Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oynanıyor diye biliyorum ama mokinto daha net bir cevap verebilirse iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad ferret

ben oynanıyor diye biliyorum ama mokinto daha net bir cevap verebilirse iyi olur.

Hiç denemedim bu gün denerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

quote:

ben oynanıyor diye biliyorum ama mokinto daha net bir cevap verebilirse iyi olur.

Hiç denemedim bu gün denerim.

teşekkürler
  • quote:

ben oyunu aldığım yerde denedim.ghwt da 4 seçenek çıkıyor : 1-mikrofon 2-gitar 3-bas gitar 4-davul ve bir tanesi bağlı olmadan devam etmiyor maalesef bizleri bir alete mahkum etmişler...
  • Denedim ve maalesef uygun olmadığını gördüm(oyun kolu). Bu arada nette 21 dolara yol dahil wireless. Mikrofon buldum(gitar hero rock band ve sing star destekliyormuş) .Böylece davul hariç seti tamamlamış olacağım.
    Dün akşam hanımla iki gitar (hanım Bass da çaldı) denedik ve yaklaşık 1 dakika çok keyif aldık. Maalesef 1 dakikanın sonunda hanımı seğirciler şutladı.
    Aklıma gelmişken slide bar kısmı çok iyi ama normal bölüme geçerken ben beceremiyorum. Geçiş biraz alışkanlık istiyor.
  • beyler Guitar Hero World Tour ve Rock Band 2
    28 Kasımda hem Türkiye Sony lere hem de mavshop a geliyor.

Orda gitarlı seti bulmak mümkün olucak. Ama amazon.com da 99 dolara satılan oyun+gitarı burda ne kadara verirler bilmiyorum.

Bence sony lerden En az bi 250ye almak mümkün olur.
    Ama kadıköyde kilere gelicektir.

Bekleyelim derim bende kafayı yiicem dahna almadım ama içim içimi yiyor
  • Cafe açmayi dusunuyoruz bu oyunu mu yoksa xbox'da rock band var onu mu koysak daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@RT@L1903

Cafe açmayi dusunuyoruz bu oyunu mu yoksa xbox'da rock band var onu mu koysak daha iyi olur

Guitar hero'nun setini ve ya gitarını al hocam içinden zaten oyunuda çıkıyor.

Birde yanına RockBand2 al hocam tamamdır işte, ikisinide kurmuş olursun.

Ama RockBand alırsan Guitar hero oynayamazsın :)
  • arkadaşlar ben GH3 gitarı ile GHWT ve Rock band 2 oynayabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

arkadaşlar ben GH3 gitarı ile GHWT ve Rock band 2 oynayabilirmiyim?
    şu site bir göz at.
    http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
  • guitar hero gitarı ile birlikte kadıköyde bi sürü yerde satılıyor. Fiyat olarak 250-300ytl arası değişiyor. Davul yok ama hiç bi yerde..

Ama şunu düşünmemiştim : Guitar hero world tour + Guitar hero world tour gitarı + rock band 2

Güzelmiş =) Para lazım =)

* Bir de gh'nun gitarı çok tipsiz bu sefer yaa.. Off les paul istiyom ben, o kadar para saycaz, ayıp yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puraxays -- 19 Kasım 2008; 23:12:09 >
  • ben hiç gitar kullanmadım bu oyunu alsam zorlanır mıyım, becerebilir miyim? davullu set değil de sadece gitar ve oyunu alacağım. yurtdışından getirtirsem belki gümrüğe takılır diye istanbuldaki malum dükkanlardan birinden alacağım ama istanbulda fiyatlar ortalama olarak nedir? bir de son çıkan davulsuz sadece gitarlı olan oyunun tam adı guitar hero world tour mu?
  • @ZimDeath way be kardeş içimi mi okudun ben soruyu yazarken sen cevabı saniyeler önce vermişsin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy83

ben hiç gitar kullanmadım bu oyunu alsam zorlanır mıyım, becerebilir miyim? davullu set değil de sadece gitar ve oyunu alacağım. yurtdışından getirtirsem belki gümrüğe takılır diye istanbuldaki malum dükkanlardan birinden alacağım ama istanbulda fiyatlar ortalama olarak nedir? bir de son çıkan davulsuz sadece gitarlı olan oyunun tam adı guitar hero world tour mu?

