Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sadece davul almak istiyorum geri kalanı beni ilgilendirmiyor...

Davul satacak olan veya yalnızca davul almayı başaranlardan haber bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

@harmonyoa
    hocam online lbp oynayanlar listesindeki kişileri toplu olarak eklerken seni de eklemişim zaten.
    Bu arada bak kadıköyde 245'e satıyorlarmış

zaten satmaktan vazgeçtim inşallah şu shopto net den zararımızı karşılarız yapıcakmıyız bişeyler
  • @harmonyoa

abi ben mail attım uzun uzun anlattım ve hatalarını aşağıdaki gibi sıraladım:

1) ihracat yapıyorsunuz, fiyata KDV ekliyorsunuz.
    2) kargonun içine fatura koymuyorsunuz.
    3) kargo şirketine yanlış fiyat beyanında bulunuyorsunuz.

beni mağdur etmeyeceğinizi biliyorum diye de bir yıkama yağlama yaptım. bugün mesaj geldi, mailimi muhasebe bölümüne aktarmışlar. sonuçları bekliyorum.

PM'den bana mail adresini verirsen yolladığım maili sana da iletirim.
  • quote:

@harmonyoa

abi ben mail attım uzun uzun anlattım ve hatalarını aşağıdaki gibi sıraladım:

1) ihracat yapıyorsunuz, fiyata KDV ekliyorsunuz.
    2) kargonun içine fatura koymuyorsunuz.
    3) kargo şirketine yanlış fiyat beyanında bulunuyorsunuz.

beni mağdur etmeyeceğinizi biliyorum diye de bir yıkama yağlama yaptım. bugün mesaj geldi, mailimi muhasebe bölümüne aktarmışlar. sonuçları bekliyorum.

PM'den bana mail adresini verirsen yolladığım maili sana da iletirim.

özel msg yolladım dostum
  • Bu adamlar işi çığırından çıkardı artık. Yine ertelenmiş 26'sına.
    madem böyle olcak, 5 günde bir tarihi değiştirceğine 1 ay sonra gelecek veya tarihi belli değil yaz.
    ne uğraştırıyosun insanları.

artık 26 sında gelmezse araya tatil giriyo bi daha 3 hafta sonra gelir anca...
  • Aynen yaa insanı sinir ettiler.. Bu kadar da rezillik olmaz ki. 3247289540 kere ertele oyunun çıkmasını.. Hayır tamam sorun olabilir bir şekilde 8 kg'luk bir şeyi buraya getirtmek ama fiyatı bari belirtin. Salak salak bunu beklemek zorunda mıyım? Saçma bi fiyat verirlerse hiç işim olmaz ama neye umut bağlıyorum, neye hazırlıklı olmalıyım. Bunları bilmek durumundayım.. Tek kelime ile "rezillik".. Veya bizi yolacaklar(!) yolunu yapıyolar..

Olmadı davul, mavul umursamadan gider alırım Kadıköy'den(misal), napim??..

quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

Bu adamlar işi çığırından çıkardı artık. Yine ertelenmiş 26'sına.
    madem böyle olcak, 5 günde bir tarihi değiştirceğine 1 ay sonra gelecek veya tarihi belli değil yaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Aynen yaa insanı sinir ettiler.. Bu kadar da rezillik olmaz ki. 3247289540 kere ertele oyunun çıkmasını.. Hayır tamam sorun olabilir bir şekilde 8 kg'luk bir şeyi buraya getirtmek ama fiyatı bari belirtin. Salak salak bunu beklemek zorunda mıyım? Saçma bi fiyat verirlerse hiç işim olmaz ama neye umut bağlıyorum, neye hazırlıklı olmalıyım. Bunları bilmek durumundayım.. Tek kelime ile "rezillik".. Veya bizi yolacaklar(!) yolunu yapıyolar..

Olmadı davul, mavul umursamadan gider alırım Kadıköy'den(misal), napim??..

quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

Bu adamlar işi çığırından çıkardı artık. Yine ertelenmiş 26'sına.

olmadı zaten bende sadece gitar setini gidip kdkyden ucuza kapatıcam,
    artık gh3 teki gibi de değil, her dükkanda var nerdeyse gh, ondan uygun fiyatlar var.
    asıl zevk davul da olsa, ben daha önce oyunu gitarla oynamadığım için beni bi süre gitar da idare eder.
    davulu da burda büyük ihtimal tek satmazlar. artık duruma göre sonra bakarız...

• İnsanı sinir ediyo.. Yılbaşında şöyle 3-4 kişi oturup güzel vakit geçirelim diye hayal bile kurdurtmuyolar.. Zaten yok canımla borca girme riskini göze almışım bari bunun adını koyun da ona göre planımı yapim..

