Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yiyeceğim bir yardım edin oyun kendi kendine hata yapıyor yanllış nota sesi geliyor rockmetrede azalıyor. sorun ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawncik

arkadaşlar kafayı yiyeceğim bir yardım edin oyun kendi kendine hata yapıyor yanllış nota sesi geliyor rockmetrede azalıyor. sorun ne olabilir

Dostum sorununu biraz daha açmalısın çünkü senin dediğin şeyden 1000 tane sorun çıkabilir
  • beyler ii akşamlar herkese pcme guitar hero world tour u yukledım fakat oyun acılırken bı problem yok.menuye geldıgımde ekrananın orta bolumunde bı sıyah ekran oluyo.altındada 1.0.1.25215 yazıo quıckplay yapıp sarkı secıorum secerken sıyah ekran yok parca baslıo dugme renklerı gosukmuo cızgıler gosukuo yolda ama renkler gosukmu tek tus olarak bu sorunla ılgılı bı bılgısı olan varmı??
  • arkadaşlar aradım ama bulamadım. belki de gözümden kaçtı. world tour pc de joystickle oynanıyor mu?
    3 kişi oynamak için klavye+2 gitar mı olması lazım? başka yolu yok mudur?
  • arkadaşlar bende orijinal oyun var. Fakat online kimseyi bulamıyor eğer sizde oynicak birisi ariyorsanız bana pm atin.
  • arkadaşlar benim de bi sorunum var çözebilirseniz çok makbule geçecek.
    elimde orjinal ghwt var, oyun açılıyor ancak career modu girince windows atıyor, quick playde de çoğu şarkıda aynı sorun var, şarkı yükleme ekranı geldiğinde ekranda sticker benzeri şeyler gelmeye başladıktan kısa süre sonra windowsa düşüyor. ilk başta ekran kartı sorunu sandım çünkü oyun kutusundaki desteklenen ekran kartı listesinde benim kullandığım 8600 gt yok, hatta sırf bu yüzden yeni ekran kartı almayı düşünüyordum ama daha önceki sayfaları okuduğumda başka bi arkadaşın 8600 gt kullandığını ve hardda bile iyi performans aldığını gördüm ve sorunun ekran kartında olmadığı sonucuna vardım. aklıma takılan diğer konu ise oyunun 64 bitte çalışıp çalışmadığı çünkü yine ilk sayfalarda 64 bitte çalışmadığına dair bi mesaj gördüm ama üzerinde pek durulmamış bu yüzden benim de kesin bi fikrim yok. sizce sorun ne olabilir?
    bir de oyunun hiç update i çıktı mı? ben aradım ama bulamadım da...

• Bu oyunu hiç bilmiyorum..
  • Benim PC oyun de hiç takılmadı fakat nota çizgileri eksik geliyor çizgini gelmeyincede basamıyorum ve oyun bitiyor.Ne yapmam lazım bi fikri olan var mı?
  • Ne zaman şarkı seçsem ve oyunu başlatmaya çalışsam direk guitar hero sorunla karşılaştı diyor ve kapanıyor. Ne yapmam gerek ya
  • 32 bit mi kullanıyorsun 64 bit mi?
  • Arkadaşlar oyunu kurdum (çok özlemişim ) klavyeyi de ayarladım istediğim gibi. Fakat çook gıcık bir sorunum var. senkron hatası var oyunda benim pc'de. Şöyle ki, şarkı güzel başlıyor, sorunsuz çalıyorum her şey yerli yerinde, fakat şarkı ilerledikçe ses yavaş yavaş önden gelmeye başlıyor notalar geride kalıyor. Oyunu durdurup devam edince düzeliyor fakat şarkının ortasında durdurmak bildiğiniz gibi iğrenç bir durum.

Google'ın altını üstüne getirdim yok. Hiçbir çözüm bulamadım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Güzelim oyunu oynayamıyorum bu yüzden. Şarkının başında her şey sorunsuzken şarkı bitiminde neredeyse 1 saniyelik gecikmeye kadar gitmiş oluyor nota ve ses arasındaki senkron.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Yayımcı : Activision

Yapımcı : Aspyr

Çıkış Tarihi : Çıktı

Oyunda online ve offline birçok mod bulunacakmış. Ayrıca birkaç ekstra içerikte yer alacakmış. Kariyer modunu 4 kişi birlikte oynanabilecekmiş. Konsol versiyonlarında olduğu gibi oyunda gitar, bass ya da davul çalabileceğiz. İstersek te vokal yapacağız. Oyunda şimdilik 86 adet şarkı olacakmış.

