Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende klavye ile oynuyorum..Yalnız birşey sorucam..Tuş kombinasyonunu değiştirme olayı nasıl yapılıyor onu anlamadım ..Bana oyunun başında gösteriyor sonra tekrar giremiyorum öyle bir yere...

Bi de oyunda vokal olabiliyormuyuz? Mikrofon ayarları falan gördümde..Varsa nasıl olucak?

Ve Settings'te Lefty Flip diye bir özellik var bu oyunda neyi değiştiriyor acaba ?

Yine options'ta Calibrate Lag diye birşey var bununda ne işe yaradığı hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Sorular biraz fazla oldu ama kusura bakmayın lütfen...Yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Beyler bende klavye ile oynuyorum..Yalnız birşey sorucam..Tuş kombinasyonunu değiştirme olayı nasıl yapılıyor onu anlamadım ..Bana oyunun başında gösteriyor sonra tekrar giremiyorum öyle bir yere...

Bi de oyunda vokal olabiliyormuyuz? Mikrofon ayarları falan gördümde..Varsa nasıl olucak?

Ve Settings'te Lefty Flip diye bir özellik var bu oyunda neyi değiştiriyor acaba ?

Yine options'ta Calibrate Lag diye birşey var bununda ne işe yaradığı hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Sorular biraz fazla oldu ama kusura bakmayın lütfen...Yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden teşekkürler..

tuş ayarları oyunun içinden yapılmıyor. oyunun dışında bunu yapan bi site vardı ama kapanmıştı galiba daha sonra. google da ararsan bulursun bunu.
    normal mic ile olmuyor galiba oyunun kendi mikrofonu lazım.
    lefty flip yazan yeri değiştirirsen notların dizilişleri ayna yansıması şeklinde ters dönüyo. yani normalde en solda turuncu nota varsa o en sağa geçiyo. diğer notalarda aynı şekilde.
    calibrate lag ise oyunda eğer gelen notalar ile müzik uyumlu değilse, gecikme varsa ordan ayar çekebliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

quote:

Beyler bende klavye ile oynuyorum..Yalnız birşey sorucam..Tuş kombinasyonunu değiştirme olayı nasıl yapılıyor onu anlamadım ..Bana oyunun başında gösteriyor sonra tekrar giremiyorum öyle bir yere...

tuş ayarları oyunun içinden yapılmıyor. oyunun dışında bunu yapan bi site vardı ama kapanmıştı galiba daha sonra. google da ararsan bulursun bunu.
    lefty flip yazan yeri değiştirirsen notların dizilişleri ayna yansıması şeklinde ters dönüyo. yani normalde en solda turuncu nota varsa o en sağa geçiyo. diğer notalarda aynı şekilde.
    calibrate lag ise oyunda eğer gelen notalar ile müzik uyumlu değilse, gecikme varsa ordan ayar çekebliyorsun.

Ayrıntılı açıklama için çok teşekkür ederim...Oyuna özel mikrofonu satılıyormu ki ? Hiç rastlamadım..Umarım bulabilirim

Son bir soru sorsam ; Oyuna şarkı ekleyebiliyormuyuz acaba ?

• ya guıtar hero mubtelalıları =) bende bu oyunu ındırdım oynamak ıstıorm ama beceremedım.bu oyun nasıl oynanır.bıraz yardımcı olr musunuz tuslar basma surelerı falan nasıl olac..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

quote:

Ayrıntılı açıklama için çok teşekkür ederim...Oyuna özel mikrofonu satılıyormu ki ? Hiç rastlamadım..Umarım bulabilirim

Son bir soru sorsam ; Oyuna şarkı ekleyebiliyormuyuz acaba ?

Oyun orjinal ise para verip yeni şarkılar ekleyebilirsin. Orjinal değilsede bazı custom şarkılar yapılıp eklenebiliyor ama sanırım world tour'da olmuyordu. Daha fazla şarkı çalmak istiyorsan
    Unlock All Songs (Quick Play) - Blue, Blue, Red, Green, Green, Blue, Blue, Yellow
    Bu hileyi options bölümünde etkin hale getir.

• Cheats için teşekkürler...Bu arada pc için gitar varmı ? Benmi göremedim...PS3 için olanları PC ile de uyumlumu acaba
  • PC için ayrı gitarlar var ancak sadece İstanbul'da satılıyor diye duydum. Ben internetten satın aldım(gg'den). Alacaksan paraya kıy orjinal al sahtelerinde solo atamıyorsun.
  • bu arada arkadslar tusları degıstırmek ısteyen arklar bana ulassınlar o işi cozdum.tusların her bırının kodu mevcut o kodları kayıtlı dosyasındakı kodlar ıle degıstırerek tusları ıstedıgımız gıbı ayarlayabılıyoruz.
  • Arkadaşlar herkes bi şeyler paylaşmış, herkese teşekkürler.Ancak bazı şeyler hala belirsiz.

