Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ps3 için olan wireless gitarlar pcde sorunsuz çalışıyor mu acaba? hem gh3 hem wt de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

evet arkadaşlar biraz araştırdım ve 3.5 mm jak girişli herhangi bir mikrofonla world tour vokal yapımını buldum.

denetim masası > donanım ve ses > ses aygıtlarını yönet >kayıt > mikrofon a tıklıyoruz

daha sonra özellikler diyoruz

mikrofon yazan yeri silip

"Logitech USB Microphone" (tırnaksız bicimde) kopyalayıp yapıştırıyoruz.

kaydedip çıkıyoruz girince vokal seçiyoruz vokal yapabiliriz artık :)

bizzat denenmiştir. (vista 32 bit işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor) xp de oluyormu bilmiyorum. iyi oyunlar.

ben de konsol için buldun sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

quote:

evet arkadaşlar biraz araştırdım ve 3.5 mm jak girişli herhangi bir mikrofonla world tour vokal yapımını buldum.

denetim masası > donanım ve ses > ses aygıtlarını yönet >kayıt > mikrofon a tıklıyoruz

bizzat denenmiştir. (vista 32 bit işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor) xp de oluyormu bilmiyorum. iyi oyunlar.

ben de konsol için buldun sandım

konsol bölümü ya burası ondan konsola buldum sanmışsındır :)

• http://www.scorehero.com/forum/viewtopic.php?t=97386
    Bu adreste yazanları yaptım, gayet düzgün çalıştı ancak 1-2 saniyelik bir senkron bozukluğu oluşuyor sesi algılamada, ben de kaldırdım. XP için mikrofon adını değiştirmeyi nerden yapabiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakedi1992

http://www.scorehero.com/forum/viewtopic.php?t=97386
    Bu adreste yazanları yaptım, gayet düzgün çalıştı ancak 1-2 saniyelik bir senkron bozukluğu oluşuyor sesi algılamada, ben de kaldırdım. XP için mikrofon adını değiştirmeyi nerden yapabiliriz acaba?

deneyelim bakalım ama bu bahsedilen mic.

benim kulaklığın küçük çıkıntı mikrofonu olan türden mi ?

• Bilmem, bendeki normal jack mikrofonu, webcam veya kulaklıkla bir bağlantısı yok Windows Xp için mikrofon ismi değiştirmeyi nereden yapabiliriz ki, regeditten denedim, dosyalardan denedim yok, Soundmax HD audio dio, başka bir şey demiyor.
  • BEN TUŞLARI AYARLAYAMADIM DEDİĞİNİZ BENDE YOK D YE YÜKLEDİM BULAMADIM GENE OYUNUN KURULU OLDUĞU YER D:\Program Files\Aspyr\Guitar Hero World Tour

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 12 Eylül 2009; 22:27:20 >
  • guitar hero alemine wt ile bugün başladım ama bilmediğim şeyler war. mesela bazı notalar yıldız şeklinde oluyor onlarıda normal nota basar gibi basıyorum, yanlış mı yapıyorum. ikinci sorum bazen star bilmem ne oluyor mavi oluyor notalar orda star tuşu ile ilgili bişi mi yapmam lazım? üçünsü ise whammy olayını her uzun notada yapmak gerek mi ben bazen yapmıyorum şarkıya uymuyor
  • hero cular nerdesiniz, yardıma ihtiyacım war, aslında rehber gibi bişi olsa iyi olru yine anlamadığım şeyler çıktı, mesela bazı notalar (genelde uzunlar) 3 çizgili oluyor ve tiz geliyor ses orda ekstra bişi yapmamız lazım mı ve bazı notalar mor çizgi ile birbirine bağlanıyor orda ne yapmak gerk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

guitar hero alemine wt ile bugün başladım ama bilmediğim şeyler war. mesela bazı notalar yıldız şeklinde oluyor onlarıda normal nota basar gibi basıyorum, yanlış mı yapıyorum. ikinci sorum bazen star bilmem ne oluyor mavi oluyor notalar orda star tuşu ile ilgili bişi mi yapmam lazım? üçünsü ise whammy olayını her uzun notada yapmak gerek mi ben bazen yapmıyorum şarkıya uymuyor

