Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokere

Kötü haber arkadaşlar geçen hafta satın aldığım sadece davul olan paket gümrüğe takılmış :( bu gün gümrükten haber kağıdı geldi 6kg lık bir paket olduğu yaızyormuş istanbul dışında olduğumdan haftaya gideceğim. yanıma 100 dolara aldığımı gösteren paypal ve kredi kartı ekstremi alıcağım, bakalım ne olacak.

Bu arada sadece gitar ve mikrafonun olduğu paket gümrüğe takılmadan gelmiş adresime. Yani gitarlı paket siparişi verirseniz büyük ihtimalle takılmadan gelecektir.

sorun olmaz merak etme ....rahatça alırsın bir imzayla
  • hediye olarak kişiden geliyor yol dahil fiyatı 170 dolar... paypal transcripti ve kredi kartı ekstremi alıp gidicem bakalım cevizlibağdaymış. Ama anca haftaya gidip alırım şu ara tekirdağdayım.

Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar içimi rahatlattınız, gelişmeleri yazarım.

Bu arada daha önce bahsettiğim myus oldukça faideli arkadaşlar gümrüğe takılmadan 3 günde geldi gönderi.
  • quote:

hediye olarak kişiden geliyor yol dahil fiyatı 170 dolar... paypal transcripti ve kredi kartı ekstremi alıp gidicem bakalım cevizlibağdaymış. Ama anca haftaya gidip alırım şu ara tekirdağdayım.

Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar içimi rahatlattınız, gelişmeleri yazarım.

Bu arada daha önce bahsettiğim myus oldukça faideli arkadaşlar gümrüğe takılmadan 3 günde geldi gönderi.

neydi hocam o myus işi?
    Birde 1 haftadan bir şey olmaz ama genede çok geciktirme tutar geri yollarlar. Onunda bir süresi vardı aslında tam öğrensen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 20 Kasım 2008; 20:16:53 >
  • quote:

Bu arada ebay den sadece amerika içi gönderim yapan satıcılar için de bir çözüm var. Amerikada size amerikan posta adresi sağlıyan siteler var 5 dolar gibi cüzzi bir ücrete üye oluyorsunuz. istediğiniz yerden (türkiyeye oyun göndermeyen amazon gibi siteler dahil) siparişinizi veriyorsunuz. Sitenin size verdiği amerikan adresine geliyor siparişiniz bu adamlar siparişinizi alıp tekrar paketliyorlar ve kilosu 35 dolar gibi ücretlere size gödneriyorlar. Böylece siparişiniz kahverengi üzerinde herhangi bir şirket ibaresi olmayan bir kutuda sizin adınızdan gene size geliyor bildirim olarakda istediğiniz değeri ya da hediye etiketini ekliyebiliyorsunuz.

Ben kullandım oldukça memnunum aklınızda olsun
  • quote:

quote:

Bu arada ebay den sadece amerika içi gönderim yapan satıcılar için de bir çözüm var. Amerikada size amerikan posta adresi sağlıyan siteler var 5 dolar gibi cüzzi bir ücrete üye oluyorsunuz. istediğiniz yerden (türkiyeye oyun göndermeyen amazon gibi siteler dahil) siparişinizi veriyorsunuz. Sitenin size verdiği amerikan adresine geliyor siparişiniz bu adamlar siparişinizi alıp tekrar paketliyorlar ve kilosu 35 dolar gibi ücretlere size gödneriyorlar. Böylece siparişiniz kahverengi üzerinde herhangi bir şirket ibaresi olmayan bir kutuda sizin adınızdan gene size geliyor bildirim olarakda istediğiniz değeri ya da hediye etiketini ekliyebiliyorsunuz.

Ben kullandım oldukça memnunum aklınızda olsun

dostum, bunu yazan sen misin, kullandığın sitenin adı nedir acaba, hangisi guvenilir sitedir ?

