Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paketin orjinalliğinden değil de arkadaşım kendi gelmeyecek, gönderecek.. Off dert sanırım baya. Değer mi uğraşmaya?.. 19 Aralık'ta geliyor mavishop'a ve mal attım hala fiyatı belli değil ( nası oluyosa ) ve gelen ürün PAL olacak. PAL işe yaramaz, us psStore'dan şarkı almak lazım. uk psStore yemiyo.. :(

171 dolar + yol parası 450 lira falan yapar sanırım. Buradan alsak da fiyatlar uçuk.. Ne biçim işse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar dikkatlice okudum..ama son kere bir sorayım dedim..
    bende gh3 gitarı var..(oyunla gelen-bundle orijinal gitar)
    şimdi sadece world tour davulu ve oyununu getirtsem..komple bir setim olur değilmi..?sorun olmaz..(birde yurt dışında-viyana)gitarsız sadece oyunu bulunurmu..?

Gitarsız oyun çok rahat bulunur.ebay
    Ayrıca bu gün arkadaşımla evimde GH3 gitarı ve GHWT gitarını beraber GHWT de kullandık sorun yok.

• arkadaşlar elinde 1. bölge oyun olan var mı şarkı satın almak istiyorum ama us storedan elimdeki 4. bölge oyun ile alamıyorum bu özelliği kullanmayacak 1. bölge sahibi birisi ile farkda vererek oynu takas etmek isterim.
  • www.shopto.net'ten GHWT Guitar Bundle sipariş ettim. Yol parası dahil 81.94 sterlin tuttu. Umarım gümrüğe takılmaz.

Bu arada UK PSN Store'dan alışveriş yapmaya çalışanların kartlarının 3D Secure özelliği açık mı? Bir de bu özelliği açık olan bir kartla denemek lazım.
  • Zamanında Tr'ye gönderen böyle bir site bulamamıştım, takılmaz herhalde 100 euro altı olunca. Full bundle da £146'muş, şeytan dürtüyo valla
  • shopto.net Türkiye'ye yolluyor mu arkadaşlar?

baktım da fiyatı da çok uygun gitar ile birlikte. bir de ortalama kaç günde elimize geçiyor?
  • Valla fiyatlar çok iyi arkadaşlar, yanlız bunlar Euro değil Pound sanırım.

Bizim sınırımız kaç peki, en fazla kaç € mal getirtebiliyoruz ?
  • joystiq.com sitesinin (Bkz. Link) haberine göre 31 Aralık'a kadar PS3 veya 360 için GHWT gitar kitini alanlar 5 adet şarkıyı ücretsiz olarak indirebileceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemiltr -- 15 Aralık 2008; 12:27:43 >
  • Oyun 115 YTL civarında bulunabiliyor, belki daha ucuza bulan da vardır ama asıl benim edinmek istediğim davul setli olan. Bazı açık arttırma sitelerinde 725 YTL gibi uçuk bir fiyat gördüm ama amazon.com gibi çeşitli sitelerde 190 dolar civarında görünüyor.

Türkiye'de şu an elinde davullu set olan var mı ? Fiyat bilgisi de alabilirsek süper olur.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

www.shopto.net'ten GHWT Guitar Bundle sipariş ettim. Yol parası dahil 81.94 sterlin tuttu. Umarım gümrüğe takılmaz.

Bu arada UK PSN Store'dan alışveriş yapmaya çalışanların kartlarının 3D Secure özelliği açık mı? Bir de bu özelliği açık olan bir kartla denemek lazım.

bende verdim bakalım aynı setten inşallah gümrükte takılmaz bi risk aldık bakalım sonu nasıl olucak ama fiyatta o kadar iyiki insanı resmen al al diye içine çekiyor tutamadım kendimi

bu arada hayatımda ilk defa guitar hero tarzı bi oyun oynicam inşallah anlattığınız kadar vardır

