Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım arkadaşlarım. Yol dahil 450 ytl ye alınabilir. Kişiden kişiye hediye yöntemiyle 0 vergi ile. Hadi olmaz ya vergiye girdi. O zaman 600 ytl ye mal olur.

Play asia işi sakat. Hem dolar bazında çok pahalı, hemde fatura şirket ismi olduğu için gümrüğe takılma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 10 Kasım 2008; 20:37:53 >
  • kutu büyük olduğu için kargo + gümrükte sorun olacağı görüşündeyim.
  • Şerefsiz ya yolunacak kaz arıyor kendine 725 ytl ne demek ya 189$ lık oyuna ya?Adam o fiyatı resmen kendine küfür ettirmek için koymuş.Alsın başına çalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Şerefsiz ya yolunacak kaz arıyor kendine 725 ytl ne demek ya 189$ lık oyuna ya?Adam o fiyatı resmen kendine küfür ettirmek için koymuş.Alsın başına çalsın

Bakınız oyuncakcı malı faturalı almak zorunda. Yani gümrük varmı var. 1-2 tane getireceği için kargo oransal olarak pahalı. İşin içine vergi giriyorsa adam 0 karla satsa 400 dolar civarı maaliyet var yani 620 ytl. O kadar risk alıp para bağlıyorsa 100 ytl kar normal . Şerefsizlik diyemem .
    Bu arada şu an benim gitar kitim paketli bir şekilde yanımda duruyor. Daha açmadım bile. Akşam kullanıp yorum yazarım.
  • gitarla işimiz yok. biz davul istiyoruz hocam. gh3'de yeterince gitar çaldık zaten. Davul istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

gitarla işimiz yok. biz davul istiyoruz hocam. gh3'de yeterince gitar çaldık zaten. Davul istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :)

Gitar, gh3 den biraz farklı ama bende esas olarak davul istiyorum ama gh davulunu istemiyorum Premium davulun çıkmasını bekliyorum(bu arada hatlar karışdı. Premium davul rock band 2 için. Onuda almışdımda) o sebeble seti almadım.
  • 600 ytl ye alıp almamayı düşünüyorum 725 çok kazık
  • anladım hocam. valla gitar farklı olsada fark etmez. davul için can atıyoruz. Bakalım bir şekilde alacağız ama nasıl bekleyip görelim. şöyle 600e taksitle satan bir yer olurs hiç düşünmeden alırım herhalde :)
  • 7 Kasımdı avrupa çıkışı şimdi 27 kasıma ertelemişler.Amerikada millet çatır çatır oynuyor biz anca onları youtubetan izlemekle yetiniyoruz
  • Yarım saat kadar yeni oyunu oynadım. Gitar eskisine göre oldukça kaliteli ve yumuşak olmuş. Şarkı içeriğinde, çok güzel parçalar olmasına rağmen geneli beni çok tatmin etmedi(tabiki zevk meselesi). Bu gitarla Rb2 oynanırsa gerçekden çok keyifli olur. Şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 12 Kasım 2008; 1:13:31 >
  • Peki ben eski GH3 gitarı ile oynamak istiyorum sipariş verdimde.Bir problem veya bir eksiklik yaşarmıyım?

Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Yarım saat kadar yeni oyunu oynadım. Gitar eskisine göre oldukça kaliteli ve yumuşak olmuş. Şarkı içeriğinde, çok güzel parçalar olmasına rağmen geneli beni çok tatmin etmedi(tabiki zevk meselesi). Bu gitarla Rb2 oynanırsa gerçekden çok keyifli olur. Şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepblue -- 12 Kasım 2008; 8:55:16 >
  • Ben şöyle yaptım arkadaşlar elimde guitar hero aero smith oyunu vardı bunu ghwt oyunu ile takas ettim 50 ytl verdim gitarım zaten vardı davuluda ebay den arttırma usulu 100,5 $ a kapattım shiping ile 250 liraya geliyor. Toplamda 300 liraya elimdekileri upgrade ederekte oyuna sahip olmuş olucam mici de bir yerlerden kapatırım diye düşünüyorum :)