Yıldızlı notalar star power li notalardır , star power olayı , aktif ettiğin zaman normal gelen puanın 2 katı gelmesi demektir.Whammy'i ise sadece yıldızlı ve uzun notalarda yapman gerek.
  • whammy yi uzun veya yıldızlımı yoksa ikisi birden mi olması laızm. bide 2. sorumuda cevaplarsan sevinirm
  • designr

yıldızlı notalarda hatasız çalarsan yıldızlı notaların sonunda star power alırsın. bu da sana x4 ken x8 puan alman anlamına gelir. uzun notalardan yıldızlı olanlarda whammy kullanırsan daha cok puan alırsın. digerinde de kullanmanda sakınca yok :) tercih meselesi
  • VİTALİTY SORUNUNA ÇÖZÜM

oyun içindeki xp klasöründeki dll yi, oyunun exe yanına yapıştırın ve save as diyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

VİTALİTY SORUNUNA ÇÖZÜM

oyun içindeki xp klasöründeki dll yi, oyunun exe yanına yapıştırın ve save as diyin

XP de USB MİKROFONSUZ SOLİST KISMINI AÇMA

Aşağıdaki yöntem bilgisayarınızdaki microfonun ismini Logitech USB Mic olarak değiştirmenizi sağlayacaktır.
    Ancak deneyimsiz kullanıcılara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• oyun çok çok eğlenceli ve benim sistemimi gh3 den daha az kastırıyor. Sadece uzak plan görüntülerde fps 20 civarına düşüyor gerisi akıcı.
    Oyunda şarkılar genel olarak ritim ve yavaş seçilmiş gibi, hatta söylenesi şarkılar diyebiliriz, sadece gitar çalmak olarak bakmayalım parçalara.
    Sonuçta oyunda baterist ve vokallerde var. Herkes için ortaya karışık bişey yapmışlar bence tadında olmuş.
    Özellikle karakter ekranına bayıldım, adam yapmaktan müzik çalamaz oldum
    Vokal kısmı açıldıktan sonra ise iyice tadından yenmez hale geldi. What I've done ve Eyes of tiger söyledim kendime geldim yaw. gh3 güzeldi ama ghtw guitar hero oyun classında
    özellikle PC oyuncuları için ayrı bir yol açtı. Sonuçta konsol da oynayıp bu oyunu beyenmeyen arkadaşları anlarım ama evinde konsol olmayan ve PC den gh takip edenler için nimettir tabi gönlümüz gh metalica nın PC ye çıkması.

Bu arada aklıma takıldı. Çalarken şarkı söyleme imkanımız yok mu? Yani hem guitar çalayım hem şarkıları söyleyim abartı mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 17 Eylül 2009; 0:57:39 >

• quote:

oyun çok çok eğlenceli ve benim sistemimi gh3 den daha az kastırıyor. Sadece uzak plan görüntülerde fps 20 civarına düşüyor gerisi akıcı.
    Oyunda şarkılar genel olarak ritim ve yavaş seçilmiş gibi, hatta söylenesi şarkılar diyebiliriz, sadece gitar çalmak olarak bakmayalım parçalara.
    Sonuçta oyunda baterist ve vokallerde var. Herkes için ortaya karışık bişey yapmışlar bence tadında olmuş.
    Vokal kısmı açıldıktan sonra ise iyice tadından yenmez hale geldi. What I've done ve Eyes of tiger söyledim kendime geldim yaw. gh3 güzeldi ama ghtw guitar hero oyun classında
    özellikle PC oyuncuları için ayrı bir yol açtı. Sonuçta konsol da oynayıp bu oyunu beyenmeyen arkadaşları anlarım ama evinde konsol olmayan ve PC den gh takip edenler için nimettir tabi gönlümüz gh metalica nın PC ye çıkması.

Bu arada aklıma takıldı. Çalarken şarkı söyleme imkanımız yok mu? Yani hem guitar çalayım hem şarkıları söyleyim abartı mı olur?

