Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet imkansız gibi duruyor.

Bu arada ben de expert oynuyorum gitarda haa.

@ScRyedd

aklıma hiç hyperspeed gelmedi bir daha öyle deneyip çalacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 21 Ağustos 2009; 20:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

evet imkansız gibi duruyor.

Bu arada ben de expert oynuyorum gitarda haa.

@ScRyedd

Hyperspeed o kadar fark etmiyoki Ama adı üstünde Hile

• Mause'u kullanamıyorum arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?klavye ayarlarını yaptım fakat mause kodlarını bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüyler Ürpertici

Mause'u kullanamıyorum arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?klavye ayarlarını yaptım fakat mause kodlarını bilmiyorum..

"Set Default Mouse" gibi bir seçenek olması lazım ona tıkla. Eğer Mouse da sadece whammy yapmak istiyosan oyunda direk herşeyi default olarak al. Başka birşey yapmak istiyosan normal ayarlarken mouse daki tuşa tıkla. Eğer yine olmazsa Mouse ayarları da var orda ordan yap
  • Oyunu indirebilecek doğru düzgün bir site bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
  • yav gamepad le oynayanlar var nasıl yapıcaz yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

@ScRyedd

Hyperspeed fark etmiyor mu ?

Ben asla Hyperspeed'siz çalmam ve bizim arkadaşlar'da asla Hyperspeed hilesi gelmeden oyuna başlamazlar. 3x ile oynarız Fix'dir zaten ve sizde alışırsanız görürsünüz bir çok şarkıyı çalabiliceksiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tüyler Ürpertici

Mause'u kullanamıyorum arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?klavye ayarlarını yaptım fakat mause kodlarını bilmiyorum..

"Set Default Mouse" gibi bir seçenek olması lazım ona tıkla. Eğer Mouse da sadece whammy yapmak istiyosan oyunda direk herşeyi default olarak al. Başka birşey yapmak istiyosan normal ayarlarken mouse daki tuşa tıkla. Eğer yine olmazsa Mouse ayarları da var orda ordan yap

"Set Default Mouse" ya da ona benzer bir opsiyon bulamadım gh wt seçeneklerinde mause kodları da yazmıyor ilk sayfada.. yapamadım yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

quote:

@ScRyedd

Ben asla Hyperspeed'siz çalmam ve bizim arkadaşlar'da asla Hyperspeed hilesi gelmeden oyuna başlamazlar. 3x ile oynarız Fix'dir zaten ve sizde alışırsanız görürsünüz bir çok şarkıyı çalabiliceksiniz.

Evet zaten dünya rekoru kıran çocuk da hyperspeed te çalıyor TFaF'i.

Zaten notaların geliş düzenini daha rahat görebiliyorsun ama tabi daha dakik olman gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

quote:

@ScRyedd

Evet zaten dünya rekoru kıran çocuk da hyperspeed te çalıyor TFaF'i.

Zaten notaların geliş düzenini daha rahat görebiliyorsun ama tabi daha dakik olman gerekiyor.

Ben çok fark göremedim ama biraz daha bakayim

Edit: Belki tuşa basma zamanı daha fazla olabilir. Tuşlar daha aralıklı geliyor ya hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 27 Ağustos 2009; 14:20:11 >

• Beyler peki şarkı ekleme imkanımız warmı oyuna ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

Beyler peki şarkı ekleme imkanımız warmı oyuna ???

3 ünede var. Guitar Hero III, Guitar Hero Aerosmith, Guitar Hero World Tour
  • 3 e eklemeni tavsiye ederim.
  • ANKARALI GUITAR HERO SEVERLER YAŞADI

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

Bu ve benzeri birçok resmi bu facebook sayfasından görüntüleyebilirsiniz

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2356706&id=655284339

Arkadaşlar Guitar Hero nun hakkını tam olarak nası verebiliriz diye düşündük ve sonunda elimizden geldiğince bir Guitar Hero Stüdyo hazırlamaya çalıştık. Şuan çok yeni olup çevre düzenini tamamlayamadık henüz (biraz şekilci bi insanımdır etrafı kalabalıklaştırmayı severim nedense eksik gelir hep bişeyler ). Ama sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Projeksiyonla 2.80m x 1.60m net görüntüye ulaşabildik ve bunun yanında tabiki 5+1 ses sistemi de kullandık.
    Odamızda Full Band Kit (Gitar + Bass gitar + Davul + Mikrofon) mevcut. Umarım beğenirsiniz.

