Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah ah xbox 360 versiyonu olsaydı keşke :(:(
  • Beyler gitar + oyunu 280 YTL'ye getirtebiliyorum nasıl fiyat iyi mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Beyler gitar + oyunu 280 YTL'ye getirtebiliyorum nasıl fiyat iyi mi ?

Ben gitar ve oyunu 137 dolara aldım ve gümrüksüz geldi. pahalı yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

quote:

Ben gitar ve oyunu 137 dolara aldım ve gümrüksüz geldi. pahalı yani.

Xbox 360 için TR'ye getiren yok hocam maalesef o yüzden mecburum bunu ödicem.
  • alsam acaba sıkılırmıyım hemen bundan?
  • 1 yılı geçkin süredir GH3 oynadım. Gitarım kırıldı en son. Ve şu an içim içimi yiyor elimde gitar yok diye. ve suyunu çıkarmıştım gh3 ün.

düşün yani bir gram bile sıkmıyor. expertte through the fire and flames çalmak yok mu öyle bir özledim ki :(
  • Amazon.com'dan satın alıp, amerikada okuyan arkadaşıma yollatacağım sanırsam en iyi yolu bu çünkü ebay'de worldwide yollayanlar üzerlerine kar koyunca 300dolar sınırını aşıyor.
  • quote:

270 liraya ayni set kadikoyde yazici oglunda her yerde var oradan al
  • quote:

Orjinalden alıntı: loth

Amazon.com'dan satın alıp, amerikada okuyan arkadaşıma yollatacağım sanırsam en iyi yolu bu çünkü ebay'de worldwide yollayanlar üzerlerine kar koyunca 300dolar sınırını aşıyor.

Mantıklı olacaktır çünkü ebay satıcılardan komisyon da alıyor ebayden benim araştırdığım kadarıyla 219 + 110 dolar en ucuz temin edebiliyoruz shipment dahil. Ama amozone dan alırsanız 189 dolar artı olarak oradaki bir tanıdığınız yardımıyla yaklaşık 50-80 dolar shipment ödeyerek alabilirsiniz. kişiden kişiye geleceği için gümrük riskide azalacaktır ama unutmayınız ki 17 poundluk bir kutudan bahsediyoruz yani 8 kg.
  • hiç soran oldu mu bilmiyorum ama :) rock band 2'nin nesi eksik acaba :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokere

quote:

270 liraya ayni set kadikoyde yazici oglunda her yerde var oradan al

GH World Tour alıcam hocam ben son oyunu ve Xbox 360 için olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

hiç soran oldu mu bilmiyorum ama :) rock band 2'nin nesi eksik acaba :)

Bir eksiği yok o yüzden onuda aldım .
  • arkadaşlar bugün guitar hero world tour ps3 için alacağım fakat gamepad ile oynanıp oynanmadığı hakkında bir bilgim yok.kesin bilgisi olan varsa söylesin lütfen aksi takdirde gitarıyla alacak bütçem yok...cevabınızı aciliyetinden bekliyorum
  • oynanmıyor diye biliyorum...

mokinto: yurt dışından mı aldın? Full set? RB2'nin soundtrack çok daha başarılı bence!
  • Ben Rb2 için full set almadım çümkü davulunu beğenmedim. Play-asiadan oyunu aldım sadece . Ayrıca bir satıcıdan Gh ve RB 2 için ortak bir gitar aldım. Davulu ion marka premium beğendim ama sadece xbox360 için var .Biraz bekliyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 15 Kasım 2008; 15:37:19 >
  • arkadaşlar isim verilmesi doğrumu bilmiyorum ama ps3 için ghwt sadece gitar + oyun kadıköyde yazıcıoğlunda "syd bilgisayar" da vardı gelmişti bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

arkadaşlar bugün guitar hero world tour ps3 için alacağım fakat gamepad ile oynanıp oynanmadığı hakkında bir bilgim yok.kesin bilgisi olan varsa söylesin lütfen aksi takdirde gitarıyla alacak bütçem yok...cevabınızı aciliyetinden bekliyorum

kesinlikle oynanmıyor.gitar , davul veya en azından mikrofon gerekiyor...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.