Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilen birii bir rehber gibi bir şey hazırlayabilir mi

hangi versiyonu/torrenti çekmeli?
    klavye ayarı nasıl yapılıyor?
    acemiler için kafa karıştırıcı olabiliyor bunlar birisi bu tarz birşey hazırlayabilirse herkesin işine yarar eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

arkadaşlar bende kurdum klavye ile oynuyorum ama bateriyi oynarken sorun yokta gitar a geçtiğim zaman algılamıyor tuşları..internetten hazır kodlar vardı onlar kontrolleri ayarladım ama ...

elinde hazır klavye düzeni kontrol kodları olan yazabilirmi acaba buraya? yada sorun başla birşeyden miki ?

büyük ihtimalle pena tuşuna basmıyosun.aşagı yukarı tuşları pena.pena ile notalara aynı anda basacan
  • arkadaşlar

legend of rock yüklü bende buna misal metallika şarkıları yüklemek istiyorum

nasıl yüklüycem, yükleyebilen var mı
  • up
  • güzel oyun.......
  •  Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

(Klavye + HyperSpeed 5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 18 Kasım 2009; 13:21:22 >
  • soloda mı gittin ?
  • arkadaşlar cok temiz bateri ve gitar var elimde alıcılar pm atabilir imzamdan ilana girip resimleri görebilirsiniz.
  • arkadaslar ben bu world tour a gitarı tanıtamadım bi yardımcı olsanız
  • oyunun Reg dosyası varmı acaba arkadaşlar ???
  • Merhaba arkadaşlar. Bir iki sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

Benim laptop a Guitar Hero world tour u kurdum ancak oyunda kariyer yada quick play de herhangi bir şarkıyı çalmaya başladığımda ses ya çok cızırtılı geliyor yada oyun acayip kasıyor.(practice de bi süre sorunsuz çalışıyor sonra ayn sorun...) Çalınmayacak hale geliyor. Sorun laptopun yetersiz gelmesinden mi anlamadım.
    Sistem: Samsung R560
    GeForce 9600M GT(yaklaşık toplam bellek 1777mb)
    3 gb ram
    Intel core duo P8400 2.26Ghz
    Windows 7 Ultimate

Birde GH aerosmith i yükledim ama gitarı görmüyor gitarı tanıtmak için ayrı birşey mi yüklemek lazım. Gitarda world tour'un orjinal gitarı.
    Şimdiden teşekkürler.

GH Legend of Rock da da gitarı kullanamıyorum...
  • Aynı sorun bende de var. World Tour u gitarıyla birlikte aldım onda sorun yok ancak G3 de kullanamıyorum gitarı varmıdır bi çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozel

Aynı sorun bende de var. World Tour u gitarıyla birlikte aldım onda sorun yok ancak G3 de kullanamıyorum gitarı varmıdır bi çözümü?

Tüm GH oyunları ile uymlu dendiği için almıştım. İnternette baya bir araştırdım ancak herhangi birşey bulamadım. WT gitarı ile diğer oyunları oynayan birisi varsa nasıl çalıştırdığını anlatısa iyi olur.
  • beyler pc için olan world tour gitarı ps2 ps3 de çalışıyormu deneyen oldumu ben ps3 les paul ile hem ps2 hemde pc de oynuyorum ama bi yerden pc world tour gitarı buldum ps3 ve ps2 de çalışıyorsa alıcam ve deneme şansım yok bilgisi olan var mı acaba??
  • Olmuyor diye biliyorum. Ps3 gitar ı ile PC de çalabiliyorsun ama tersi olmuyor. Ama emin değilim tabi.
  • bu arada wireless davul isteyen varsa ps2 ps3 ve wii destekli sıfır kutusunda pm atın görüşelim 200 lira :)
  • Wii destekli ise o davul GH orjinal davulu değildir , mümkünse SS koyabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

Wii destekli ise o davul GH orjinal davulu değildir , mümkünse SS koyabilir misin ?

dostum dikkat edersen mesajda orjinal demedim zaten davul tasco marka en az orjinali kadar kaliteli üstelik 4 pad ve 2 zile sahip malum orjinal rockband davulunda zil yok orjinal guitar hero davuluda 3 pad li dolayısıyla ikisinden de daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum forumlara bakarsan 239 liradan aşağıya da bulamazsın ok kardeşim

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

• güzelmiş , fakat alırım diyemem , düşünmem gerek , kesin karar verirsem PM atarım ama şimdilik almam çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.