Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

Ben buradaki listeye gore dedim.
    Rock Band 2 davulu hepsinde calısmıyormus, Rock Band davulu hepsinde calısıyormus.
    http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
    Ebay'den baktım.

Peki Gh4 world Tour Davulu Rock Band II de çalar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chocolatesuslu -- 26 Kasım 2008; 23:36:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chocolatesuslu

quote:

Rock Band 2 davulu hepsinde calısmıyormus, Rock Band davulu hepsinde calısıyormus.
    Ebay'den baktım.

valla listeye gore o da calısıyormus.

• quote:

quote:

quote:

Ebay'den baktım.

Çok teşekkür ederim bilqilendirdiğin için = ) ben rock band 2 de alırım çaLdığı kadarıyla çalarız artık :D :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ebay'den baktım.

Çok teşekkür ederim bilqilendirdiğin için = ) ben rock band 2 de alırım çaLdığı kadarıyla çalarız artık :D :D

rica ederim... bende listeden baktım...

• slm arkadaşlar3-4 aydır gitar hero oynayan ve gh3ü expertte çalma seviyesinde biri olarak gh4 ü 4 gözle bekliyordum ilk başta oyun biraz hayal kırıklığı olsada zamanla yenisini sevmeye başladım, "gökere" nickli arkadaştan davulla ilgili tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum o kadar para verip almalı mıyım ben de? ayrıca expertte oynayan başka arklar varsa tanışmayı isterim...
  • beyler bu turuncu tuşu ne yapıcaz yaw nasıl basabiliriz bu tuşa?bu yüzden hard a geçemiyorum
  • o turuncu tuş olmadan oyun çok zevksiz olur bir süre sonra anlıycaksın:)
  • sana göre deil git fifa 09 oyna
    quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

beyler bu turuncu tuşu ne yapıcaz yaw nasıl basabiliriz bu tuşa?bu yüzden hard a geçemiyorum
  • 2 gün önce arkadaşıma da Gitar kitini aldık(ebay dan). Satıcım sağolsun süper, rica ettim 2 adet RB2 oyununuda koliye 100 dolar karşılığında koydu. 200 dolara gitar kit ve 2 RB2 sahibi olduk yol ise 37 dolar.
    Esas size bir davuldan bahsetmek istiyorum. Parası ve davula merakı olan kesin alsın .Sadece oyun davulu değil, davul paratikleride yapabiliyorsunuz . Fiyatı 299 dolar + 160 dolar yol. Almak isteyen şimdilerde alsın. satıcıya hediye şekliyle ve 300 euro altında belirtecek şekilde istek yapılırsa gümrüğede takılmaz. Ben tam almaya karar vermişdimki. İşle ilgili bir kaç sıkıntım çıkdı. Maalesef 1 yıl bekleyeceğim.
    Bu arada alıcak olanlar ps3 ve xbox olayına dikkat etsinler.Resim üzerindeki Rock Band olayına takılmayın. GHWT yide destekliyor.
    link ekliyorum.
    ION PREMIUM DRUM

• Bence gitar ve davul alacak arkadaşlar biraz daha beklerse aral ithalat tam takım olarak getiriyor. Ama fiyatı konusunda bir bilgim yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

2 gün önce arkadaşıma da Gitar kitini aldık(ebay dan). Satıcım sağolsun süper, rica ettim 2 adet RB2 oyununuda koliye 100 dolar karşılığında koydu. 200 dolara gitar kit ve 2 RB2 sahibi olduk yol ise 37 dolar.
    Esas size bir davuldan bahsetmek istiyorum. Parası ve davula merakı olan kesin alsın .Sadece oyun davulu değil, davul paratikleride yapabiliyorsunuz . Fiyatı 299 dolar + 160 dolar yol. Almak isteyen şimdilerde alsın. satıcıya hediye şekliyle ve 300 euro altında belirtecek şekilde istek yapılırsa gümrüğede takılmaz. Ben tam almaya karar vermişdimki. İşle ilgili bir kaç sıkıntım çıkdı. Maalesef 1 yıl bekleyeceğim.
    Bu arada alıcak olanlar ps3 ve xbox olayına dikkat etsinler.Resim üzerindeki Rock Band olayına takılmayın. GHWT yide destekliyor.
    link ekliyorum.
    ION PREMIUM DRUM

hangi satıcı bu link verebilirmisin bende almayi düşünüyorumda xbox a

• quote:

