştiremeyeceğini düşünerek şöyle bir öneride bulunayım; git bir satıcıya de ki, "elimde sıfır gitar var, kafa kafaya takas yapalım" alacağın yanıt belki üstüne 10-20lira istecek şekilde olumlu olabilir. Davul için ise, zati millet kablosuz davul arıyor, onu kesin kafa kafaya takaslayabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben esk de bi mekandan pc/ps3/ps2 hepsine uyumlu olduğunu düşünerek band hero seti aldım. Ps3de sorunsuz oynadım. Fakat ps3ümü sattıktan sonra Guitar Hero World Tour oynamak için pcye bağlamaya çalıştığımda olmadı. Sonra usb receiverların altındaki yazıları gördüm sadece ps2veps3 uyumlu yazıyor?

Nasıl böyle birşey oluyo? Elimdeki eski sürüm bi band hero mudur sizce? Niye pcde çalıştıramıyorum? Oyun usb receiverları taktığımda başlamıyor fakat onları takmazsam klavyeden oynayabiliyorum.

İşletim sistemi nedir?

usb ye taktığın bluetooth alıcı ps2 ve ps3 olarak kodlanmış olması bu sebeble pc yi tanımadığını düşünüyorum.
    Bende de band hero tüm set mevcut, ben de senin gibi direk pc ye bağlarsam çalışmayacaktır fakat bulduğum çözümü anlatayım uygulama sana kalmış.

Daha öncesinden bende mevcut olan Beatles Rock Band 'in davulu kablolu ve gitarının usb alıcısınıda ps2-ps3 ve pc de denedim, oynadım, çalışıyor.
    Band hero usb alıcısının içinde kodu değiştiremeyeceğini düşünerek şöyle bir öneride bulunayım; git bir satıcıya de ki, "elimde sıfır gitar var, kafa kafaya takas yapalım" alacağın yanıt belki üstüne 10-20lira istecek şekilde olumlu olabilir. Davul için ise, zati millet kablosuz davul arıyor, onu kesin kafa kafaya takaslayabilirsin

quote:

quote:

quote:

quote:

İşletim sistemi nedir?

hocam fikir için çok teşekkür ederim ama en son çare olarak bu yola başvurmak istiyorum..

Son olarak bilgisayara bateriyi bağlamayı başardım, internette anlatılan FL studio,AddictiveDrums ve Ps360mididrummer programlarını kullanarak. Şu an bilgisayarda bateriyi elektro bateri gibi kullanabiliyorum fakat oyunda hala kullanamıyorum

• GH Metallicaya vokalist olarak başladım ama şu mic işini çözemedım bi türlü ses tonunu falan nasıl ayarlıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

GH Metallicaya vokalist olarak başladım ama şu mic işini çözemedım bi türlü ses tonunu falan nasıl ayarlıcaz

Tonla uğraşma, yükseklik-alçaklık ayarlaması yapsan yeterli.
  • davulun pedalıyla sıkıntı yaşıyorum ben de. bazı hızlı şarkılarda ardarda pedala basmak gerekıyor ancak o kadar hızlı kullanamıyorum ayagımı. kullandıgımda da senkronu tutturamıyorum. pedalı daha iyi kullanabilmek için bikaç ipucu var mı acaba ya da cheats code larda falan pedalı açıp kapatacak bir hile. (not: warriors of rock oynamaktayım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

davulun pedalıyla sıkıntı yaşıyorum ben de. bazı hızlı şarkılarda ardarda pedala basmak gerekıyor ancak o kadar hızlı kullanamıyorum ayagımı. kullandıgımda da senkronu tutturamıyorum. pedalı daha iyi kullanabilmek için bikaç ipucu var mı acaba ya da cheats code larda falan pedalı açıp kapatacak bir hile. (not: warriors of rock oynamaktayım)

Hile kodları var, kodu girince pedal iptal oluyor.
    Tavsiyem;
    Zevk için oynuyorsan pedala alışmandır.
    çok hızlı dediğin, metallica'da expert "one" çalınca oluyor, ona bile tek pedal yetiyor. Tabi istersen tek bateriye 2 pedal bağlayabilirsin, nitekim ben öyle yaptım.

• Merhaba arkadaşlar. Guitar Hero World Tour ps2-3 tek davulu var elimde. PC ye bağlayabilmem mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

Merhaba arkadaşlar. Guitar Hero World Tour ps2-3 tek davulu var elimde. PC ye bağlayabilmem mümkün mü?

vista ve üstü işletim sisteminde pc ye bağlayabilirsin.
    Yanlız Guitar hero world tour un PC versyonunda tuş kombinasyonları farklı olabilir.
    Yani yeşile vururken sarının tıklaması gibi.
  • Bende band hero var. Yeni şarkılar indirmek istiyorum ancak music store'a giremiyor bir türlü. Yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B2Darth

Bende band hero var. Yeni şarkılar indirmek istiyorum ancak music store'a giremiyor bir türlü. Yardım edebilir misiniz?

