Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler, oyun süper, sahnede gibi havaya giriyorsun. Biraz daha atmosferi iyileştirirlerse tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Çok teşekkürler, oyun süper, sahnede gibi havaya giriyorsun. Biraz daha atmosferi iyileştirirlerse tadından yenmez

Eğer Guitar Hero: Metallica Pc ye çıkarsa daha iyi olacaktır bence
  • Kesinlikle.
  • Sendit.com dan pc için complete guitar game alsam gümrükte takılır mı? Airmail kullanıyorlarmış, takılsa bile kendi şehrimdeki ptt şubesinden %10 vergiyle alabiliyormuşum doğru mudur? Sendit.com güvenilir midir? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taegukgi hwinalrimyeo -- 1 Eylül 2009; 1:17:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taegukgi hwinalrimyeo

Sendit.com dan pc için complete guitar game alsam gümrükte takılır mı? Airmail kullanıyorlarmış, takılsa bile kendi şehrimdeki ptt şubesinden %10 vergiyle alabiliyormuşum doğru mudur? Sendit.com güvenilir midir? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Eğer 100€ üstüyse takılıyor diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: taegukgi hwinalrimyeo

Sendit.com dan pc için complete guitar game alsam gümrükte takılır mı? Airmail kullanıyorlarmış, takılsa bile kendi şehrimdeki ptt şubesinden %10 vergiyle alabiliyormuşum doğru mudur? Sendit.com güvenilir midir? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Eğer 100€ üstüyse takılıyor diye biliyorum ben.

100 € üstü değil. Ben boyutlardan dolayı endişeliyim.
  • airmail ise takılmayabilir. ben gh3 set almıştım. kara yoluyla geldi ve takıldı. 100 euro olayı kullanıcı- kullanıcı arasında oluyor. siz bir yerden satın aldıysanız eğer 100 euro gibi bir olay yok. her türlü ticariye sokuyorlar. ama işte uğraşırken o esnada hava yoluyla gelenlerin genelde takılmadığını duydum.
  • pc'de yeteri kadar boş alan 2gb ram vs. var en düşük ayarlarda yine de ses ve görüntü takılıyor. ses videoalrda da takılıyor videoalrda görüntü takılması yok. nasıl çözebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

pc'de yeteri kadar boş alan 2gb ram vs. var en düşük ayarlarda yine de ses ve görüntü takılıyor. ses videoalrda da takılıyor videoalrda görüntü takılması yok. nasıl çözebilirim acaba?

7600GS yüzünden olabilir mi? 9600GT öneririm. Upgrade zamanı gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

pc'de yeteri kadar boş alan 2gb ram vs. var en düşük ayarlarda yine de ses ve görüntü takılıyor. ses videoalrda da takılıyor videoalrda görüntü takılması yok. nasıl çözebilirim acaba?

ya en düşük ayarlarda bide pratice veya racord studio'a sorun olmuyor. konserde ve videolarda sorun var sadece. ses kartı mı alsam ki :D

• quote:

quote:

quote:

ya en düşük ayarlarda bide pratice veya racord studio'a sorun olmuyor. konserde ve videolarda sorun var sadece. ses kartı mı alsam ki :D

En azından bi 8600GT alın. Sorun kalmayacağına eminim. 9500GT'de olabilir. Sorun ses kartında olsa practice modunda da ses sorunlu olur. Konserlerde daha çok detay vs. olduğu için o ekran kartı bu oyunu kaldırmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

En azından bi 8600GT alın. Sorun kalmayacağına eminim. 9500GT'de olabilir. Sorun ses kartında olsa practice modunda da ses sorunlu olur. Konserlerde daha çok detay vs. olduğu için o ekran kartı bu oyunu kaldırmaz.

Alın benim konum...

