Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözünürlüğü 800*600'den aşağı yapma şansımız var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

çözünürlüğü 800*600'den aşağı yapma şansımız var mı

World Tour'da yok hatırladığım kadarıyla. Ama GH3'de yapabiliyosun..
  • o nasıl peki ekran kartı kötü metallica gelene kadar takılırım ondan fark etmez :)
  • arkadaşlar çok acil bir sorunum var. Pc'ye taktığım wireless adaptörü kaybettim. Yaklaşık 3 gündür kayıp. Onun yerine farklı birşey taksam gitari tanir mi bilgisayar?
  • bu w:t'de kontroller nereden değiştiriliyor ?
  • mesajım bulunsun. oyunu şu anda bilgisayarıma yüklüyorum mesajlar yardımcı olacaktır eminim.
  • Geçen gün oyunu özleyip kurdum. Medium'da bile oynayamıyorum. Kafam karışıyor.
  • oyundaki videoların hepsini açmak istiyorum daha önce bitirip bi kısmını açmıştım. bink player'ı denedim ama ekstra videoları bulamadım...
  • Arkadaşlar herşey iyi hoşta, ekranda tuşa basmamız gereken zamanda bastığım halde, notadan ses alamama sorununu nasıl halledicez?
    Elimdeki sistem çok güçlü, yani 800x600 'de hepsini off yaparakta denedim, Video Kalibrasyon 'da yaptım, ses'te yaptım ama notalardan ses alamıyorum.
    Bunun bir ayarı veya bir püfü var mı acaba?
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar herşey iyi hoşta, ekranda tuşa basmamız gereken zamanda bastığım halde, notadan ses alamama sorununu nasıl halledicez?
    Elimdeki sistem çok güçlü, yani 800x600 'de hepsini off yaparakta denedim, Video Kalibrasyon 'da yaptım, ses'te yaptım ama notalardan ses alamıyorum.
    Teşekkürler...

Hem notaya basıp hemde Mouse'un tuşuna basıyomusun ? Yoksa sadece notayamı basıyosun ?
  • Uohhhh ikisinde aynı anda nasıl basacağım ki? Yani bu hız mümkün değil gibi me geliyor?
    Sadece Klavyedeki tuşlardan hangi renk geliyorsa onu tuşluyorum. Hata mı yapıyorum acaba? : (((

quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Arkadaşlar herşey iyi hoşta, ekranda tuşa basmamız gereken zamanda bastığım halde, notadan ses alamama sorununu nasıl halledicez?
    Teşekkürler...

Hem notaya basıp hemde Mouse'un tuşuna basıyomusun ? Yoksa sadece notayamı basıyosun ?

• Evet şimdi söylediğin gibi denemedim dostum oldu Önce notaya basıyoruz, sonra mouse'un butonuna basınca garip seslerde çıkmıyor fakat bu böyle çok zor yaaa, G15 ile bunun bir kolay yolunu bulmak gerek... Yardımların için teşekkür ederim dostum...

quote:

quote:

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 13 Ekim 2010; 21:13:45 >

• quote:

Evet şimdi söylediğin gibi denemedim dostum oldu Önce notaya basıyoruz, sonra mouse'un butonuna basınca garip seslerde çıkmıyor fakat bu böyle çok zor yaaa, G15 ile bunun bir kolay yolunu bulmak gerek... Yardımların için teşekkür ederim dostum...

quote:

quote:

Teşekkürler...

Mouse olmasaydı bence çokda fazla bir zorluğu ve zevki kalmazdı. Ayrıca Mouse'a basmak istemeden oynuyosun Bateri çalabilirsin. Onda sadece notaya basıyosun. Mouse'la oynamaya belli bir süreden sonra alışırsın. Bu arada önemli değil..