2 gün önce arkadaşıma da Gitar kitini aldık(ebay dan). Satıcım sağolsun süper, rica ettim 2 adet RB2 oyununuda koliye 100 dolar karşılığında koydu. 200 dolara gitar kit ve 2 RB2 sahibi olduk yol ise 37 dolar.
    link ekliyorum.
    ION PREMIUM DRUM

gümrükte takıldı mı hocam?

• quote:

Orjinalden alıntı: sercan_beser

quote:

link ekliyorum.
    ION PREMIUM DRUM

hangi satıcı bu link verebilirmisin bende almayi düşünüyorumda xbox a

Hocam ebayden taratınca bir çok satıcı çıkıyor. Tr ye yollayan birini bulabilirsiniz.(Ben bir kaç satıcı buldum ama linklerini bilemiyorum).
    albatrosshigh @ Daha önceki takılmamışdı. Bu dönemde zannetmiyorum açıkcası takılacağını.

• Arkadaşlar ben şimdi bir ingiliz sitesinden guitar hero world tour siparişi versem TNT Global Express kargoyla kaç günde elime ulaşır. tam set değil sadece gitar + oyun.. bu yüzden gümrüğe takılacağını sanmıyorum ama bayram sonrasına kalır diyorsanız şimdi sipariş vermeyeceğim. bu postayla değil kargoyla gelecek bu yüzden bayramdan önce elime ulaşır mı emin olmak için soruyorum.
  • bence bayramdan önce gelir tnt ile.

ya davul ile ilgili bir sıkıntım var en soldaki ped (kırmızı olan) hassasiyetinde sorun var algılaması için diğerlerine vurduğunuzdan daha hızlı vurmak gerekiyor internette araştırdım bir calibrasyon programı var. ama usb midi kablo gerekiyor program pc üzerinde çalışıyor konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba.
  • evet arkaaşlar 300 ytl 3 taksit ile guitar hero world tour ve gitarını almış bulunmaktayım. gitti gidiyor da bi satıcı ile temas kurdum kendisi de ankaradaymış zaten. gidip yerinden aldım.

inanılmaz zevkli bi olay kesinlikle tavsiye ederim. yani yemeyin içmeyin başka oyun almayın ama kesinlikle gitarı alın.
    ben davul da olunca oyundaki zevki tahmin edemiyorum.

bayramda deli gibi pynamayı düşünüyorum.ps deki killer ve rem şarkı paketlerini de almayı düşünüyorum.oyun çığrığından çıkacak o zaman herhelde

Guitar Hero World Tour PS3

• Evet Arkadaşlar benimde artık Gitar hero setim var = ) elimde mevcut bi Gitar vardı full seti aldım şuanda elimde 2 gitar 1 davul 1 mic 2 oyun bulunmakta :D bana biraz pahalıya patladı qerçi :( gitar + oyun 290 ytl Gitar+davul+mic+oyun 625 ytl :) Bence aLın derim çok zevkli davul yarın fotosunu koyarım bende :D
  • Tam gh gitarı alma hevesleri içindeyken beynimden vuruldum şunu görünce :(((

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/controllers/devices/5048&cl=us,en

Logitech World Tour Wireless Guitar Controller Premiere Edition

Guitar Hero World Tour PS3

bu nedir ya oha asalete bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Aralık 2008; 0:17:12 >

• en az 200 dolar çekerler bu gitara
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.