Eski ekran kartım 7600Gt idi... öyle birşeydi 7600Gs de olabilir ama 7600 dü kesin... Herşeyi low yapıp resolution'ı 800x600 yapsam bile kasıyordu biraz... Şimdi 8600Gt aldım ve mis gibi high da bile kasmıyor Tabiki %0 kasmak değil yani bazen böyle yavaşlama oluyor ama şarkıyı çalabiliyorsunuz engel olmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeni driverını indiriyom bakalım bi sorun devam ederse vga alacaz artık gerçek hayattaki konserlerde bu kadar sıkıntı çekmiyorum :D

• driverda fayda etmedi en uygun ne kadara iyi bi ekran kartı alabilirim bu oyunu çalıştıracak vs. uzun zamandır donanımla ilgilenmedim affeyleyin :D
  • quote:

driverda fayda etmedi en uygun ne kadara iyi bi ekran kartı alabilirim bu oyunu çalıştıracak vs. uzun zamandır donanımla ilgilenmedim affeyleyin :D

Bunun fiyatı uygun geldi:
    http://www.vatanbilgisayar.com/sparkle-sf-px86gt512u2-hp-8600gt-gddr2-512mb-128bit-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=31423
    Bu arada PSU'nun da en az bi 300-350W olduğundan emin ol derim kartı almadan önce.

• arkadaşlar benim de bir sorunum var oyunla ilgili. benim sistem intel dualcore e2160 1.8 ghz @3.00 ghz oc, 4 gb ddr2 ram, palit 8600gt sonic+ ekran kartı, windows 7 rc 7100. bende de her açtığımda felaket derecede kasılmalar oluyor.ses kesik kesik gelmeye başlıyor görüntü fazla bozulmuyor. kastığı içinde ses-görüntü kalibrasyonu kaçıyor bişi anlamıyosun çaldığından. ekran kartı driverini 190.62 ye güncelledim devam ediyor sorun. ben windows 7 olmasından şüpheliyim rc oldugu için. pc de yüklü diğer oyunlarda da arada kasılmalar oluyor ama gh kadar deil.

sorun nedir sizce???

edit: oyun içerisindeki tüm grafik ayarlarıyla oynadım bu arada sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Junkie -- 5 Eylül 2009; 12:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaustun88

arkadaşlar benim de bir sorunum var oyunla ilgili. benim sistem intel dualcore e2160 1.8 ghz @3.00 ghz oc, 4 gb ddr2 ram, palit 8600gt sonic+ ekran kartı, windows 7 rc 7100. bende de her açtığımda felaket derecede kasılmalar oluyor.ses kesik kesik gelmeye başlıyor görüntü fazla bozulmuyor. kastığı içinde ses-görüntü kalibrasyonu kaçıyor bişi anlamıyosun çaldığından. ekran kartı driverini 190.62 ye güncelledim devam ediyor sorun. ben windows 7 olmasından şüpheliyim rc oldugu için. pc de yüklü diğer oyunlarda da arada kasılmalar oluyor ama gh kadar deil.

sorun nedir sizce???

edit: oyun içerisindeki tüm grafik ayarlarıyla oynadım bu arada sorun devam ediyor.

Sistemin oyun için güzel, belki işlemcin 1.8 olduğu içindir ama dualcore sonuçta. Bence Windows 7'dendir. Biliyorsun Vista Xp ye göre çok kasıyor. Windows 7'de Vista'nın üstüne olduğu için kasmaları çoğaltır. Windows Xp olsaydı sende kasma olmazdı o kadar

• xp kurmaktan başka bi çözüm yokmu? tek bi oyun için haziran 2010 a kadar geçerli win7 yi kaldırmak istemiyorum açıkçası :)
  • 3.5 mm lik jakla deneyen oldumu arkadaşlar? galiba mikrofon ismini değişitirilip oynanabiliniyormuş
  • evet arkadaşlar biraz araştırdım ve 3.5 mm jak girişli herhangi bir mikrofonla world tour vokal yapımını buldum.

denetim masası > donanım ve ses > ses aygıtlarını yönet >kayıt > mikrofon a tıklıyoruz

daha sonra özellikler diyoruz

mikrofon yazan yeri silip

"Logitech USB Microphone" (tırnaksız bicimde) kopyalayıp yapıştırıyoruz.

kaydedip çıkıyoruz girince vokal seçiyoruz vokal yapabiliriz artık :)

bizzat denenmiştir. (vista 32 bit işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor) xp de oluyormu bilmiyorum. iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.