Eğer bu World Tour için ise, Diğer Ghler den daha farkı oldu tabi ama setlisti o kadar güzel değil bence... Yani belki gh oyunlarının en kapsamlı olanıydı... Taki bir yere kadar. Gh: Metallica çıkınca World Tour unutuldu... Çünkü Gh: Metallica daha zor bir oyun ve ondada Mikrofon-Bateri-Gitar var... Ama tabiki pc de sadeece şu ana kadar Gh: III,Aerosmith ve World Tour çıktığı için World Tour Pc de senin dediğin gibi nimet... Ben de bütün Gh ler konsolda (Pc dede hepsi var yani Gh: III,Aerosmith ve World Tour... WT'u zevk için indirmiştim). Tabi World Tour oynayanlara birşey demem ama en kötü Gh oyunlarından biri bence SETLIST olarak

• Dediğin gibi yaptım ve oldu, teşekkür ederim, ancak şöyle bir durum var, şimdi de Gitar, bass ve drum kısımlarını seçemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakedi1992

Dediğin gibi yaptım ve oldu, teşekkür ederim, ancak şöyle bir durum var, şimdi de Gitar, bass ve drum kısımlarını seçemiyorum

heheh onu bende sonradan fark ettim, değiştirdiğin her yeri tekrar eski haline koyarsan düzelir. Aslında elimde guitar hero aparatı oldu, o sayede bi pacth bile yazabilirim ama
    şimdilik böyle idare edelim bulurz bi yol

quote:

quote:

oyun çok çok eğlenceli ve benim sistemimi gh3 den daha az kastırıyor. Sadece uzak plan görüntülerde fps 20 civarına düşüyor gerisi akıcı.
    Oyunda şarkılar genel olarak ritim ve yavaş seçilmiş gibi, hatta söylenesi şarkılar diyebiliriz , sadece gitar çalmak olarak bakmayalım parçalara.
    Vokal kısmı açıldıktan sonra ise iyice tadından yenmez hale geldi. What I've done ve Eyes of tiger söyledim kendime geldim yaw . gh3 güzeldi ama ghtw guitar hero oyun classında

Eğer bu World Tour için ise, Diğer Ghler den daha farkı oldu tabi ama setlisti o kadar güzel değil bence... Yani belki gh oyunlarının en kapsamlı olanıydı... Taki bir yere kadar. Gh: Metallica çıkınca World Tour unutuldu... Çünkü Gh: Metallica daha zor bir oyun ve ondada Mikrofon-Bateri-Gitar var... Ama tabiki pc de sadeece şu ana kadar Gh: III,Aerosmith ve World Tour çıktığı için World Tour Pc de senin dediğin gibi nimet... Ben de bütün Gh ler konsolda (Pc dede hepsi var yani Gh: III,Aerosmith ve World Tour... WT'u zevk için indirmiştim ). Tabi World Tour oynayanlara birşey demem ama en kötü Gh oyunlarından biri bence SETLIST olarak

Gh Aerosmith ne zaman pc ye çıktı ya
    ben gh3 den sonra bi daha çok takip edemedim oyunları falan ama geçen işte girdim
    bu gh nin offical sitesine hangi oyunlar pc ye uygun diye, ne wt ne aerosmith de pc desteği yazmıyor
    http://hub.guitarhero.com/games/overview/gha
    gidip onuda indireyim bari

• aerosmith cıktı pcye gh3den sonra pcde gh3 aerosmith ve world tour var simdilik :) metallica bi an evel gelsin de biraz vocal yapalım. :)

aslında fof a paket olarak şarkı indirirseniz ya da tektek :) custom temayla müthiş oluyor. ben cok sevdim :)

band yaparken (ps2 de yapıyoduk pcde denemedik) gitar kısmında altta add vocals diye bi seçenek cıkıyor wt pcde cıkmıyormu bu seçenek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 19 Eylül 2009; 15:44:06 >
  • quote:

Dostum allah razı olsun süpersin yaaa ps2 nin singstar mikrofonu vardı usb windows tanıyor ama oyunda vokal yapılamıyordu sayende halloldu tuttuğun altın olsun haha şimdi gelsin vokal world tour eyvallah

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.