• Dostum yeniden teşekkür ederim,
    Walla dayanamadım gittim Wii için GH5 Super Bundle aldım. İçinde Gitar'ı da var Baterisi de, Mikrofonu da.
    Yalnız bilgisayar'daki ses kalitesinin ve görüntü kalitesinin yanından bile geçemez. Ve oyun zaten ses'ten ibaret olunca ben yine bilgisayar da oynuyorum.
    Wii Gitar'ını ayarladım PC'ye göre o şekilde kullanıyorum fakat henüz bateri'leri bağlayamadım maalesef.
    Midi ile bağlantı yapsam ses kartına, oyun içinde 2 kişi çalabilir miyim acaba şarkıyı?
    Çünkü Mikrofon'u taktığım zaman bilgisayar tanıyor hemen ve oyunda sadece şarkı söyleyebiliyorum mikrofon takılıyken, yokken gitar devrede oluyor.
    Yardım edebilirsen çok sevinirim, görüşmek üzere...

quote:

quote:

Evet şimdi söylediğin gibi denemedim dostum oldu Önce notaya basıyoruz, sonra mouse'un butonuna basınca garip seslerde çıkmıyor fakat bu böyle çok zor yaaa, G15 ile bunun bir kolay yolunu bulmak gerek... Yardımların için teşekkür ederim dostum...

quote:

quote:

Teşekkürler...

Mouse olmasaydı bence çokda fazla bir zorluğu ve zevki kalmazdı. Ayrıca Mouse'a basmak istemeden oynuyosun Bateri çalabilirsin. Onda sadece notaya basıyosun. Mouse'la oynamaya belli bir süreden sonra alışırsın. Bu arada önemli değil..

• quote:

Dostum yeniden teşekkür ederim,
    Walla dayanamadım gittim Wii için GH5 Super Bundle aldım. İçinde Gitar'ı da var Baterisi de, Mikrofonu da.
    Yalnız bilgisayar'daki ses kalitesinin ve görüntü kalitesinin yanından bile geçemez. Ve oyun zaten ses'ten ibaret olunca ben yine bilgisayar da oynuyorum.
    Wii Gitar'ını ayarladım PC'ye göre o şekilde kullanıyorum fakat henüz bateri'leri bağlayamadım maalesef.
    Midi ile bağlantı yapsam ses kartına, oyun içinde 2 kişi çalabilir miyim acaba şarkıyı?
    Çünkü Mikrofon'u taktığım zaman bilgisayar tanıyor hemen ve oyunda sadece şarkı söyleyebiliyorum mikrofon takılıyken, yokken gitar devrede oluyor.
    Yardım edebilirsen çok sevinirim, görüşmek üzere...

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...

Valla oyunu hiç gitar ve mikrofon bağlıyken oynama şansı bulamadığım için bu konu hakkında yardımcı olamıycam.. Bu soruyu gitar ve mikrofon kullanan player'lara sorarsan daha kesin bir cevap alırsın..

• oyuna kendi sarkılarını ekleyebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

oyuna kendi sarkılarını ekleyebilen var mı?

Malesef GH World Tour'a kendi şarkılarınızı ekleyip çalamıyorsunuz. Ama GH 3'de şarkılarınızı ekleyip çalabilirsiniz..
  • yaşasın RockFREE
  • Beyler birisi Save Dosyası'nı upload edebilirmi acaba ? Format atmadan önce yedeklemeyi unutmuşumda benimkisi silindi..
  • bu oyunu tanıyalı 1 yıl oldu ve diğer guitar heroları da. ama en çok oynadığım world tour oldu yaklaşık 1 yıldır oynuyorum ve şu an çoğu şarkıyı expertte çalabiliyorum tabi pc de.gitarda fazla iyi çalamıyorum gitar deneyimim toplasanız 6 saat etmez ama max. bazı şarkılarda hard a çıkdım. world tour çok iyi pc yede alışdım yaklaşık 3 klavye bozdum bu 4. (kesinlikle abartmıyorum) herkeze tavsiye ediyorum. birde bir soru sorucam ben pc ye mikrofon nasıl bağlayabilirim standart bir pc mikrofonunu world tourda nasıl aktive edebilirim eğer aktive ediliyosa hem gitar hem mikrofon oluyomu.teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.