• sadece davulu ben 100 dolara aldım ebayden 70 dolar gibi de shiping verdim ağır olduğundan 1 haftada geldi gümrüğe takıldı ama gidip davut paşadan teslim aldım açtılar baktılar oyun aksesuarı deyince kredi kartı ekstremi bile görmek istemediler.
  • Beyler bu gün kendimden sonra arkadaşımada sipariş ettiğim gitar kiti geldi .Ayrıca kutuya 2 adet rock band 2 de ekletmişdik. Ben kutu direk bana gelir derken pat diye gümrük kağıdı geldi. Vallahi sınırda geçdi ürün. Adamlar 300 euro olayını sallamıyorlar pek. Buradan daha önce yazmış olduğum 300 ile ilgili yazılarımın hepsini yok sayınız. Ben davula ve davul modülüne maalesef vergi ödeyeceğim gibi görünüyor.
    Rock Band 2 nasıl derseniz. GHWt ye benziyor gerçi 6-7 parça çalabildim. Bir şey demek için henüz erken.
    Rock Band 2 yi , Gh gitarıyla oynadım bu arada, sorun yok. Rahatca kullanabilirsiniz.
    Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Beyler bu gün kendimden sonra arkadaşımada sipariş ettiğim gitar kiti geldi .Ayrıca kutuya 2 adet rock band 2 de ekletmişdik. Ben kutu direk bana gelir derken pat diye gümrük kağıdı geldi. Vallahi sınırda geçdi ürün. Adamlar 300 euro olayını sallamıyorlar pek. Buradan daha önce yazmış olduğum 300 ile ilgili yazılarımın hepsini yok sayınız. Ben davula ve davul modülüne maalesef vergi ödeyeceğim gibi görünüyor.
    Rock Band 2 nasıl derseniz. GHWt ye benziyor gerçi 6-7 parça çalabildim. Bir şey demek için henüz erken.
    Rock Band 2 yi , Gh gitarıyla oynadım bu arada, sorun yok. Rahatca kullanabilirsiniz.
    Selamlar.

teşekkürler bilgi için..iyi oyunlar

• @mokinto
    Hocam ben de shopto'dan almıştım gitar kitini. Paketin içinde bir de Mirror's Edge vardı. Toplam 100 Pound falan ücret ödemiştim. Taşıyıcı da TNT Express'ti.
    Bugün TNT'nin sitesinden paketin gümrüğe takıldığını gördüm. Açtım konuştum, 190 YTL Ordino + Ardiye istiyorlar. Bir de gümrük müşavirinize söyleyin gelsin kargoyu gümrükten çeksin diyorlar. Ona ne veririm diyince de Gümrük + KDV + Muamele masrafları dediler.

Kısacası 100 Pound'a nakliye dahil aldığım paket bana gümrük yüzünden 250 Pound'a patlayacak gibi duruyor. Sen oralara gitmişsin. Ne dersin bir yırtma şansım var mı?

Forumdan bir arkadaş daha aynı durumda. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Cidden çok moralim bozuldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

@mokinto
    Hocam ben de shopto'dan almıştım gitar kitini. Paketin içinde bir de Mirror's Edge vardı. Toplam 100 Pound falan ücret ödemiştim. Taşıyıcı da TNT Express'ti.
    Bugün TNT'nin sitesinden paketin gümrüğe takıldığını gördüm. Açtım konuştum, 190 YTL Ordino + Ardiye istiyorlar. Bir de gümrük müşavirinize söyleyin gelsin kargoyu gümrükten çeksin diyorlar. Ona ne veririm diyince de Gümrük + KDV + Muamele masrafları dediler.

Kısacası 100 Pound'a nakliye dahil aldığım paket bana gümrük yüzünden 250 Pound'a patlayacak gibi duruyor. Sen oralara gitmişsin. Ne dersin bir yırtma şansım var mı?

Forumdan bir arkadaş daha aynı durumda. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Cidden çok moralim bozuldu.