Diğer dükkanlarda davulun getirilmesi dert oluyor diye hiç yanaşmıyor.. Bugün 1928395 kere oyunun çıkışının ertelenmesi sonucu iyice canıma tak etti.. Hoş, fiyatının pek normal olacağını da düşünmüyorum ve biliyorum ki tamamen vazgeçecem davul olayından ama böle saf saf da insan bekletilmez ki..
  • Yarın yada perşembe günü ion premium davulumu gümrükden alacağım vergi durumunu yazarım. Eğer %10 maktu vergi dışında vergi yoksa oyun yol dahil elinize 320 dolar +%10 vergiye gelir. 10 günde teslim edilir. Eğer fiyat 750 ytl ise bence çok anormal değil ama beklemek istemeyene bu yolla getirtmek için link verebilirim.
    Bu arada biraz oyundan bahsedersem Gh3 daha oyun gibiydi. GHWT ise sadece şarkı çalmak için yapılmış gibi. GH3 de animasyonlar felan güzeldi. GHWT de yanılmıyorsam la bamba yı ozzy söylüyor. Garip olmuş.
    Rock band 2 ise daha renkli ama bazı şarkılar mediumda çok kolay , arada bir sürü ses boşa gidiyor. Bazıları ise daha iyi. RB2 nin storu gayet iyi. Güzel şarkılar ekleyebiliyorsunuz tabi vergisiyle 2 doların üstünde bir fiyata. Haftaya davul deneyimlerimi anlatırım inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Yarın yada perşembe günü ion premium davulumu gümrükden alacağım vergi durumunu yazarım. Eğer %10 maktu vergi dışında vergi yoksa oyun yol dahil elinize 320 dolar +%10 vergiye gelir. 10 günde teslim edilir. Eğer fiyat 750 ytl ise bence çok anormal değil ama beklemek istemeyene bu yolla getirtmek için link verebilirim.
    Bu arada biraz oyundan bahsedersem Gh3 daha oyun gibiydi. GHWT ise sadece şarkı çalmak için yapılmış gibi. GH3 de animasyonlar felan güzeldi. GHWT de yanılmıyorsam la bamba yı ozzy söylüyor. Garip olmuş.
    Rock band 2 ise daha renkli ama bazı şarkılar mediumda çok kolay , arada bir sürü ses boşa gidiyor. Bazıları ise daha iyi. RB2 nin storu gayet iyi. Güzel şarkılar ekleyebiliyorsunuz tabi vergisiyle 2 doların üstünde bir fiyata. Haftaya davul deneyimlerimi anlatırım inşallah.

Bir de 30 küsür YTL pul parası mı damga parası mı ne onu alıyorlar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Yarın yada perşembe günü ion premium davulumu gümrükden alacağım vergi durumunu yazarım. Eğer %10 maktu vergi dışında vergi yoksa oyun yol dahil elinize 320 dolar +%10 vergiye gelir. 10 günde teslim edilir. Eğer fiyat 750 ytl ise bence çok anormal değil ama beklemek istemeyene bu yolla getirtmek için link verebilirim.

Bir de 30 küsür YTL pul parası mı damga parası mı ne onu alıyorlar.

bi ilavede ben yapim 20 ytl de beyanname parası veriyorsun tabi oraya gidiş geliş benzin paranıda sayarsan baya bi pahalıya patlıyor ben 100ytl lik benzin yedim 100ytl vergiler tavsiye etmem.....

• bu oyunu oynayanlar psn sini verse de birlikte oynasak olmaz mı?
  • Valla benim setde ay sonunu geçicek anlaşılan ama en geç 6 sına kadar elimde olur umarım set.

Ucuza alıncada böyle bekleniyor ama sizin bu halleri görünce arkadaşlar beklemek daha iyi bence
  • arkadaşlar 2 haftadır aral'la irtibattayım,oyun bu cuma kesin çıkıyor ama fiyat hakkında bir bilgi vermediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

arkadaşlar 2 haftadır aral'la irtibattayım,oyun bu cuma kesin çıkıyor ama fiyat hakkında bir bilgi vermediler.

bence yine de kesin deme sen . ama inş. dediğin gibi olur...
    fiyat da tahminimce 600-650 arası olur, d&r ve mavishopta falan da 650-700 arası olur.
    eğer dediğim gibi olursa fiyatlar bizi kaçak almaya zorlayacaklar...
  • birşey sormak istiyorum. kredi kartı ile yalnızca us psnden alışveriş yapabiliyoruz. o zaman us guitar hero almak daha mantıklı değil mi? bir de gitarlar da pal veya ntsc diye ayrılıyor mu yoksa ntsc oyunu buradan alacağımız bir pal gitarı ile oynamamız mümkün mü?
  • Benim de hiç umudum yok. Fiyat bile veremediklerine göre.. =)

quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

arkadaşlar 2 haftadır aral'la irtibattayım,oyun bu cuma kesin çıkıyor ama fiyat hakkında bir bilgi vermediler.

Neyse oynayan arkadaşlar biraz davuldan bahsedebilir mi? Ve sıfırdan şarkı oluşturmak var, baya zor gibi ama deneyen uğraşan oldu mu?
  • ion drum rocker ın resmi sitesinde sadece rock band 2 ile uyumlu olduğunu okumuştum.ion drum rocker gerçekten çok güzel bir davul ama sadece rb2 de oynamak için 300 dolar + kargo +gümrüğe gözüm kesmedi.rock band 2 nin bundle ı ghwt da uyumluysa ne mutlu çünkü rb2 nin davullarının ghwt davulundan çok daha iyi olduğunu öğrenmiştim.
  • sözde 15 aralıkta D&R'da satışa çıkıyordu. ne oldu bu iş?
  • @sofinite

ion drum rocker rb2,rb1 uyumlu, ghwt belli değil. rb2, ghwt ile uyumlu bu siteye göre;http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
    ion drum ın mokinto nun dediği gibi sonradan beyin alıp serbest çalınabilmesi güzel ama çok para, üstelik dediğin gibi o kadar para verip ghwt oynayamamak kötü. Yalnız xbox 360 da ion la ghwt oynanabiliyo o da ayrı mesele...

Mokinto arkadaş bi alsın bakalım ne kadar vericek, ne etcek ona göre düşünürüz...

@Duna

yalan oldu tabiki, yine ertelendi. yarın kesin satışa çıkacağını söyleyen arkadaş var. Ama ben pek sanmıyorum ki fiyatı bile hala belli değil...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.