Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rock Band 1-2-3 + dlcler omurluk, gecin rahatlayin =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

herkese merhaba. guitar hero metallica çalıyorum hem guitar hem batari. Ancak bir arkadaşımla online sadecce ikimiz beraber çalmak istediğimizde beceremedik. sanırım 4 kişi grup tam olması gerekiyor ama Guitar Hero kendi oyununda iki kişi karşılıklı aynı grubun içind çalabiliyorduk. 4 kişi tamamlamamıza gerek yoktu. Metallica da 2 arkadaş online nasıl bağlanabiliriz bilen varmıdır?

tşk

Bazen sıkıntı çıkarıyor.

ille 4 lü tamamlamanıza gerek yok, online 2 kişide oynabilirsiniz.
    birkaç denemeden sonra birbirinizi bulacaksınızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

herkese merhaba. guitar hero metallica çalıyorum hem guitar hem batari. Ancak bir arkadaşımla online sadecce ikimiz beraber çalmak istediğimizde beceremedik. sanırım 4 kişi grup tam olması gerekiyor ama Guitar Hero kendi oyununda iki kişi karşılıklı aynı grubun içind çalabiliyorduk. 4 kişi tamamlamamıza gerek yoktu. Metallica da 2 arkadaş online nasıl bağlanabiliriz bilen varmıdır?

tşk

Bazen sıkıntı çıkarıyor.

peki nasıl bulacağız bulamıyoruz :(

• quote:

quote:

quote:

tşk

Bazen sıkıntı çıkarıyor.

peki nasıl bulacağız bulamıyoruz :(

iki kişisiniz.
    ikinizde oyunu açın.
    biriniz anamenude dursun, hiç bişi yapmasın.
    diğeri, online a girsin.
    online a girince, "invite friends" gibi birşey vardı orda, ona tıklayıp diğerini oyuna davet etsin.
    ana menude bekleyene, davet geldiği zaman ps mesajlarını açsın ve ordan davete "join" desin.
    join dedikten sonra aramaya başlayacak. eğer bulursa zaten buluşmuşsunuzdur.
    eğer bulmazsa (ki bu benimde başıma geliyor ve çözümünü şuana kadar bulamadım malesef) denemeye devam edin.
    ben max. 10 deneme buluyordum.

yanlız dikkat etmeniz gereken nokta, üst üstüne davet yollama. Bir davet at ve bekle. Daveti gönderdikten sonra online bölümde değişiklik yapma ve bekle.

Hadi kolay gele..

• teşekkürler. deneyelim haftasonu :)
  • Arkadaşlar downloadable contentleri çalıştırabilen var mı? Bende sürekli sunuculara bağlanamiyor uyarısı veriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 18 Aralık 2011; 8:58:55 >
  • Oyundan oyuna değişebilir,

Rock Band 2
    Legand of rock
    Beatles rock band
    GH MetallicA

Bu 4 ünde de indirip oynayabiliyorum.
  • Arkadaşlar ben esk de bi mekandan pc/ps3/ps2 hepsine uyumlu olduğunu düşünerek band hero seti aldım. Ps3de sorunsuz oynadım. Fakat ps3ümü sattıktan sonra Guitar Hero World Tour oynamak için pcye bağlamaya çalıştığımda olmadı. Sonra usb receiverların altındaki yazıları gördüm sadece ps2veps3 uyumlu yazıyor?

Nasıl böyle birşey oluyo? Elimdeki eski sürüm bi band hero mudur sizce? Niye pcde çalıştıramıyorum? Oyun usb receiverları taktığımda başlamıyor fakat onları takmazsam klavyeden oynayabiliyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

bende warriors of rock , metallica, world tour ve legends of rock var en guzeli wor bence o megadeth sarkilarini calma zevki hic bi metallica sarkisinda yoktur

katılıyorum:)
  • Arkadaşlar Linkin Park'ın Faint, Numb, Forgotten, One Step Closer şarkılarından herhangi birisi oyunda var mı? En çok sevdiğim şarkıları bunlar fakat bu şarkıları listede göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar Linkin Park'ın Faint, Numb, Forgotten, One Step Closer şarkılarından herhangi birisi oyunda var mı? En çok sevdiğim şarkıları bunlar fakat bu şarkıları listede göremedim.

Linkin Park şarkıları satın alabiliyorsan olabilir,google'da arat istersen.:) Bazı LP şarkıları mevcut tabiki,ama bunlar mevcut değil.
  • Oyunla alakam yok sırf meraktan soruyorum, Dream On var mı oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Oyunla alakam yok sırf meraktan soruyorum, Dream On var mı oyunda?

