Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Bende papua yeniginedeki akrabalara bi haber gönderemde bi set de bana yollasınlar.

• Dostum linke dikkatli bakarsan ordada benim söylediğim şeyi gösteriyor zaten rock band gitarı ile gh oynayamazsın ama gh gitarı ile rock band oynayabilirsin.
  • Ps3teki guitar hero world tour gitarı ,xbox 360'da guitar hero world tour'da çalışır mı acep?
  • bestbuyda guitar kir 100dolar band kit 190doalra satılıyor.

youtubeda izlediğim kadarı ile gitar için bi band bateri için bi band microfon için bir band çıkıyor ama ben bu microfonla vocalleri nasıl takip ediyor tam anlamış değilim.
  • mikrofonda ekranın üst kısmından şarkı sözleri geçiyor oradan takip ediyorsun.
  • pc ye çıkacakmı acaba world tour?
  • çıkmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Kasım 2008; 20:33:18 >
  • Arkadaşlar davuluyla falan set halinde amerika'dan getirtemez miyim? Orada arkadaşlarım var, alıp bana yollasalar.. Olmaz mı? Öff yaa bari türkiyeye gelse resmi olarak bu ne yaa...
  • O kadar büyük kutu gümrükte sorun yaşaman muhtemel.
  • Bence 10 -15 gün sonra alın birşey olmaz. Arkadaşlarınız isimden isime göndersinler. 300 euro bayram öncesi ve sonrası 1 ay muaf. Birşey iddia edemez gümrük. Sadece büyük diye işlem yapamazlar. Amerikadan gönderirken normal fiyatını yazsınlar posta belgesine.Tutup 50 dolar yazarlarsa o zaman bakabilrirler. Ama belirttiğim gibi bayram öncesi ve sonrası 1 ay 300 muaf(yol dahil).
  • bu world tour sadece gamepad ile oynanmıyormu arkadaşlar?
  • Gamepad ile hiçbir zevk alamazsın.Gitarsız hiç oynama daha iyi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Gamepad ile hiçbir zevk alamazsın.Gitarsız hiç oynama daha iyi bence.

gitar ile daha zor değilmi yaw?

gamepad i sormamın sebebi biyerde oyun gamepad ile oynanmıyor gitar almanız şart diye duymuştum.yani gamepad işlev yapmayacakmış.dorumudur bu?
  • Mikrofon da olduğu için gamaped mikrofon kontrolü olarak görülüyor oyun tarafından.
    Bu yüzden gitar gerekiyor oynamak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Dostum linke dikkatli bakarsan ordada benim söylediğim şeyi gösteriyor zaten rock band gitarı ile gh oynayamazsın ama gh gitarı ile rock band oynayabilirsin.

ps3 için bahsediyorum ben ama

PlayStation 3 gh worldtour rock band 2 gh asmith rock band 1 gh 3 rock revolution

Guitar Hero: World Tour drums Yes No13 N/A No13 N/A Yes7

Rock Band drums Yes9 Yes N/A Yes N/A ?

Rock Band 2 drums Yes7 Yes N/A Yes N/A Yes7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilgod -- 10 Kasım 2008; 12:50:29 >

• 725 YTL... haydü cümlemize geçmiş olsun!

Guitar Hero World Tour -http://urun.gittigidiyor.com/GITAR-HERO-WORLD-TOUR-KOMPLE-SET-KARIZMADAN_W0QQidZZ13775802
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

725 YTL... haydü cümlemize geçmiş olsun!

Guitar Hero World Tour -http://urun.gittigidiyor.com/GITAR-HERO-WORLD-TOUR-KOMPLE-SET-KARIZMADAN_W0QQidZZ13775802

teşekkürler, kendilerinin olsun! !
    geçen sene gg'den GHII 75ytl ye almıştım gitarıyla birlikte, sıfır ve orjinal! !
    şimdi 10katından bahsediyolar

• Davul da dahil yalnız bu fiyata yine de pahalı max.600 lira verilir bu sete
  • bende 600den 1 kuruş fazla vermem. 200 dolarlık set bu. Hadi vergisi en kral kargosu gümrüğü yine bu kadar etmez. Şerefsizler.
  • ürünü adam 725e satıyo ama eline kalan 625 ytl. gittigidiyor alıyor 100 ytlyi. başka bi yerden bulursak daha ucuza alınabilir. playasiadan alsak ne sorun çıkabilirki?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.