Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

bu oyunu tanıyalı 1 yıl oldu ve diğer guitar heroları da. ama en çok oynadığım world tour oldu yaklaşık 1 yıldır oynuyorum ve şu an çoğu şarkıyı expertte çalabiliyorum tabi pc de.gitarda fazla iyi çalamıyorum gitar deneyimim toplasanız 6 saat etmez ama max. bazı şarkılarda hard a çıkdım. world tour çok iyi pc yede alışdım yaklaşık 3 klavye bozdum bu 4. (kesinlikle abartmıyorum) herkeze tavsiye ediyorum. birde bir soru sorucam ben pc ye mikrofon nasıl bağlayabilirim standart bir pc mikrofonunu world tourda nasıl aktive edebilirim eğer aktive ediliyosa hem gitar hem mikrofon oluyomu.teşekkürler..

Birşey sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim.. Klavyede hangi tuşları kullanıyosun çalarken ? Ben Left Shift, Z, X, C, V tuşlarını kullanıyorum hardda çalmaya kalkışınca Left tuşuna bastıktan sonra Z tuşu gelirse genellikle Z'nin solundaki tuşa basıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

bu oyunu tanıyalı 1 yıl oldu ve diğer guitar heroları da. ama en çok oynadığım world tour oldu yaklaşık 1 yıldır oynuyorum ve şu an çoğu şarkıyı expertte çalabiliyorum tabi pc de.gitarda fazla iyi çalamıyorum gitar deneyimim toplasanız 6 saat etmez ama max. bazı şarkılarda hard a çıkdım. world tour çok iyi pc yede alışdım yaklaşık 3 klavye bozdum bu 4. (kesinlikle abartmıyorum) herkeze tavsiye ediyorum. birde bir soru sorucam ben pc ye mikrofon nasıl bağlayabilirim standart bir pc mikrofonunu world tourda nasıl aktive edebilirim eğer aktive ediliyosa hem gitar hem mikrofon oluyomu.teşekkürler..

Birşey sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim.. Klavyede hangi tuşları kullanıyosun çalarken ? Ben Left Shift, Z, X, C, V tuşlarını kullanıyorum hardda çalmaya kalkışınca Left tuşuna bastıktan sonra Z tuşu gelirse genellikle Z'nin solundaki tuşa basıyorum..

ben left flip kullanıyorum ve standart tuş larla çalıyorum.alışınca kolay geliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamitarukannochi -- 4 Kasım 2010; 12:00:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

ben left flip kullanıyorum ve standart tuş larla çalıyorum.alışınca kolay geliyo.

Cevabın için teşekkürler. Birkaç gün training'de alıştırma yaparak alışmaya çalışayım en iyisi..

• Ayrıca 2. tuş olarak Alt ve Üst tuşlarına da basabilirsiniz mouse yerine.

Bir de sorum olacak. Warriors Of Rock Pc için gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Ayrıca 2. tuş olarak Alt ve Üst tuşlarına da basabilirsiniz mouse yerine.

Bir de sorum olacak. Warriors Of Rock Pc için gelecek mi?

Alt ve Üst tuşlarını arada sırada kullanıyorum. Mouse'la oynamak bana daha rahat geliyo.. Şimdilik PC'ye çıkacağı yönde bir haber yok, zaten bildiğin gibi Oyun Konsollarına çıkarılan her Guitar Hero oyununu PC içinde üretmiyorlar. Ama belki çıkarabilirler ilerleyen günlerde, bekleyip görücez..

• ps2 bateri ve davulunu pcde de kullanabilirmiyiz?
  • Arkadaşlar Guitar Hero 3 Pc Oyununun Download Linki Olan Varsa Koyabilirmi Foruma Acaba Yardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus96

Arkadaşlar Guitar Hero 3 Pc Oyununun Download Linki Olan Varsa Koyabilirmi Foruma Acaba Yardım :)

Forumda İllegal Konu ve İçerik paylaşımı yasak dostum..
  • peki bu world tour gitarıyla baska oyunları oynama olayını becerebilen var mı? ben xpadderla deniyorum bir turlu sonuc alamadım armageddon ve legends of rock 3 icin
  • bu oyunun serisinde en son bu mu çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f=m.a

bu oyunun serisinde en son bu mu çıktı.

Post kasmak için atılmış bir mesaj gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: f=m.a

bu oyunun serisinde en son bu mu çıktı.

Serinin PC'ye çıkan en son oyunu bu. Ama oyun konsollarına çıkan en son oyun Guitar Hero - Warriors of Rock
  • Sarı mavi ve turuncu üçlü gelince algılamıyor.Çözüldü mü o sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

Sarı mavi ve turuncu üçlü gelince algılamıyor.Çözüldü mü o sorun?

Bildiğim kadarıyla o Windows ile ilgili bir sorun. Aynı anda ikiden fazla tuşa basmaya izin vermiyordu sanırım.. Düzeltildiğini sanmıyorum açıkçası.
  • İlle gitar almak gerek yani.Tüh.
  • Furkán
    3 Tuş;

Kyrafionn
    Hayır değil.
  • Nasıl değil?
  • Basbayağı, klavyeyi kullanabilirsin.
  • quote:

Basbayağı, klavyeyi kullanabilirsin.

Tamam da algılamıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

quote:

Basbayağı, klavyeyi kullanabilirsin.

Tamam da algılamıyor işte.

Nasıl algılamıyor ? Ben klavye ile oynuyorum.. Doğru çaldığınıza eminmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.