Henüz oynama şansım olmadı oynayınca yorumlarımı yazarım.
  • davul geldiğinde yine buradan yazarsın di mi hocam? bakalım 250 liraya getirilebiliyor mu gerçekten. gümrükte neler oluyor. bir bilgi alalım senden :) geldiği zaman.
  • tabi gelince sizleride bilgilendiririm gümrükte bir sorun olacağını sanmıyorum her ihtimale karşı satıcıya hediye olarak göndermesini rica ettim. ama yılaşına kadar 300 $ altına gümrük almıyorlar diye biliyorum. Bakalım göreceğiz.
  • @deepblue,

Yeni gitarla hiçbir farkı yok, bir kere solo kısımlar zaten çok az olsa bile normal olarak da çalabiliyorsun istersen sadece notalara basıp da çalabiliyorsun. Tamamen yeni gitar satmak amaçlı yapmışlar, Activision kadar paragöz bir firma yok şu oyun dünyasında. Hadi bunu geçtim 2009'da Metallica gitarı da çıkıcak büyük ihtimal, sonu gelmez bunların.
  • Çok teşekkür ederim dostum

quote:

Orjinalden alıntı: Vrexza

@deepblue,

Yeni gitarla hiçbir farkı yok, bir kere solo kısımlar zaten çok az olsa bile normal olarak da çalabiliyorsun istersen sadece notalara basıp da çalabiliyorsun. Tamamen yeni gitar satmak amaçlı yapmışlar, Activision kadar paragöz bir firma yok şu oyun dünyasında. Hadi bunu geçtim 2009'da Metallica gitarı da çıkıcak büyük ihtimal, sonu gelmez bunların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vrexza

@deepblue,

Bahsettiğimiz oyuncak bir gitarsa ne bekliyordunuz onu anlamadım. Bana tuşlara basma hissi oldukça yumuşak geldi .Sadece pena niyetine kullandığımız kısımdaki yay sesi beni rahatsız etti. Youtube da seyretmişdim adamlar o solo bölümünü yakıyorlardı resmen. Hangi modda oynadınız bilmiyorum, bende yarım saat bakabildim sadece ama hard yada expert modda daha çok kullanılıyor olabilir.
    Solo felan işim olmaz diyorsanız direkt oyunu alın tabi .

• Solo bölümü için alınır o dokunmatik tuşlar.

ne kadar yararlı olacağını expertte parmakları kopan biz biliriz. sanırım expertte oynamadınız gh yi. ben dokunmatik tuşu gh3 çıktığından beri istiyordum sonunda 4 te geldi. zaten sırf 3 de yok diye 2 gitarı ile devam ettim 3 gitarıyla aynı zaten. ama 4 gitarı dokunmatikliği yeter yani diğer tuşları kullanmam bile gerek yoksa eğer oyun içinde. isteyen varsa satarım diğer tuşları falan

çok rahat olacak zorlu expert soloları artık
  • Hard'da oynuyorum, şahsen eksikliğini deli gibi hissetmedim. deepblue'ya da bir sorun olmaz demek istedim. Expertte oynayanlara da saygı duyarım ama biz daha çok kardeşimle zevk alma amaçlı takıldığımız için kasmıyoruz. Bu arada expert çalanlarda youtube'a koysunlar bir zahmet de izleyelim belki birşeyler kaparız
  • Ben video hazırlıyordum expertte gh3 için. fakat gitar kırıldı dayanamadı artık 1 yıldır hergün 3-4 saat oynanmaya :)

through the fire and flames de %92-93 lerdeydim artık ki yarıda bırakmak zorunda kaldım oyunu. world tour gitarı ile devam edecez yola artık mesela disturbed - stricken solosu expertte acayip zordu hiçbir zaman hatasız atamadım o soloyu. ama dokunmatiklerle deneyeceğim en kısa süre içinde.

canımı çektirdiniz bir an önce edinmeliyim bu seti. aylardır gh siz kalmış olarak öyle bir açım ki çok özledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Kasım 2008; 1:34:23 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.