Hayır tabiki, ben gitar çalıyorum ve aşağı yukarı aynı hisleri yakalıyorum. Çok süper bir duygu. Gitar çalmana hiiç gerek yok, oynattığım herkes 2-3.kere eline aldığında deli gibi eğleniyodu.. Kardeşim de hastasıdır ama gitarla işi olmaz, davul çalar o :)

Haa birde biz gamepad'le oynadık hem. Şimdi para biriktiriyoz :)
  • peki ben şimdi gitarıyla birlikte guitar hero world tour alsam. daha sonra da davulunu tek bulursam bu oyunla uyumlu olur mu?
  • ozzy tabiki olur mesela ben ghwt u takasla tek aldım davulu ebayden söyledim geliyor. Arkadaşlar bu arada us posta tracking sistemine göre davulum türkiyeye inmiş salı günü bakalım bana ne zaman ulaşıcak.

Bu arada mikrafon ile gitarda yolda ayrı ayrı almakta neredeyse set fiyatına geldi :) gitar almayacaktım aslına ama 50 dolara bulunca dayanamadım.
  • gitar + oyun 88 € yurtdışında. 190 ytl
    ggdeki fiyatlar 300-350 arası..
    istanbulda 200-250 arası bulsam kargo bekleme derdi olmasın diye hemen alıcam ama 300den aşağı yok ki :(

bir de ben guitar+oyun siparişini yurtdışından versem gümrüğe takılır mı acaba?
  • Arkadaşlar, dün sordum daha.. ( 19.11.08 )
    Kadıköy'de bir sürü yerde var, guitar hero world tour ps3 ( gitar + oyun ). Fiyatı da 285 falan.. Bundan bir-iki hafta önce sorduğumda 250 demişlerdi, şimdi dolar çıktı diip 285 falan diyolar. Yani 250-300 arası fiyatlar..
  • Kötü haber arkadaşlar geçen hafta satın aldığım sadece davul olan paket gümrüğe takılmış :( bu gün gümrükten haber kağıdı geldi 6kg lık bir paket olduğu yaızyormuş istanbul dışında olduğumdan haftaya gideceğim. yanıma 100 dolara aldığımı gösteren paypal ve kredi kartı ekstremi alıcağım, bakalım ne olacak.

Bu arada sadece gitar ve mikrafonun olduğu paket gümrüğe takılmadan gelmiş adresime. Yani gitarlı paket siparişi verirseniz büyük ihtimalle takılmadan gelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokere

Kötü haber arkadaşlar geçen hafta satın aldığım sadece davul olan paket gümrüğe takılmış :( bu gün gümrükten haber kağıdı geldi 6kg lık bir paket olduğu yaızyormuş istanbul dışında olduğumdan haftaya gideceğim. yanıma 100 dolara aldığımı gösteren paypal ve kredi kartı ekstremi alıcağım, bakalım ne olacak.

Bu arada sadece gitar ve mikrafonun olduğu paket gümrüğe takılmadan gelmiş adresime. Yani gitarlı paket siparişi verirseniz büyük ihtimalle takılmadan gelecektir.

Dostum bence korkacak bir şey yok .Muhtemelen 6 kilo olduğu için dağıtımını yapamıyorlardır. Sadece gidip oradan imza karşılığı teslim alacaksın. Kaldıki eğer değilse bile bu ürünü yol dahil 100 euronun altına şirketten, 300 euronun altınada kişiden hediye şeklinde aldıysan ve bunu belgeleyebiliyorsan istedikleri kadar çağırsınlar anca bakarlar. Bu arada senden kredi kartının ekstresini isterler yanında götürsen iyi olur. Bir daha git gel yapmazsın.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.