Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Klavye performansım. Ah bir de gitarım olaydı. 10 ay aralıksız oynamaktan kırıldı gitarım dayanamadı Harika bir gitar solo bu arada. çalması çok zevkli. expert beceremeyenler napsın etsin aylarını versin bu oyuna, bu şarkıyı çalsın. aldığınız haz anlatılamaz 1 seneye yakın neredeyse hergün oynayarak expertte her şarkıyı %90 üstü çalıyordum ama 2 senedir oynayamıyorum bu oyunu, ta ki bir kaç gün öncesine kadar. pc me yükledim nasıl özlemişim anlatamam. tabii parmaklarım alışamadı henüz 2 sene geçti aradan, yoksa bu videoda çok saçma yerlerde hatalar yaptım, biraz daha alıştırayım parmaklarımı iyice eski günlerime döneyim %95 e çıkarım sanırım bu parçada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Nisan 2010; 1:17:51 >

• bu sekilde cidden calan sen misin,bana bir kuşkulu geldi :D

videoya ,caldıgın andaki parmaklarınıda eklersen daha inandırıcı olur
  • Hocam ben bu oyuna 1 yılımı verdim neredeyse her gün oynayarak. Yukarıdaki videodaki performansımı beğenmiyorum. GH'ye gelmiş en zor şarkı olan Through The Fire And Flames'i (klavye sololarını bile bize çaldırtıyor) %93-94 civarı çalıyordum zamanında ki sadece bu şarkıyı 4 ay çalışmıştım. 2 yıl boyunca elime GH gitarı almadığım için pratiğim çok azalmış. Şarkının başlarında yaptığım hatalar çok saçma hatalar bence.

Parmaklarımla videoyu aynı anda nasıl koyacağımı bilmiyorum + o kadar uğraşacak değilim kanıtlamak için ama İzmirdeysen ve gitarın varsa getir çalalım birlikte, bu sayede elim GH gitarı görmüş olur hem, çok özledim keratayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Nisan 2010; 3:32:30 >
  • pc ile uyumlu xbox 360 x-plorer gitarım var cokda memnunum sorunsuz calişiyor ama mekan sorunumuz var :).

Bende 1haftadır çalıyorum.Su an ancak mediumda gh3 ve metallica şarkılarını %85-95 aralıgında calabiliyorum.Ayrıca 1 saat oynadıktan sonra , sol parmaklarımda ve daha cok sol kolumdaki parmak kaslarımda müthiş bir agrı oluyor.Sanırım alışık olmadıgım için.Bende hergün 2-3 saata antreman yapıyorum.Bir kac ay sonra gercek elektroya gecmeyi planlıyorum :)
  • Önce ağrı yapacak 1-2 ay sonra artık nasır tutmaya başlayacak parmakların. Oyunu bırakana kadar (veya benim gibi gitarın kırılıp zorla bıraktırılana kadar) parmakların nasırlı olacak. GH nin en büyük yan etkisi bu maalesef
  • arkadaşlar guitar hero world tour da kendi adamımı yaratmaya girdiğim anda oyun hata verip kapanıyor bu sorunu daha önce yaşıyan oldu mu?
  • ya ben bu son oyunu ındırdım eskı oyunlarıda var pc de ama guıtar almak ıstıyorum sorunsuz calısabılecek? nerelerden hangısını alabilirm mouse la oynamaktan artık sıkıldım özel msjla yada buraya link koyarak hangi gitarın oyunda çalışacagını yazabılırmısınız acaba
    cok tesekkurler sımdıden
  • kimse yok mu buralarda yau ?
  • PS2 gitarlarını çalıştırabilirsiniz PC'de, satan biri bulursanız hiç kaçırmayın.

Bu arada oyunu 2 sene boyunca oynadıktan sonra günde 4-5 saat de oynasan parmakların ağrımıyor.(bkz:ben)
  • ps 2 gitarı olursa gittigidiyordan falan alırım olmadı. satın almak istiyorum artık varsa satan değerlendirebilirim
    ayrıca tüm guitar hero oyunlarını oynayabilirim dimi pc de ps2 gitaryla?
  • PC'de sadece GH3, GH:Aerosmith ve GH:WT var sadece bunları oynayabilirsin.
    PS2 varsa eğer gelmiş geçmiş tüm Guitar Hero oyunlarını oynayabilirsin.
  • ps 2 de var pc de var ama ben pc de oynamak ıstıyorum. yanı sonuç olarak ps 2 ve pc de calısan bı gıtar alsam gayet rahat oynayabılırım. gıttıgıdıyordakılere falan tam guvenemıyorum ya. nerden alsamkı . oyunuyla bırlıkte o kadar para vermek ıstemıyorum d&r dan falan
  • bende pc için olan, usb x-plorer gitar var.
    gh3,aerosmith ve gh:wt sorunsuz çalişiyor,windows 7 varsa gitarı direk tanıyor zaten.
  • win 7 yok xp kullanıyorum nerden aldınız acaba?
  • GHWT'ye netten orijinal parçalar indirilip çalınabiliyor mu?
  • guitar hero pc için gitar satın almak istiyorum nerden alabilirim gittigidiyor dışında? tek gitarı satın alabileceğim bir yer var mı
  • Oyunun save ini paylaşacak bir arkadaş var mı aranızda. Bir ara oyun sapıttı, kayıt dosyalarımı bozdu. Mecburen sildi ardından. Tekrardan tüm parçaları çalmak istemedim hepsini açtırabilmek için
  • Arkadaşlar birşey soracağım, çok saçma gelebilir size ama oyunu hiç oynamadığım için bilmiyorum. Notalara yanlış basınca şarkıda yanlışmı çalıyor yoksa nası basarsak basalım şarkı aynı şekilde devammı ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Arkadaşlar birşey soracağım, çok saçma gelebilir size ama oyunu hiç oynamadığım için bilmiyorum. Notalara yanlış basınca şarkıda yanlışmı çalıyor yoksa nası basarsak basalım şarkı aynı şekilde devammı ediyor?

Yanlış basarsan yanlış çalıyo.
  • Hotel California kaydı yaptım buyrun:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=430276176674

Youtube'a upload edemiyorum Hotel California'nın isim hakkı mıdır lisansı mıdır her nedense engelliyor bu şarkıyı upload etmemi. Sanki bulunmaz hint kumaşı anasını satayım her şarkıyı upload edebiliyorken bu şarkıda kıllık çıkarıyorlar.

Bu arada not düşeyim: Klavyeyle çaldığım için ilk 3 nota (yeşil, kırmızı, sarı) ve 1-2-4 numaralı notalar (yeşil, kırmızı, mavi) maalesef klavye yüzünden aynı anda işlemiyor. Şarkıda da 1-2 defa bu notalar aynı anda geliyor, o yüzden oraları es geçmek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Mayıs 2010; 23:24:28 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.