Ayrıntılar.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=61102

http://gdc.gamespot.com/story/6206665/

quote:

Tuşları değiştirmek için ;

C:\Users\name\AppData\Local\Aspyr\Guitar hero world tour içindeki AspyrConfig dosyasına sağ tıklayıp not pad'le açın
    her tuşa göre rakam verilmiş aşağıdaki liste hangi tuşun hangi numaraya denk geldiğini gösteriyor

Escape 999
    F1 237
    F2 238
    F3 239
    F4 240
    F5 241
    F6 242
    F7 243
    F8 244
    F9 245
    F10 NOT AVAILABLE
    F11 NOT AVAILABLE
    F12 NOT AVAILABLE
    PrScr 321
    ScrLck 314
    Pause 298
    ~ 253
    1 201
    2 202
    3 203
    4 204
    5 205
    6 206
    7 207
    8 208
    9 209
    0 200
    - 273
    = 234
    BckSpc 219
    Ins 257
    Home 255
    PgUp 303
    NumLck 281
    Num/ 230
    Num* 274
    Num- 320
    Tab 323
    Q 304
    W 331
    E 232
    R 305
    T 322
    Y 341
    U 324
    I 256
    O 295
    P 297
    [ 263
    ] 306
    \ 220
    Del 229
    End 233
    PgDn 278
    Num7 289
    Num8 290
    Num9 291
    Num+ 213
    Caps 223
    A 210
    S 313
    D 227
    F 236
    G 252
    H 254
    J 258
    K 259
    L 262
    ; 315
    ' 214
    Enter 308
    Num4 286
    Num5 287
    Num6 288
    LShift 267
    Z 343
    X 340
    C 221
    V 328
    B 218
    N 277
    M 269
    , 225
    . 299
    / 316
    RShift 311
    Up 401
    Num1 283
    Num2 284
    Num3 285
    NumEnt 293
    LCtrl 264
    LAlt 266
    Space 318
    RAlt 310
    RCtrl 307
    Left 265
    Down 400
    Right 309
    Num0 282
    NumDel 228

İyi Oyunlar..

Bu, Legends of Rock'tan onceki oyun mu? Yoksa sonraki mi?

• Sonraki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar oyunu kurdum (çok özlemişim ) klavyeyi de ayarladım istediğim gibi. Fakat çook gıcık bir sorunum var. senkron hatası var oyunda benim pc'de. Şöyle ki, şarkı güzel başlıyor, sorunsuz çalıyorum her şey yerli yerinde, fakat şarkı ilerledikçe ses yavaş yavaş önden gelmeye başlıyor notalar geride kalıyor. Oyunu durdurup devam edince düzeliyor fakat şarkının ortasında durdurmak bildiğiniz gibi iğrenç bir durum.

Google'ın altını üstüne getirdim yok. Hiçbir çözüm bulamadım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Güzelim oyunu oynayamıyorum bu yüzden. Şarkının başında her şey sorunsuzken şarkı bitiminde neredeyse 1 saniyelik gecikmeye kadar gitmiş oluyor nota ve ses arasındaki senkron.

Kimse bu sorunu yaşamıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Sonraki.

Anladim. Gordugum kadariyla, bu en az 7600 GT istiyor. Legends of Rock daha dusugune ihtiyac duyuyordu ben de calisiyordu.
  • Allah Allah! Guitar Hero oyunlarinin tumunde en az 7600 istiyor ancak legends of Rock bende rahat calismisti. Ilginc..
  • C.tesi günü oyunu yükledim.Pazar günü PC başına kitlenmeme sebep oldu..Kesinlikle harika bir oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 13 Nisan 2010; 21:15:19 >
  • KİMSE DAVULUM YOK DEMESİN GENÇLER ;) SÜPER FİYAT SIFIR KUTUSUNDA 85 LİRA BİLGİNİZ OLSUN ;)

LİNK AŞAĞIDA

GUİTAR HERO USB DRUM KİT

• İyi güzel de orjinali kadar tat vermez işte, hem ziller de yok o çok kötü.
    Ayrıca masaya koyup oynuyorsun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

İyi güzel de orjinali kadar tat vermez işte, hem ziller de yok o çok kötü.
    Ayrıca masaya koyup oynuyorsun sanırım.

dostum elbette o tadı vermeyebilir ama sırf ayaklığı ve 2 tanede zili var diye 300 lira para bağlanmaz bi bateriye 85 lira diyorum bence hiç yoktan iyidir tercih meselesi tabi saygı duyuyorum
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.