1)Oyuna mikrofon takıp oynayan varmı ?
    2)Konsol baglayıp oynayabilen varmı varsa nasıl?
    3)Oyuna kodlarla açılan gizli parçalar dışında şarkı yüklenebiliyormu?
    4)İki kişi oynanabiliyormu oynanıyorsa nasıl??
    5)Uygun fiyata gitar alabileceğimiz bi yer varmı?

Sorulardan birini yapmış yada nasıl yapılacağını bilen varsa lütfen paylaşsın arkdaşlar.

Oynamakdan parmaklarım morardı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 2 Ocak 2010; 22:38:23 >
  • 1-Bu konuda bahsi geçiyordu 3mm'lik Jag ile mic. kullanmak diye , önceki sayfaları araştır.
    2-Mad_Jak ile irtibat kur o sana yardımcı olur.
    3-WT 'ye custom song yüklendiğini duydum fakat nasıl olduğunu ben bile bilmiyorum (GH3 'te bu işin kitabını yazmıştım.)
    4-PC'de iki kişi oynanmıyor diye biliyorum çünkü gitarı klavyeye göre konfigüre ediyosun ve oyunda çift konsol olarak görmüyor klavye ile gitarı , yalnız gitarı görüyor (böyle biliyorum)
    5-MediaMarkt 'ta satılıyor fakat uygun olduğu söylenemez , tek gitar 230 TL civarındaydı , onun yerine mecburen GittiGidiyor' a bakacaksın.Olmadı forumun 2. el bölümüne bak.

• 4-) PC de 3 kişi oynadık biz 1 gitar 1 bass gitar klavyede bateriydi. Yani oynayabilirsin bi sorun olmaz
    5-) En uygun fiyata orjinal gitar gg de var. (Aslında amazonda çok düşük fiyatlara var ama türkiye için gg'den başka bulamadım ben)

Abi şu konuda da biri yardımcı olsun artık. WT 'da Practisede oynamaktan sıkıldım.
    quote:

Merhaba arkadaşlar. Bir iki sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

Benim laptop a Guitar Hero world tour u kurdum ancak oyunda kariyer yada quick play de herhangi bir şarkıyı çalmaya başladığımda ses ya çok cızırtılı geliyor yada oyun acayip kasıyor.(practice de bi süre sorunsuz çalışıyor sonra ayn sorun...) Çalınmayacak hale geliyor. Sorun laptopun yetersiz gelmesinden mi anlamadım.
    Sistem: Samsung R560
    GeForce 9600M GT(yaklaşık toplam bellek 1777mb)
    3 gb ram
    Intel core duo P8400 2.26Ghz
    Windows 7 Ultimate

Birde GH aerosmith i yükledim ama gitarı görmüyor gitarı tanıtmak için ayrı birşey mi yüklemek lazım. Gitarda world tour'un orjinal gitarı.(Guitar Hero 3 de de aynı sorun)
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafettin01 -- 3 Ocak 2010; 11:48:04 >

• 2. El temiz bir gitar bulsam sanırım hiç düşünmeden alıcam, Klavye ile Mediumdan fazla oynanmıyor
  • guitar hero world tour üstünde slider tuşları olan guitar hero set satıyorum

düşünen varsa ghwt oyunu (orjinal kutulu çiziksiz) +kayış+sticker+guitar kutulu poşetli full set 165 tl
  • İyi fiyata satıyorsun hayırlı satışlar.

@Tears of ice

Klavyede expertte bile oynama imkanı var , devamlı ve uzun süre oynarsan çok iyi seviyeye gelebilirsin , ben klavyede 1 sene boyunca oynadım ve artık expert+ seviyesine geldim.
    Tabi bazı kazık şarkıları çalmak imkansız mesela Though Fire and the Flames veya One gibi.
    Gitara alışmak biraz zaman alıyor gerçi sen sağlaksındır , benim gibi solak değilsindir , ben sağ elimi alıştırana kadar 3-4 ay geçti ama artık gitarda da expert oynayabiliyorum rahatlıkla.
    Yani kısacası herşey bol bol oynamana bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

İyi fiyata satıyorsun hayırlı satışlar.

@Tears of ice

Klavyede expertte bile oynama imkanı var , devamlı ve uzun süre oynarsan çok iyi seviyeye gelebilirsin , ben klavyede 1 sene boyunca oynadım ve artık expert+ seviyesine geldim.
    Tabi bazı kazık şarkıları çalmak imkansız mesela Though Fire and the Flames veya One gibi.
    Gitara alışmak biraz zaman alıyor gerçi sen sağlaksındır , benim gibi solak değilsindir , ben sağ elimi alıştırana kadar 3-4 ay geçti ama artık gitarda da expert oynayabiliyorum rahatlıkla.
    Yani kısacası herşey bol bol oynamana bakıyor.

One sadece solo kasıyor ama Through Fire and the Flames %95 i kasıyor

• arkadaşlar vitality sürümündeki çökme sorununu çözebilen var mı?
  • Başka sürümler çıkmadı mı internete ?
  • hayır, baya aradım ama bulamadım
  • 2. el makul fiyata gitar arıyorum, satacak olan arkadaşların pm'lerine açığım
  • arklar gh 3 ve aerosımıth i aynı pc de 2 ksıı nasıl oynayabılırz
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.