Normalde giriyor, internet bağlantı hızınla alakalı olabilir.
    tekrar, tekrar denemen gerekebilir.
  • Arkadaşlar Band Hero full setini almak, üstüne de sonradan guitar hero oyunlarını almak istiyorum, malum band hero ile set daha uyguna geliyor.

Nereden almamı tavsiye edersiniz, hem uygun fiyatı olan hem de sorunsuz alışveriş adına güvenebileceğim? Büyük mağazalarda zaten bir tek bimekste var şu an, spotçulardan alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

davulun pedalıyla sıkıntı yaşıyorum ben de. bazı hızlı şarkılarda ardarda pedala basmak gerekıyor ancak o kadar hızlı kullanamıyorum ayagımı. kullandıgımda da senkronu tutturamıyorum. pedalı daha iyi kullanabilmek için bikaç ipucu var mı acaba ya da cheats code larda falan pedalı açıp kapatacak bir hile. (not: warriors of rock oynamaktayım)

Pedalı araba pedalı gibi yapmışlar ondan kaynaklanıyo
  • beyler dün yeni televizyon aldım ve monıtoru artık emeklıye ayırdım ancak guitar heroda 1 sn ye yakın gecıkmelı alıyor bateride vuruslarımı nasıl duzeltebilirim bunu:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenityatlast

Arkadaşlar Band Hero full setini almak, üstüne de sonradan guitar hero oyunlarını almak istiyorum, malum band hero ile set daha uyguna geliyor.

Nereden almamı tavsiye edersiniz, hem uygun fiyatı olan hem de sorunsuz alışveriş adına güvenebileceğim? Büyük mağazalarda zaten bir tek bimekste var şu an, spotçulardan alabilirim.

İsterseniz daha 8 günlük band hero'yu 150 liraya satabilirim.Set komple :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: serenityatlast

Arkadaşlar Band Hero full setini almak, üstüne de sonradan guitar hero oyunlarını almak istiyorum, malum band hero ile set daha uyguna geliyor.

İsterseniz daha 8 günlük band hero'yu 150 liraya satabilirim.Set komple :)

Hocam valla iyi fiyat ama Denizli'desin sanırım yalan olur :) bana yarın lazım öyle ya da böyle gidip alıcam yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shokan360

beyler dün yeni televizyon aldım ve monıtoru artık emeklıye ayırdım ancak guitar heroda 1 sn ye yakın gecıkmelı alıyor bateride vuruslarımı nasıl duzeltebilirim bunu:(

Anamenüde ayarlarda lag ayarları var, ordan yapabilirsin.
    Hem ses, hem video için ayar yapacaksın.
  • Playstation 2'de Guitar Hero Super Bundle seti ile aşağıdakilerden hangi oyunları oynayabilirim?

Guitar Hero (Yalnızca Gitar)

Guitar Hero II (Yalnızca Gitar)

Guitar Hero III: Legends of Rock (Yalnızca Gitar)

Guitar Hero Aerosmith

Guitar Hero World Tour

Guitar Hero Metallica

Band Hero

Guitar Hero Smash Hits

Guitar hero 5 (Şakaydı. )

Rock Band

Rock Band II

Rock Band AC/DC Live

Şimdiden teşekkürler...

• Oziko,

Alıntı yapmadım çünkü bayağı sayfa alacaktı.

Guitar hero seti ile tüm guitar hero oyunlarını (Band Hero, Guitar hero tarafından yapıldı) oynayabilirsin fakat Rock band oyunlarının hepsini oynayamazsın.
    Sadece rock band 2 yi test edebildim, rock band 1 ve AC/DC ve Beatles ve vb. oyunlarından emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Playstation 2'de Guitar Hero Super Bundle seti ile aşağıdakilerden hangi oyunları oynayabilirim?

Şimdiden teşekkürler...

Burada PDF olarak Guitar Hero'nun kendi sitesinde yayınladığı bir tablo var.
    Hangi oyun, hangi setle, hangi platformda (PS3, PS2, Wii ve Xbox360) çalışıyor gösteriyor.

Guitar Hero Compatibility Chart - http://cdn.guitarhero.com/ghhub/gh_compatibility.pdf

• @SuSpect_tr; @albatrosshigh;
    Çok teşekkür ederim.
    Benim ilgilendiğim bölüm burası ama tabloda yine de pek ayrıntıya inilmemiş. Sanırım mikrofon olayında pek bir değişiklik söz konusu değil, işin garibi de sadece World Tour ve Band Hero davullarının incelemeye alınması. (Neden GH 5 yok sanki bana gıcıklığına yapmışlar.)
    SuSpect_tr, Rock Band 2 oyunu tabloya göre desteklenmiyor, Ps3'de denemiş olabilirsin ya da tablo fake veya hatalı, çünkü Playstation 2'de Warriors of Rock yok ki bunu desteklediğini göstermesi bile bende güvensizlik yarattı.
    Evet biraz takıntılı biriyim kararlarımı her ihtimali göz önünde bulundurarak alıyorum o yüzden bu konu benim için kritik.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.