• www.amerikadaniste.com sitesi benim bildiğim. arkadaşın bahsettiği bu sanırım.
  • myus.com benim kullandigim ama agir seyler getirirseniz pahaliya geliyor fiyat acilimivar sitede oldukca guvenilir bana da bir arkadasim tavsiye etmisti
  • arkadaşlar kadıköyde guitar hero world tour ps3 versiyonun sadece gitar + oyun olarak bundle paketi satan bir yer varmı gören oldumu?acil cevap bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

arkadaşlar kadıköyde guitar hero world tour ps3 versiyonun sadece gitar + oyun olarak bundle paketi satan bir yer varmı gören oldumu?acil cevap bekliyorum..

var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

arkadaşlar kadıköyde guitar hero world tour ps3 versiyonun sadece gitar + oyun olarak bundle paketi satan bir yer varmı gören oldumu?acil cevap bekliyorum..

var..

ee nerede satildigini solicekmisin ?fiyat hakkinda bilgin varmi?
  • Aslında uzun bir mesaj yazmistim buraya postane ve oyun hakkında ama resim yukleme calismalarim sirasinda guzelim mesaj uctu o yuzden bu kisa mesajla idare etmenizi rica edecegim :)

Guzel haber davulu almaya bu gun posta dagitima gittim adamalr kutuyu acip merakli merakli baktilar nedir diye sordular oyun aksesuari dedim kredi karti ekstremi bile sormadan vergiden muaf damgasi basip 2.5 lirami alip kutumu verip gonderdiler.

iste resimler:

Guitar Hero World Tour PS3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokere -- 24 Kasım 2008; 20:52:57 >

• mikrafon ve yeni gitarla eski gitarim yanyana.

• yakin cekim davul ve wireless adaptorleri

• Tamam artık başka hiçbir oyuna ve konsola ihtiyacın yok hocam yıllarca sürecek bir eğlence küpüne kavuştun sonunda hiç sıkmaz

hayırlı olsun darısı başıma en kısa sürede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Kasım 2008; 21:00:44 >
  • tam bir parti oyunu arkadaşlarımı çağırmak için sabırsızlanıyorum eminim 2-3 kişi daha da zevkli olacak oynaması. Yıl başı gecesi guitar hero partisi yapmayı planlıyorum :)
  • Ya abicim inanılmaz ya inanılmaz, mükemmel bir ortam mükemmel ensturmanlar ve mükemmel bir oyun.

Bunu aldığın zaman bitmiştir zaten herşey, yepyeni bir hayat bizi bekliyor demektir (:

Valla hayırlı olsun hocam, güle güle çalman dileğiyle
  • Hayırlı olsun Gokere. Bende Geçen gün aldım Gitar ve oynunu 290 ytl para werip :( Şimdi sadece davul ve mic alabilirsem alacağım alamazssam full set alıcam ve 1 elektro 1 bass qitar kullanıcam davul ve mic cabası :(

Şimdi size 1 sorum var arkadaşlar ;

Bu Seti Rock band 2 de Sorunsuz kullanabilecekmiyiz ?? Hem Gh4 Hem rb2 olsun istiyorumda = )
  • @gokere set toplam sana kaç paraya gelmiş oldu?

bir de eminönünde sadece gitar+oyun bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chocolatesuslu

Hayırlı olsun Gokere. Bende Geçen gün aldım Gitar ve oynunu 290 ytl para werip :( Şimdi sadece davul ve mic alabilirsem alacağım alamazssam full set alıcam ve 1 elektro 1 bass qitar kullanıcam davul ve mic cabası :(

Şimdi size 1 sorum var arkadaşlar ;

Bu Seti Rock band 2 de Sorunsuz kullanabilecekmiyiz ?? Hem Gh4 Hem rb2 olsun istiyorumda = )

GH'nin ensturmanlarını tüm oyunlarda kullanabilirsin.

GH 2
    GH 3
    GH Aerosmith
    GH World Tour
    Rock Band
    Rock Band 2
  • quote:

GH'nin ensturmanlarını tüm oyunlarda kullanabilirsin.

GH 2
    GH 3
    GH Aerosmith
    GH World Tour
    Rock Band
    Rock Band 2

Oooooooooo SüpppeeeeeeeeR :D:D O zaman rock band 2 alayım hemen = )
    Tşk Ederim bilqilendirdiqin için ^.^
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.