Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Arkadaşını dinle

eyw saolasın çıkıcam birazda sonucu buraya yazarım artık bi arkadaş daha almıştı onunkide kalmış
  • Öff ne çileli bir yoldur bu :) Tam da gaza gelmiştim. Çalıştığım için öle gömrük gümrük koşamicam. Malesef aral'ın keyfini bekleyip baya bi tuzlu şekilde buradan alcam/almayı düşünüyorum.

Ama şu da bir sıkıntı. Buradan aldığımız oyunlar Pal. Ee ben ilk olarak death magnetic'i nasıl satın alıcam?.. Öff.. PayPal falan yiyo mu PSN veya başka bir yolu yok mudur?..

Youtube'da gezip, sonra insanın hevesini kursağında bırakmak bu olsa gerek. :(
  • arkadsalar turkiyden spot en ucuz nereden bulabilirim US gitar paketini ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

arkadsalar turkiyden spot en ucuz nereden bulabilirim US gitar paketini ??

Gitar paketi 250-300 lira arasında değişiyor. Kadıköy'de çok vardı. Nette de bulmak mümkün..
  • Arkadaşlar işin içine davulu sokmazsanız 137 dolar gitar kit yol dahil. 100 euro bu aralar 140 dolara dayandı gene. Yani sorun olmaz.
  • Ya amerikada akraba var. Ebay'den 160 usd'lik bundle kiti sipariş etsem. Bizimkisi paketi kutulayıp "gift" olarak kargoya verse, gümrükte boyutları ve ağırlığı nedeniyle takılırmı?

Türkiyedeki fiyatları görünce, yurtdışından almak farz oldu.
  • Kiti davulu ile birlikte alıp davulu kullanmayanlar için sadece davula talip olabilirim, aklınızın bi köşesinde bulunsun
  • gümrüğe takılma sebebi sadece fatura mı bunu bende merak ediyorum.arkadaşın yazdığı gibi kutunun büyüklüğü veya ağırlığıda gümrükte takılmasına sebep olabilirmi?

kutunun üstüne hediye yazdırıp yırtamıyoruz değilmi?
  • Oyun 19 Aralıkta D&R lara geliyor arkadaşlar bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superyakup -- 18 Aralık 2008; 15:21:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Oyun 19 Aralıkta D&R lara geliyor arkadaşlar bilginize.

evet benim de aldığım duyumlara göre geliyormuş ama fiyatı ne kadar olacak bakalım. Ki d&r daki en padahalısı olur herhalde...
  • Bende verdim siparişi arkadaşlar, ay sonun kadar gelicek inşallah. Full bundle verdim 180 € - 370 YTL gibi bir fiyata denk geliyor.

Akraba aracılığıyla verdim siparişi, kargo, vergi hiç birşey yok 370 YTL sadece Mediaworld'den İtalya'dan gelicek.

X360 için verdim, gelsin şu ay sonuda artık sosyal hayata tamamen veda edicem (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Bende verdim siparişi arkadaşlar, ay sonun kadar gelicek inşallah. Full bundle verdim 180 € - 370 YTL gibi bir fiyata denk geliyor.

Akraba aracılığıyla verdim siparişi, kargo, vergi hiç birşey yok 370 YTL sadece Mediaworld'den İtalya'dan gelicek.

X360 için verdim, gelsin şu ay sonuda artık sosyal hayata tamamen veda edicem (:

hayırlı olsun, fiyat çok iyi... keşke bizde alabilseydik bu fiyata, artık 600 civarı bişe bayılacaz artık...
  • Arkadaşlar shopto net sitesinden satın aldığım guitar hero setini bugün itibariyle gümrükten teslim aldım aldığım set davulsuz set ve bana gümrük masraflarıyla toplam 290 ytl ye mal oldu aman diim sakın shopto net sitesinden almaya kalkmayın böyle şapa oturursunuz şimdi 2.el bölümünde ilan açtım 290 ytl den satıyorum okadar uğraş et ama sonuca bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

Arkadaşlar shopto net sitesinden satın aldığım guitar hero setini bugün itibariyle gümrükten teslim aldım aldığım set davulsuz set ve bana gümrük masraflarıyla toplam 290 ytl ye mal oldu aman diim sakın shopto net sitesinden almaya kalkmayın böyle şapa oturursunuz şimdi 2.el bölümünde ilan açtım 290 ytl den satıyorum okadar uğraş et ama sonuca bak

hocam geçmiş olsun, biraz ben sebep oldum galiba yarın da ben gidip boyumun ölçüsünü alacağım.

• Yine ertelendi :( 23 Aralık'a.. Suyu çıktı iyice..
  • quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

quote:

Arkadaşlar shopto net sitesinden satın aldığım guitar hero setini bugün itibariyle gümrükten teslim aldım aldığım set davulsuz set ve bana gümrük masraflarıyla toplam 290 ytl ye mal oldu aman diim sakın shopto net sitesinden almaya kalkmayın böyle şapa oturursunuz şimdi 2.el bölümünde ilan açtım 290 ytl den satıyorum okadar uğraş et ama sonuca bak

hocam geçmiş olsun, biraz ben sebep oldum galiba yarın da ben gidip boyumun ölçüsünü alacağım.

yok dostum sen niye sebep olucaksın valla ben boyumun ölüçüsünü aldım bi daha böyle bişeye hayatta kalkışmam oyundan başka bişey almam yurtdışından...
    .

• Aral İthalat'ın eline bu hafta ulaşacakmış, haftaya da satışa çıkacağını söylediler.

Davullu set de gelecek diye biliyorum. Çeşitli sitelerde şu an 700 YTL civarı, umarım daha makul bir fiyata getirirler.
  • Ben Karaköy'de bir dükkana sordum 500 YTL demişlerdi, ismini tam hatırlayamadım şimdi, buradaki arkadaşların takas ve oyun aldıkları bilinen bir yer.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

quote:

yok dostum sen niye sebep olucaksın valla ben boyumun ölüçüsünü aldım bi daha böyle bişeye hayatta kalkışmam oyundan başka bişey almam yurtdışından...
    .

ben de aldım en sonunda bir daha töbe diyorum sadece ama başıma gelenlerin hepsini unutmalıyım, bu akşam sahne alacağım.

Not: shopto'yu sıkıştırmaya devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemiltr -- 19 Aralık 2008; 19:42:00 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.