Şimdi dostum öncelikle canın sağolsun. Yenisini başka bir satıcıdan alırsın artık deeeermişim.
    Bakınız aslında durum şu: %10 civarında bir vergiyle karşı karşıyasınız. Her şey dahil 100 pound ise %10 vergi+bir gümrük müşaviri buluyorsunuz. İnternetten aratın bulursunuz. Ben 2 yıl önce yaklaşık 2000 dolar civarı bir dalış ekipmanı getirtmişdim o zaman 50 ytl gibi bir şey ödemişdim. Pek farklı olacağını zannetmiyorum. Kdv ayrıca ilave edilecekmi pek emin değilim. perşembe günü onuda öğreneceğim. Birde sanırım kaynak kullanıp ücreti alıyorlardı o zaman ama şimdi varmıdır bilemiyorum. 190 ytl ordino+ardiye parası nedir bilmiyorum ama ardiye parasına ben 2 ytl verdim. Masrafınızın toplamda 70 poundu geçeceğini sanmıyorum.
    Bakın buradan tüm yurt dışı alışverişi kullanacak arkadaşlara yazıyorum.
    1) 100 euro üzeri (yol dahil )alımlarınızı ebay gibi sitelerden ve kişi satıcılardan alın.
    2) Ödemeyi paypal ile yapın.
    3) Pay pal hesabınıza 2 adet kart tanımlayın.
    4) 100 euronun hemen altında bir miktarı bir kartın paypal hesabı ile yapın. Sonra paypal de kart değiştiri seçip diğer kartınızla 2. ödemeyi yapın. Satıcıya sadece 100 euro civarındaki belgeyi yollatın.(değerine 100 euro karşılığı bir ücret yazsın)
    Bu yazdıklarımı tabiki satıcıya maille bildirmeniz gerekiyor. Parayı direkt paypal ile para gönder bölümünden gönderiniz.
    Ben bu gün 137 usd( yol dahil) gelen gitar kitini ve içindeki 100 dolarlık 2 adet Rock Band 2 yi geçirebildiysem 2. 100 dolarlık ödemenin dekontunu ayrı tutabildiğimdendir. Yoksa bende 237 dolarlık mal için bir ton para öderdim. Aslında satıcı kabul ederse çok kolay. Bu aralar pek ses çıkartmıyorlar .Malum global kriz.

• arkadaşım kalan diğer guitar hero seti benim şimdi ücret hesaplaması yapıyorum 81 pound 94 euroya denk geliyor yani 100 euro altı gümrükte bu ürün nasıl takılır onu anlamıyorum üzerinde 200 poundluk fatura varmış ee benim elimde 81 pound kesildiğine dair belge var beni takip edin bakın bakalım tnt ayağıma kadar getircek o ürünü ve bir kuruş bile ödemicem ne gümrüğe nede tnt ye zaten öyle bişey olursa o kadar ücret ödemem shopto ya mail atarım ürünü iade ederim sebebinide anlatırım 200 pounluk faturadan dolayı diye....
  • harmonyoa senin ki takılmaz zaten diğer arkadaş Mirror's Edge'i eklemiş ayrıca ondan €100'yu geçince takmışlar...

mokinto taktik 10 numara, ileride lazım olursa diye 2. kartı verify ettim hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vrexza

harmonyoa senin ki takılmaz zaten diğer arkadaş Mirror's Edge'i eklemiş ayrıca ondan €100'yu geçince takmışlar...

mokinto taktik 10 numara, ileride lazım olursa diye 2. kartı verify ettim hemen

valla dostum takıldı ürünüm oda shopto nun salaklığı 91 euroluk ürünü 200 pound olarak fatura kesmiş gümrükte takıldı birazdan ürünü almaya gidicem bakalım ne kadar masraf çıkarıcaklar sadece gümrük parası ödicem tnt kargoya herhangi bir ücret ödemicem öyle dediler...
  • %10 maktu vergi ödeyeceksin bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

%10 maktu vergi ödeyeceksin bildiğim kadarıyla

peki dostum tnt dediki güneşlide tnt nin kendi bünyesi içinde gümrük binası dedi ama içinde gümrük memurları çalışıyor dedi kendim alabiliyormuyum gelsem dedim hayır öyle bi yetkiniz yok gümrük müşavirleri alabilir dedi başka bir arkadaşda birazdan gideriz beraber biraz rüşvetle hallederiz dedi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.