Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psychoirfan

Oyunun save ini paylaşacak bir arkadaş var mı aranızda. Bir ara oyun sapıttı, kayıt dosyalarımı bozdu. Mecburen sildi ardından. Tekrardan tüm parçaları çalmak istemedim hepsini açtırabilmek için

• quote:

quote:

Oyunun save ini paylaşacak bir arkadaş var mı aranızda. Bir ara oyun sapıttı, kayıt dosyalarımı bozdu. Mecburen sildi ardından. Tekrardan tüm parçaları çalmak istemedim hepsini açtırabilmek için

Henüz daha %100 bitirmedim ama isterseniz paylaşabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

quote:

Henüz daha %100 bitirmedim ama isterseniz paylaşabilirim..

Dostum ne kurtarsak kardır :)
    Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hotel California kaydı yaptım buyrun:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=430276176674

Youtube'a upload edemiyorum Hotel California'nın isim hakkı mıdır lisansı mıdır her nedense engelliyor bu şarkıyı upload etmemi. Sanki bulunmaz hint kumaşı anasını satayım her şarkıyı upload edebiliyorken bu şarkıda kıllık çıkarıyorlar.

Bu arada not düşeyim: Klavyeyle çaldığım için ilk 3 nota (yeşil, kırmızı, sarı) ve 1-2-4 numaralı notalar (yeşil, kırmızı, mavi) maalesef klavye yüzünden aynı anda işlemiyor. Şarkıda da 1-2 defa bu notalar aynı anda geliyor, o yüzden oraları es geçmek zorunda kaldım.

öeeh helal klavyeyle nasıl çalıyorsun böyle yaf, parmaklarım karışıyor benim ucuz yollu bir gitar bulabilsemde alsam keşke

• quote:

Upload ettim Link aşağıda..
    http://hotfile.com/dl/43537372/feea377/Guitar_Hero_World_Tour.rar.html

Çok sağolun. %80 i bitmiş zaten, gerisi de güzel parçalar zaten, onları da tamamlarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

ps 2 gitarı olursa gittigidiyordan falan alırım olmadı. satın almak istiyorum artık varsa satan değerlendirebilirim
    ayrıca tüm guitar hero oyunlarını oynayabilirim dimi pc de ps2 gitaryla?

GG'deki gitarlar cabuk bozuluyor.
  • arkadaşlar guitar heronun baterileri pcde uyumlu mu yardımcı olabilirmisiniz lütfen?
  • GG deki gatarların bozulması normaldir cünkü %99 u cakma

Ben microsofun x-plorer gitarını aldım ebayden:

http://cgi.ebay.de/Guitar-Hero-USB-X-Plorer-Gitarre-PC-Neu-/290423296001?cmd=ViewItem&pt=de_entertainment_games&hash=item439e93d001

Tas gibi masallah.0 lari biraz tuzlu kargoda eklenınce,o yüzden bulabilirseniz 2. el kelepir fiyata alabilirsiniz ebayden

• bu gitarlar tek olarak satılıyor mu ankarada ? bilen varsa yardımcı olabilr mi
  • banada davulu lazım pc için nerden temin edebilirim ??
  • İkinci el bölümünde araştırabilirsiniz , birçok davul ve gitar satışları bulunmakta.
  • Arkadaşlar ben pc ps2 ve ps3 uyumlu wireless gitar aldım. Gitarın tüm tuşları Ps2de sorunsuz çalıştı. Fakat pc ye taktığımda whammy çubuğu ve star power haraketi çalışmıyor. Bunu ayarlayabilmemin bir yolu varmıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesFord

Arkadaşlar ben pc ps2 ve ps3 uyumlu wireless gitar aldım. Gitarın tüm tuşları Ps2de sorunsuz çalıştı. Fakat pc ye taktığımda whammy çubuğu ve star power haraketi çalışmıyor. Bunu ayarlayabilmemin bir yolu varmıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Yanında CD verildiyse onu yükleyin sorun hallolur büyük bir ihtimalle..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JamesFord

Arkadaşlar ben pc ps2 ve ps3 uyumlu wireless gitar aldım. Gitarın tüm tuşları Ps2de sorunsuz çalıştı. Fakat pc ye taktığımda whammy çubuğu ve star power haraketi çalışmıyor. Bunu ayarlayabilmemin bir yolu varmıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Yanında CD verildiyse onu yükleyin sorun hallolur büyük bir ihtimalle..

Malesef verilmedi

• Merhabalar arkadaşlar,

ghwt'de beyaz notalar var. diğer notalardan farklı olarak. butonların üstü daha kalın daha beyaz gibi gözüküyor, o notaları çalarken ekstra birşey yapmak lazım mı? bir de uzun basılı tutmamız gereken notalardan bazılarında, uzun çizgilerin içi boş gibi, daha ince gözüküyor, bu notaları da nasıl çalacağımızı merak ediyorum. son bir sorum daha var arkadaşlar, otomatik pena gibi bir şey yok mu, ben butonlara basarken otomatik penaya da basılsa, yeni başladım ve hızlı notalarda çok zorlanıyorum penaya basarken. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etacarinae32 -- 14 Haziran 2010; 17:49:11 >
  • @etacarinae32

o notalarda tele vurmadan çalıyorsun,sadece tuşlara basmanız yeterli
  • Transparan olan notalar ise pena vuruşu gerektirmiyor. Sadece ilgili notaya basıyorsunuz. Otomatik pena diye bir şey duymadım, olcağını sanmam, olursa oyun çok basitleşir zaten. Seri halde aynı notadan geldiğinde alt üst penalama yapabilirsiniz, kolunuzu daha az yorar.
  • quote:

Transparan olan notalar ise pena vuruşu gerektirmiyor. Sadece ilgili notaya basıyorsunuz. Otomatik pena diye bir şey duymadım, olcağını sanmam, olursa oyun çok basitleşir zaten. Seri halde aynı notadan geldiğinde alt üst penalama yapabilirsiniz, kolunuzu daha az yorar.

Transparandan kastınız hangileri ? Basıldığında acayip acayip sesler çıkaranlarmı..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.