Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) DLC'den tavsiye ettikleriniz var mı? Tabii ki herkesin zevki farklıdır ama belki herkesin kabul ettiği güzel şarkıları yakalarız.
    2) Eski GH versiyonlarının şarkılarını GHWT'da kullanabiliyor muyuz? PSN Store'dan alsam oyun bu şarkıları görür mü?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler..
  • Nerde sordun, davul ile birlikteki set mi 500? Ben görmedim hiç, ama yakın zamanda da gitmedim. GG'de en ucuz davullu set 725 ( zaten 2 tane yer satıyo sanırım )

quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

Ben Karaköy'de bir dükkana sordum 500 YTL demişlerdi, ismini tam hatırlayamadım şimdi, buradaki arkadaşların takas ve oyun aldıkları bilinen bir yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

Arkadaşlar shopto net sitesinden satın aldığım guitar hero setini bugün itibariyle gümrükten teslim aldım aldığım set davulsuz set ve bana gümrük masraflarıyla toplam 290 ytl ye mal oldu aman diim sakın shopto net sitesinden almaya kalkmayın böyle şapa oturursunuz şimdi 2.el bölümünde ilan açtım 290 ytl den satıyorum okadar uğraş et ama sonuca bak

hocam geçmiş olsun, biraz ben sebep oldum galiba yarın da ben gidip boyumun ölçüsünü alacağım.

yok dostum sen niye sebep olucaksın valla ben boyumun ölüçüsünü aldım bi daha böyle bişeye hayatta kalkışmam oyundan başka bişey almam yurtdışından...
    .

ben de aldım en sonunda bir daha töbe diyorum sadece ama başıma gelenlerin hepsini unutmalıyım, bu akşam sahne alacağım.

Not: shopto'yu sıkıştırmaya devam edicem.

cidden dostum çektiğim bütün çilye değdi guitar hero yu ilk defa oynadım ve bu kadar beni bağlıyacağını tahmin etmezdim akşam 6 dan beri oynuyorum gece 12 oldu sabah iş olmasa sabaha kadar devam ederdim herhalde buarada inşallah shopto sitesinden zararımızı alırız yardımlarını bekliyorum

• ben de yeni kalktım başından saat 4 buçuk olmuş
    abi sen satıyodun ne oldu?
  • Bu oyuna sahip olan var mı?

Sorum şu, oyunu almanyadan aldım ama store açılmıyor kayıt olurken ps3 e türkiye diye seçtim sanırım türkiyeyi almanya falan yapsaydım store çalışabilirdi diye düşünüyorum. Ayrıca ülkeyi nasıl değiştircem ve hangi ülke seçiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 20 Aralık 2008; 6:46:16 >
  • Yeni bir hesap oluştur ve ingiltere filan seç ülke olarak o zaman düzelir
    quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

Bu oyuna sahip olan var mı?

Sorum şu, oyunu almanyadan aldım ama store açılmıyor kayıt olurken ps3 e türkiye diye seçtim sanırım türkiyeyi almanya falan yapsaydım store çalışabilirdi diye düşünüyorum. Ayrıca ülkeyi nasıl değiştircem ve hangi ülke seçiyim?
  • quote:

ben de yeni kalktım başından saat 4 buçuk olmuş
    abi sen satıyodun ne oldu?

ne bilim valla niyetim oydu ama dayanamadım açtım ama ben bu kadar eğlenceli olucağını zannetmiyordum

beni ekle online kapışalım psn:harmonyoa
  • Bir şey sormak istiyorum, bu GH veya RB davullarını serbest stil çalabiliyor muyuz, yani oyun içindeki belirli ritimde çalmak istemiyorum ben, serbest çalmak istiyorum, aynı sesleri alabiliyor muyum bu şekilde?
  • quote:

Bir şey sormak istiyorum, bu GH veya RB davullarını serbest stil çalabiliyor muyuz, yani oyun içindeki belirli ritimde çalmak istemiyorum ben, serbest çalmak istiyorum, aynı sesleri alabiliyor muyum bu şekilde?

Oyun içindeki belirlenmiş bir ritm ile çalınıyor
  • quote:

Bir şey sormak istiyorum, bu GH veya RB davullarını serbest stil çalabiliyor muyuz, yani oyun içindeki belirli ritimde çalmak istemiyorum ben, serbest çalmak istiyorum, aynı sesleri alabiliyor muyum bu şekilde?

çalabilirsin GH WT de mixer kısmı var orda çalabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Yeni bir hesap oluştur ve ingiltere filan seç ülke olarak o zaman düzelir
    quote:

Bu oyuna sahip olan var mı?

yeni hesabı nasıl oluşturuyoruz onu bulamadım işte, bunu silmek için yeni bir kullanıcı olması gerekiyor diye biliyorum öyle olunca da save silinmez mi?
  • quote:

yeni hesabı nasıl oluşturuyoruz onu bulamadım işte, bunu silmek için yeni bir kullanıcı olması gerekiyor diye biliyorum öyle olunca da save silinmez mi?

ps3 ü açtığında menünün en solunda users var orda new user olması lazım ordan silmeden yeni kullanıcı açabilirsin. daha sonra eski kullanıcının game savelerinden guitar heroyu bulup diğer kullanıcıya kopyalayabilirsin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alps -- 21 Aralık 2008; 0:16:11 >
  • İyice sabırsızlandım..

