Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu arada elimde fazladan bir gitar var sıfır paketi dahi açılmadı tüm kutu içeriği stickerları boyun askısı duracell pillerine kadar full ps3 için metallica alırken aldık bize oyun lazımdı gitar boşa düştü isteyen olursa 100 lira Les Paul PS3 wireless PC de de tam uyumlu olarak çalışıyor ki bizde aynısını kullanıyoruz hem ps3 de hem PC de resim temsilidir modelini görmek isteyenler açısından ekledim
     Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

• iyi iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurpala

Beyler bu arada elimde fazladan bir gitar var sıfır paketi dahi açılmadı tüm kutu içeriği stickerları boyun askısı duracell pillerine kadar full ps3 için metallica alırken aldık bize oyun lazımdı gitar boşa düştü isteyen olursa 100 lira Les Paul PS3 wireless PC de de tam uyumlu olarak çalışıyor ki bizde aynısını kullanıyoruz hem ps3 de hem PC de resim temsilidir modelini görmek isteyenler açısından ekledim
     Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

Zaten nickimde var konusu

• Bu sene lise son olmasam iki dakika düşünmez atlardım. Ama napalım, sınav senesi
  • delirecem klavyeyi kıracam en sonunda ya..

hardda çalınmıyor arkadaş klavye ile max. medium' da çalabiliyorum şarkıları

ps3 wireless gitar vs yazmış yukarıda arkadaşlar.. onu da düşünüyorum ama şimdilik WT' nin tuşlarını değiştirme imkanımız varmı? shift tuşu gerçekten çok saçma bir yerde çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

delirecem klavyeyi kıracam en sonunda ya..

hardda çalınmıyor arkadaş klavye ile max. medium' da çalabiliyorum şarkıları

ps3 wireless gitar vs yazmış yukarıda arkadaşlar.. onu da düşünüyorum ama şimdilik WT' nin tuşlarını değiştirme imkanımız varmı? shift tuşu gerçekten çok saçma bir yerde çünkü

Her şarkı çalınamasa bile çoğu şarkıyı Expert de çalabiliyorum çalamadıklarım da 3 notaya birden basılan şarkılar var zor oluyo ama biraz deneyin alışırsınız... :) :)

• klavye ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

klavye ile?

Evet (:
  •  Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

Arkadaşlar oyun VITALITY sürümü. Gördüğünüz gibi notalar çıkmıyor, çıkanlar da bir garip. Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaSaJaY -- 10 Ekim 2009; 15:13:13 >
  • Bende çıkıyor. (Vitality)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baterist

beyler ps3 için olan wireless gitarlar pcde sorunsuz çalışıyor mu acaba? hem gh3 hem wt de?

oynanıyor hocam bizzat oynuyorum wt de direk tak çalıştır.Gh 3 için joytokey diye küçük bir program var onunla.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33500808/tm.htm
    burda detaylı anlatım bulabilirsin
  • Oyun, bilgisayara 2 gitar takılarak oynanabiliyor mu arkadaşlar ? [Multiplayer?]
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

beyler ps3 için olan wireless gitarlar pcde sorunsuz çalışıyor mu acaba? hem gh3 hem wt de?

oynanıyor hocam bizzat oynuyorum wt de direk tak çalıştır.Gh 3 için joytokey diye küçük bir program var onunla.

Nickimde de linki var Xpadder'la oynayabiliyorsun. İstersen benden de yararlanabilirsin yarımcı olurum seve seve

• Bende de notalar görünmüyor?! nasıl düzeltebilirim?