Var hocam Aerosmith Dream On'dan kastediyorsanız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Oyunla alakam yok sırf meraktan soruyorum, Dream On var mı oyunda?

Var hocam Aerosmith Dream On'dan kastediyorsanız :)

Aynen öyle, dinleye dinleye doyamıyorum siz de oynaya oynaya doyamazsınız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin1903

quote:

Orijinalden alıntı: 12gorkem12

quote:

Orijinalden alıntı: Metin1903

Onu calibrate lag dan baska turlu yapamazsın galiba ve benim bir problemim var GH5 te arıyorum kimseyi bulamıyorum demiştim aynısı GH Metallicadada geçerli malesef aratıyorum oyun pal makine pal us ve uk psnden denedim ikisindede şöyle bir hata çıktı:

UPDATE

There are currently no games
    available that match your
    criteria.

CONTINUE
    CANCEL SEARCH

Deli olacağım yardım

Hocam calibrate lag dan izlemem gereken adımları yazmanız mumkun mu?
    Orada bir metronom çıkıyor ve her seste bir kere vuruyorum bateriye ama hep 3-4ms gecikme çıkıyor.
    Video lag ve ses lag ikiside gecikmesiz 0ms olması gerekmiyor mu?

Valla benim calibrate lag a hiç bakmama gerek kalmıyordu problemim yoktu o yüzden bilmiyorum ama ordan yapılacağını biliyorum gecikmelerin. Biraz kurcalaman lazım işin garibi kaç gündür online olayını kurcalıyorum birşey bulamadım. İnş sen bulursun.

Bende de aynı sorun var.
    Kırmızıya vuruyorum tv den sesi gecikmeli geliyor.
    Bu yüzden de şarkıya göre çalamıyorsun tvden akan notalara göre çalıyorsun alakasız davul sesleri gayet sinir bozucu oluyor şarkıya göre çalamadığın için.
    Calibrate lagtan ses ve vuruşu ayarladım.
    audio lag koymak mantıksız zira zaten ses sonradan geliyor.
    Video lag ise çözemedim valla bi yardımcı oluverin :),
    Edit:Tv lg 47lx6500 led tv. acaba sorun led tvlerdeki tepkime süresinden mi kaynaklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaVeR -- 24 Aralık 2011; 1:04:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: an_believab_il

Arkadaşlar ben esk de bi mekandan pc/ps3/ps2 hepsine uyumlu olduğunu düşünerek band hero seti aldım. Ps3de sorunsuz oynadım. Fakat ps3ümü sattıktan sonra Guitar Hero World Tour oynamak için pcye bağlamaya çalıştığımda olmadı. Sonra usb receiverların altındaki yazıları gördüm sadece ps2veps3 uyumlu yazıyor?

Nasıl böyle birşey oluyo? Elimdeki eski sürüm bi band hero mudur sizce? Niye pcde çalıştıramıyorum? Oyun usb receiverları taktığımda başlamıyor fakat onları takmazsam klavyeden oynayabiliyorum.

İşletim sistemi nedir?

• beyler markafoniden van halen aldım kapağında version française integrete yazıyor sanırım fransızca da mevcut makine bende olmadığı için deneyemedim ama oyun fransızca değildir inşallah bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

beyler markafoniden van halen aldım kapağında version française integrete yazıyor sanırım fransızca da mevcut makine bende olmadığı için deneyemedim ama oyun fransızca değildir inşallah bilgisi olan varmı

Kapağında yazılanlara çok dikkat etmeni tavsiye etmem. Muhtemelen uluslararası standartlarda bir içeriği vardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

beyler markafoniden van halen aldım kapağında version française integrete yazıyor sanırım fransızca da mevcut makine bende olmadığı için deneyemedim ama oyun fransızca değildir inşallah bilgisi olan varmı

Kapağında yazılanlara çok dikkat etmeni tavsiye etmem. Muhtemelen uluslararası standartlarda bir içeriği vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: an_believab_il

Arkadaşlar ben esk de bi mekandan pc/ps3/ps2 hepsine uyumlu olduğunu düşünerek band hero seti aldım. Ps3de sorunsuz oynadım. Fakat ps3ümü sattıktan sonra Guitar Hero World Tour oynamak için pcye bağlamaya çalıştığımda olmadı. Sonra usb receiverların altındaki yazıları gördüm sadece ps2veps3 uyumlu yazıyor?

İşletim sistemi nedir?

hocam windows 7 home premium...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.