Dediğim gibi, mavi ve turuncu aynı anda gelince algılamıyor.
Tuş değiştir. Sonra da olmazsa belki ilaç değiştir. Ya da yapışkan tuşlara falan denk geliyordur.
Şu Kontöland'in yan sanayi Gitarlarını tavsiye eder misiniz arkadaşlar, PC ile çalışır mı bir de?
Tuş değiştirmek işe yaramadı.Ben PC gitarı alsam XBOX'ta da çalışır mı arkadaşlar?
arkadaşlar gitar ne kadar pc için kablosuz tabii ki ?
şaka degil gerçek 2 saatir bu topiçi inceliyorum gh yu itouchta oynamıştım. pc için çıktıgını bilmiyordum :( hemen indiriyorum
Beyler GH için davul isterseniz elimde satılık bir tane var
Şimdi size güzel bi soru Ben bu GH world tour u bi güzel yükledim . Crackinii de yükledim. Fakat fmodex.dll hatası verdi. Sonra onu da bulup indirdim netten. Fakat bu sefer de giriş noktası bulunamadı ve bissürü parametre numarası.. Bu hatayı verdi.
Şimdi ben ne yapıcim acaba? cıldırmak üzereyim
merhaba arkadaşlar, bir sorum var.nette araştırdım ama cevap bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim guitar hero world tour pc için olan gitarı ps3 e uyumlu hale getirebiliyormuyuz?
Yön tuşlarına ayarladım fakat kırmızı aşağı tuşu işlemiyor. 400 değil mi numarası?
Online oynayan var mı aranızda arkadaşlar, hiç rakip yok online oynayamadım bi türlü
Arkadaşlar benimde bi sorunum var Pc için guitar hero world tour orjinal gitar ve oyun aldım ancak orjinal olmayan usb bağlantılı mikrofon aldım kutunun üstünde 360 wii ps2 ps3 pc için uyumlu yazıyodu bilgisayarda mikrofon çalışyo ses alabiliyorum ancak oyunda görmüyo forumun bu başlığı altındaki bütün öneri çözümlerini denedim yabancı bi forumda Morphvox jr. diye bi programla önermişler onuda denedim başarısız oldu çalıştıramadım oyun içinde vocal kısmı açılmıyo klavyeyle menü üstünde açmaya çalıştım oyun microfonu görmüyo sanırım ''logitech usb mic'' yazma hikayesinide denedim ama zaten ses aygıtlarında usb microphone olarak mic görünüyo sıkıntım oyun içinde mikrofonu görmüyo yada ben aktif hale getiremiyorum DERDİME BİR ÇARE!!!!!! şimdiden sağolun
eski konu olduğu için cevap gelmeyecektir ama sarı ve mavi tuşlar aynı anda geldi mi işlemiyor.sorun sadece oyun için değil bir şey yazarken de sarı ve mavi tuş(x ve z) ile birlikte ok tuşları işlevini kaybediyor.bir çözüm öneriniz varsa sevinirim
jacklı mikrofonu usb mikrofon olarak tanıtma gibi bi seçeneğimiz varmış galiba. Nasıl ?
quote:
Orijinalden alıntı: yine mi bamya
eski konu olduğu için cevap gelmeyecektir ama sarı ve mavi tuşlar aynı anda geldi mi işlemiyor.sorun sadece oyun için değil bir şey yazarken de sarı ve mavi tuş(x ve z) ile birlikte ok tuşları işlevini kaybediyor.bir çözüm öneriniz varsa sevinirim
Bunun maalesef bir çözümü yok.
ben notaları F1,F2,F3,F4,F5 diye ayarlamıştım, klavyeyide gitar gibi kucağıma alıp çalıyodum,hiç algılamamazlık falan olmuyodu. expertde bazı şarkılarda 4 lü geliyodu onlara bile basıyodum klavyeniz usb değilde, eski girişliyse ondan algılamayabilir. bu arada benim klavyem logitech g15
xbox 360 için yan sanayi gitar var mı ?
Arkadaşlar ben GH WT gitarı aldım PC için onu PS3'üm de kullanabiliyor muyum ?
galiba benim sorum biraz bilgisiz kalacak ama guıtar hero bilgisayarda nasıl oynanıyor yani nasıl klavyeden mi oynanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tarantulakazim
galiba benim sorum biraz bilgisiz kalacak ama guıtar hero bilgisayarda nasıl oynanıyor yani nasıl klavyeden mi oynanıyor.
Klavye ve mouse aracılığıyla oynanabiliyor. İsterseniz usb çıkışlı bir Guitar Hero gitarı alıp gitar aracılığı ile de oynayabilirsiniz.