Ne yapacagıma karar vermeyi deneyeceğim Aral TR'den satışa başlayana kadar. Gitar ve oyun alıp ION Drum Rocker patlatmayı düşünüyorum sonradan. Daha da sonra Logitech'in wireless gitarını mı alsam diyorum.

Off off şimdi ghwt oynamak vardı son ses..

Oyunu yurtdışından alıp, bir sürü sıkıntı çeken arkadaşlar size çok imreniyorum verdiginiz her emeğe kesinlikle fazlasıyla değmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiltraid -- 21 Aralık 2008; 12:39:24 >
  • harmonyoa senden alacaktim ama bence senin icin iyi oldu, neden satiyor diye dusunmustum satin alacak baska yer bulurum, dubaiden alacagim tandiigim var ama turkiyeden de aramaya devam!
    arkadaslar turkiyeden nereden alabilirim?
  • arkadaslar orijinal oyunlar bolumune ilan koydum, oyunu satan biri varsa ya da biliyorsaniz lutfen iletisime gecelim
  • Dinlemiyo musunuz siz beni =) Yahu Kadıköy'de var diyorum, gitarlı set. Hemide bir sürü yerde.. Bugün tesadüfen geçerken fiyat sordum birine, 245ytl dedi..

Ben de davullu set istiyorum. Aral'ı bekliyorum ama fiyatı hala açıklamıyo.. Bi geçirme planı olabilir.. Bakalım..

Ayrıca Aral'dan alsak da dert. Oyun Pal ve UK PSN'den oyun eklentisi satın alamıyoruz. Ve ilk işim olmasını istdediğim Death Magnetic için naparım bilmiyorum..

Ayrıca Aral 21487405 kere oyunun çıkışını erteledi. Beklemek de sıktı.. =) Keşke her parçası ayrı satılsa.. Şimdi gider gitarlı seti alırdım, Aral'dan da davulu alırdım sadece..

Son olarak hööörrgh dedirten bir şey gördüm. GH:WT'da kendimiz şarkı oluşturabiliyoruz.. Deneyen oldu mu? ( zor bi uğraşa benziyodu )

quote:

Orjinalden alıntı: anil92

harmonyoa senden alacaktim ama bence senin icin iyi oldu, neden satiyor diye dusunmustum satin alacak baska yer bulurum, dubaiden alacagim tandiigim var ama turkiyeden de aramaya devam!

• quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Dinlemiyo musunuz siz beni =) Yahu Kadıköy'de var diyorum, gitarlı set. Hemide bir sürü yerde.. Bugün tesadüfen geçerken fiyat sordum birine, 245ytl dedi..

Ben de davullu set istiyorum. Aral'ı bekliyorum ama fiyatı hala açıklamıyo.. Bi geçirme planı olabilir.. Bakalım..

Ayrıca Aral'dan alsak da dert. Oyun Pal ve UK PSN'den oyun eklentisi satın alamıyoruz. Ve ilk işim olmasını istdediğim Death Magnetic için naparım bilmiyorum..

Ayrıca Aral 21487405 kere oyunun çıkışını erteledi. Beklemek de sıktı.. =) Keşke her parçası ayrı satılsa.. Şimdi gider gitarlı seti alırdım, Aral'dan da davulu alırdım sadece..

Son olarak hööörrgh dedirten bir şey gördüm. GH:WT'da kendimiz şarkı oluşturabiliyoruz.. Deneyen oldu mu? ( zor bi uğraşa benziyodu )

quote:

Orjinalden alıntı: anil92

harmonyoa senden alacaktim ama bence senin icin iyi oldu, neden satiyor diye dusunmustum satin alacak baska yer bulurum, dubaiden alacagim tandiigim var ama turkiyeden de aramaya devam!

ben almanyada 80 euro ya mı ne aldım, üstelik 10 euro gibi vergi iadesi de var. Yani toplam 140 lira gibi birşeye geliyor. 100 lira adamlar kar koyuyor. Amerikadan ise çok daha ucuza gelebilir.

Bence ebaye bak bi 20-30 dolara kargo ücreti ile getirtebilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: alps

quote:

ps3 ü açtığında menünün en solunda users var orda new user olması lazım ordan silmeden yeni kullanıcı açabilirsin. daha sonra eski kullanıcının game savelerinden guitar heroyu bulup diğer kullanıcıya kopyalayabilirsin sanırım

sorun şu ki save yi kopyalamama izin vermiyor.
  • @harmonyoa
    hocam online lbp oynayanlar listesindeki kişileri toplu olarak eklerken seni de eklemişim zaten.
    Bu arada bak kadıköyde 245'e satıyorlarmış
  • Sorun şu ki; dışarıdan davullu seti getirtmek tam bir karın ağrısı.. Keza sadece davul getirtmek de..

Burada ayrı ayrı da satılmayacak, yani gitarlı seti dışarıdan ucuz getirttim diyelim, davul hevesimi nasıl durduracam?.. =) Yok yok direk Aral'a "buyur abi, öpim" efektiyle boyun eğecez gibi gözüküyo.. Uk Psn için sonra bişiler düşünürüz =) Tabii Aral'ın, "yatın lan topunuz, sürünün!!" demesi işleri değiştirebilir, planları erteletebilir, olmadı "neyime lan benim davul" denilebilir..

Yok neymiş dolar da vırvır euro da mırmır falan da filan.. Öff kaç paralık şeyi kaça satmaya çalışıyosunuz kardeşim, ne doları yaa..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.