Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet :). İçi silinik olanlar. Gitardan çok klavye sesi oluyor genelde onlar. Ama onları çalmak çok eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychoirfan

Evet :). İçi silinik olanlar. Gitardan çok klavye sesi oluyor genelde onlar. Ama onları çalmak çok eğlenceli.

Evet bencede..
  • klavyeyle gitar çalıyoruz yani, bu mu?
  • gitar,davul,bass gitar çalabiliyoruz,ayrıca gitar çalarken mouse da kullanılıyorgerçekte davul çalmama rağmen bende gitarını çalıyorum
  • quote:

Evet :). İçi silinik olanlar. Gitardan çok klavye sesi oluyor genelde onlar. Ama onları çalmak çok eğlenceli.

klavye derken bildiğimiz çalınan klavyemi, yoksa gitarın klavyesimi?,aşağıda videodaki solonun başındaki olay işte o notalar

http://www.break.com/usercontent/2008/2/Metallica-One-solo-guitar-cover-462163.html

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 15 Haziran 2010; 16:27:10 >

• cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
    gitara alışamadım hala. bazen istemeden çift nota falan basıyorum. bu arada dokunmatik tuşlar daha az yorucu gibi geldi bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
    gitara alışamadım hala. bazen istemeden çift nota falan basıyorum. bu arada dokunmatik tuşlar daha az yorucu gibi geldi bana :)

Zamanla alışırsın.. Seviyeni ilerlettikçe daha zevkli olmaya başlıyo.. Hele birde 5+1 Ses sistemi varsa belli bir süre sonra kendini oyuna kaptırıyosun gaza gelmeye başlıyosun..

• http://www.facebook.com/video/video.php?v=440829806674

GH3 Cliffs of Dover videom her zamanki gibi klavyeyle ama oyuna yukarıda da dediğim gibi uzuun bir süre boyunca kendi gitarıyla alıştım.

GH'ler kardeştir World tour veya GH3 topici farketmez buraya koyuyorum Dinlemesi de çalması da çok çok zevkli olan bir parça. sırf bu parça için expert öğrenmenizi tavsiye ediyorum alacağınız zevk tarif edilemez

• @Dante
    Yine harika bir kayıt olmuş. Şarkı gerçekten güzelmiş.. Yarın bende GH3'ü kurucam World Tour'un şarkıları sıktı biraz..
  • Abi Cliffs of Dover'in tüm solosunu baştan sona %100 çalıyorum Solo D de dahil ama gel gelelim Outro'yu bir türlü % 100 çalamadım.

@ expert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 18 Haziran 2010; 12:51:47 >
  • Aşağıda ki konuda yardımcı olabilecek var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_40636393/tm.htm

Şimdiden teşekkürler
  • Lynyrd Skynrd - Freebird'ü ıyuna ekleme imkanımız yokmu ya ? Ben expertte sweet home alabama'yı Solo 3B hariç çalabiliyorum freebid'ün solosunu çalmak çok eğlenceli olur GH'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Lynyrd Skynrd - Freebird'ü ıyuna ekleme imkanımız yokmu ya ? Ben expertte sweet home alabama'yı Solo 3B hariç çalabiliyorum freebid'ün solosunu çalmak çok eğlenceli olur GH'de.

GH World Tour'da malesef şarkı eklenemiyo. Ama isterseniz GH 3'e ekleyip orda çalabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: torque89

quote:

klavye derken bildiğimiz çalınan klavyemi, yoksa gitarın klavyesimi?,aşağıda videodaki solonun başındaki olay işte o notalar

http://www.break.com/usercontent/2008/2/Metallica-One-solo-guitar-cover-462163.html

edit:link

o adamda Cort X2'mi var ya Helal olsun ama

• ben herşeyini aldım mükemmel birşekilde oynanıyor Full HD bir monitör de oynamanızı tavsiye ediyorum 3 kişi ile manyak oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

ben herşeyini aldım mükemmel birşekilde oynanıyor Full HD bir monitör de oynamanızı tavsiye ediyorum 3 kişi ile manyak oluyor

Oyun gerçekten dehşet derecede güzel. Hele birde Enstrumanlarına sahipseniz tadından yenmez. ( Henüz bende yok gitar,vs. ama almayı düşünüyorum.. )
  • Free Bird 'ün solosunu çalabilecek baba yiğit olduğunu zannetmiyorum bu forumda.

Gerçi o GH Smash Hits 'de idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Free Bird 'ün solosunu çalabilecek baba yiğit olduğunu zannetmiyorum bu forumda.

Gerçi o GH Smash Hits 'de idi.

Hele bi eklesinler icabına bakarız Ben freebird'ün solosunu ıslıkla atıyorum (ciddiyim valla dalga değil :))
  • Arkadaşlar,
    GHWT ve Davul Gitar Mik. var.
    hepsi aynı anda da çalışabiliyor sorun yok.

Fekat çözemedigim, 2 şarkı çaldıktan sonra masaüstüne atıyor.
    tek şarkı çalarsan bişi yok, ama 2. şarkıyı çalıp bitirince masaüstüne atıyor.
    bunu niye yapıyor anlamadım.
    yardım lazım.
  • Guitar Hero Metallica'yı çok merak ediyorum.. PC ye gelsede oynasaq
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.