Yukarıda SaSaJaY'deki sorunun aynını yaşıyorum. Lütfen yardımcı olun

Artık ben de böyle olmak istiyoruuuum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

Nickimde de linki var Xpadder'la oynayabiliyorsun. İstersen benden de yararlanabilirsin yarımcı olurum seve seve

Hocam zaten senin linki verdim çok güzel anlatmışın konu açıcaktım gerek kalmadı

quote:

Orijinalden alıntı: designr

hero cular nerdesiniz, yardıma ihtiyacım war, aslında rehber gibi bişi olsa iyi olru yine anlamadığım şeyler çıktı, mesela bazı notalar (genelde uzunlar) 3 çizgili oluyor ve tiz geliyor ses orda ekstra bişi yapmamız lazım mı ve bazı notalar mor çizgi ile birbirine bağlanıyor orda ne yapmak gerk ?

mor çizgili notalarda gitarında dokunmatik varsa onları kullanabilirsin
    ortası parlak ve mor çizgiyle bağlı notalarda struma basman gerekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Ekim 2009; 1:42:17 >

• Bu arada neden herkes bi metallica efsane metallicanın olduğu oyunda korn lp olamaz diye tutturmuş
    Hocam herkes trash metal sevicek diye bir şey yok ben açıkçası sevmiyorum(black ve melodic-death dinlerim). metallica iron maiden pentegram gibi grupların 2 3 parçadan fazlasını bilmem sevmiyorum tarzını.
    Ne derseniz deyin ben bi freak on the leash, what i have done, misery business,crazy train, BYOB çalarken metallica çaldığımdan çok daha fazla eğleniyorum.
    Demek istediğim şu ki size hitap etmiyor diye kötülemeyin.Ben wt oynarken gh3 oynadığımdan daha fazla zevk alıyorum tracklisti daha çok hoşuma gidiyor.
    Forumda kötü yorumları okuyup oyunu olduğu halde hiç açıp bakmayan insanlar var.

edit : ayrıca oyunda bir efsane varken yanında korn lp gibi yeni gruplar olmayaksa o efsane Metallica değil Ozzy Osbourne dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Ekim 2009; 2:30:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Abi World tour'un en kötü şeyi; Setlistte Tokio Hotel ve Metallica olmasıdır. Tokio Hotel'e bakın Metallica'ya bakın. Ayıp olmuş Metallica'ya...Yemin ederim Tokio Hotel olunca Oyunu bidaha oynamayasım geldi...

Hakkaten o ne ya,modifiyeli Doğan'a yakışır ama GH'ye yakışmaz.O kadar efsane grubun,insanın yanında peki Korn ve Linkin Park'ın işi ne
    Valla GH I ve GH II'de Freezepop'un şarkıları hoşuma gidiyordu. Onu koyabilirlerdi efsane değil ama çalması zor ve güzel oluyor

Metallicanın yanında kornu yakışmayan korn a laf eden insanın metalden ne kadar anladığını bi sayfa önceki mesajından anlayabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

legends of the rocktaki şarkılar daha iyiydi

Kesinlikle katılıyorum, 84 parçalık oyunda Hotel California,Trapped Under Ice,BYOB,Pull Me Under
    Zaten oyun çok kolay GH III'e göre

Adam dream theatheri kötülüyor ne diyim sana yabiraz müzik kültürün olsaydı beğenmesen bile dream theather gibi bi gerçek efsaneye saygın olurdu.O mesajı atmazdın sevmiyorum derdin geçerdin(sonuçta sevmek zorunda değilsin)Sen bi metallica dinlemeye devam et çıkarma at gözlüklerini

dip not: bu mesajı diğer heavy ciler üstüne alınmasın bu arkadaşa özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Ekim 2009; 2:42:16 >

• Arkadaşlar elimdeki full gitar hero setini satıyorum. İlgilenenler buradan devam edebilir:http://forum.donanimhaber.com/m_35269859/mpage_1/key_//tm.htm#35269859
  • arkadaşlar bende kurdum klavye ile oynuyorum ama bateriyi oynarken sorun yokta gitar a geçtiğim zaman algılamıyor tuşları..internetten hazır kodlar vardı onlar kontrolleri ayarladım ama ...

elinde hazır klavye düzeni kontrol kodları olan yazabilirmi acaba buraya? yada sorun başla birşeyden miki ?
  • Arkadaşlar ben Guitar Hero World Tour,Guitar Hero III Legends Of Rock'ta çalışacak PC için kablosuz tek gitar arıyorum varsa nereden satın alabilirim( 0 olursa daha iyi olur.)
    veyahttp://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000288902 şuradaki gitar kablosuz mudur onu sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.