Bu keyfi yaşamak isteyenleri Maltepe/Ankara daki Cafemize bekleriz.

MSN : gaziarena@gmail.com

Tel : 0506 864 47 80

Adres : GMK Bulvarı Yeni Alemdar Pasajı No:71/47 Maltepe/Ankara

İlk gelen müşterilerimizin videolarından bikaç tanesi (kayıt yaptığımız alet biraz kalitesiz ve ortam karanlık bi çekim oldu ama inşallah yeterli olur) :

Rock Band 2

http://www.facebook.com/video/video.php?v=115388824339&ref=mf

Guitar Hero : Metallica

http://www.facebook.com/video/?id=655284339#/video/video.php?v=115483914339

Konu:http://forum.donanimhaber.com/m_33724475/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

Beyler peki şarkı ekleme imkanımız warmı oyuna ???

3 ünede var. Guitar Hero III, Guitar Hero Aerosmith, Guitar Hero World Tour

WT a nasi yukluyoruz? Detayli biri aciklarmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 28 Ağustos 2009; 7:51:55 >
  • Öncelikle merhaba.

Bugun oyunu kurmaya çalıştığımda fmodex.dll dosyası bulunamadı hatasını aldım.
    Google'dan fmodex.dll dosyasını bulup system32 klasörüne kopyaladım ve çalıştır'a regsvr32 fmodex.dll komutunu yazdım. Fakat karşıma 'fmodex.dll yüklendi ancak DllRegisterServer giriş noktası bulunamadı' hatası çıktı.

Google'dan araştırdım fakat fazla birşey bulamadım. Bir kişi xp cd'sini tak ve sfc /scannow komutunu çalıştıra yaz demiş.Onu denedim fakat xp'cd si bulunamadı diyor.(Cdrom da bir sorun yok)

Daha önce bu sorunla karşılaşmış yardım edebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal.Lecter

Öncelikle merhaba.

Bugun oyunu kurmaya çalıştığımda fmodex.dll dosyası bulunamadı hatasını aldım.
    Google'dan fmodex.dll dosyasını bulup system32 klasörüne kopyaladım ve çalıştır'a regsvr32 fmodex.dll komutunu yazdım. Fakat karşıma 'fmodex.dll yüklendi ancak DllRegisterServer giriş noktası bulunamadı' hatası çıktı.

Google'dan araştırdım fakat fazla birşey bulamadım. Bir kişi xp cd'sini tak ve sfc /scannow komutunu çalıştıra yaz demiş.Onu denedim fakat xp'cd si bulunamadı diyor.(Cdrom da bir sorun yok)

Daha önce bu sorunla karşılaşmış yardım edebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

Ben dll lerle ilgili 2 sorun gördüm. Birinde dll bulunamadı diyor, atarsın düzelir. Diğerinde dll bulunamadı der, atarsın tınlamaz aynı hatayı verir. Ama hiç öyle dll bulunamadı, atarsın bulundu ancak ... diye birşeyle karşılaşmamıştım... ilginç Galiba dosya fln hasarlı oyunda yada yüklenmiş dosyada

• Arkadaşlar selamlar, dün xboxda guitar hero metallica versiyonu oynadım gitar ile, süper bir duyguymuş. Daha önce hiç oynamamıştım. Gitar alıp, pc de oynamak istiyorum. Bunun için herhangi bir guitar hero versiyonunu alıp (pc) guitar ile oynamam mümkünmüdür?
  • Mad_Jak arkadaşımızın imzasında gerekli konu ile ilgili bilgiler var. (Link)
  • @safkar14

İmzağımda yazıyor

@emre148

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.