Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GH World Tour gitarı tek olarak satılmıyor hocam, eğer bulursan valla bana da bi PM çakarsan çok mâkbule geçer.

Hep set olarak var, bulamadım tek gitar ve oyunu
  • tek gitarda var yurtdışında. 99 dolar xbox 360 için. gitar ve oyun içinde.

ben de set alacağım büyük ihtimalle yurtdışından ama 2-3 ay dayanamayıp gitar ve oyunla başlayasım var acayip gözüm döndü. 99 dolar da manyak fiyat ama gümrükte takılır mı acaba gitar ve oyun onu bilmiyorum.

http://cgi.ebay.com/Guitar-Hero-World-Tour-Xbox-360-Guitar-bundle-PRE-order_W0QQitemZ220310169265QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item220310169265&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1309

bu kutu takılır mı gümrükte acaba bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Kasım 2008; 1:47:14 >

• Hocam sanmıyorum takılmaz bu ama bu fiyattan gelmez bu arada oyun NTSC.

"ebay.co.uk" burdan bak hocam PAL oyunlar için, gerçi oyun farketmez kopya'da kullanırsın. Ama aldın mı oyunuda PAL alda karizma olur

Eğer istersen sana getirtebilirim gitarı var bi kaç tanıdık ;)
  • Oyun region free zaten fark etmez bölgesi. bu aralar para ayırırsam gitara alırım büyük ihtimalle. tanıdık varsa alsana sen de işte soruyorsun nereden bulurum diye

150 ytl ye falan geliyor işte ortalama. gayet uygun fiyatı gitar coşuk bir şey çünkü. 120 ytl ye gh2 gitarı almıştım 1 sene önce kıytırık kablolu
  • Selam ScRyedd,

Ben GHWT için GH3 gitarı kullanmayı düşünüyorum çünkü GHWT un tek gitarını satan yer bulamadım.GHWT tek gitarını satan kontaktları benle paylaşırsan sevinirim en azından 2 gitarım olur.

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Hocam sanmıyorum takılmaz bu ama bu fiyattan gelmez bu arada oyun NTSC.

"ebay.co.uk" burdan bak hocam PAL oyunlar için, gerçi oyun farketmez kopya'da kullanırsın. Ama aldın mı oyunuda PAL alda karizma olur

Eğer istersen sana getirtebilirim gitarı var bi kaç tanıdık ;)

• Dante

Hocam ben alıcam zaten, 1-2 gün sonra veriyorum siparişi ne zaman gelir bilemem orasını. Yanlız 150 YTL'ye gelmez sanmıyorum en az 200 YTL olur. Kargo + ptt + bir kaç şeyler falan daha var o yüzden ben kafamda 200 YTL olarak canlandırıyorum

Bu arada senin verdiğin link'deki oyun eğer RF ise o linktekinin siparişini vereyim, eminsin demi ?

Birde geldiğinde PAL oyun almayalım extra'dan (:

deepblue

Hocam TR'de zaten şuan için WT gitarı yok maalesef. Ne zaman gelir bilemicem ama bi kaç tanıdığım var onlar getirtebiliyorlar. Ben 1-2 gün sonra vericem siparişini yanlız ben X360 için vericem eğer sende istiyorsan bana link yolla ebay'den sanada getirtelim.

Sanırım sen PS3 için istiyorsun zaten, yanlız PS3 için varmı tek gitarı bilemicem. Ona bakıcaksın artık

ebay.co.uk
    ebay.com

İlk site avrupa sitesidir. (PAL)
    İkinci site amerika sitesidir. (NTSC U-J)

Ona göre bak hocam konsolun Region neyse, oyun için diyorum bunu sadece gitar bulamazsın zaten bi oyun bir de gitar olarak gelir.

• Oyun region free. Gitar zaten farketmez bölgesi.

benim kafamda gümrük sorunu var sadece. alan biri açıklık getirirse süper olur.
  • Ben arkadaşı bekliyorum, gelsinde vericem siparişini zaten.

Ortalama olarak 200 YTL falan olur işte 150 YTL gelmez zannetmiyorum.

Zaten o verdiğin linkteki ürünün fiyatı şuanki dolar ile = 161.647 YTL ediyor.

Gümrüğe takılmaz 100 € sınır var gümrük sorun olucağını zannetmiyorum, 200 YTL diyelim işte.

Sende ver siparişini getirt ben bekliyorum gelsin arkadaş vericem siparişi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Ben arkadaşı bekliyorum, gelsinde vericem siparişini zaten.

Ortalama olarak 200 YTL falan olur işte 150 YTL gelmez zannetmiyorum.

Zaten o verdiğin linkteki ürünün fiyatı şuanki dolar ile = 161.647 YTL ediyor.

Gümrüğe takılmaz 100 € sınır var gümrük sorun olucağını zannetmiyorum, 200 YTL diyelim işte.

Sende ver siparişini getirt ben bekliyorum gelsin arkadaş vericem siparişi.

Arkadaşlar şu ara isimden isime 300 euro serbest duyrulur.

• 99 dolarlık gitar + oyun kaça gelir arkadaşlar fikri olan?

kargo kaç tutar? gümrüğe takılmıyor sanırım ama kargosu ne kadar oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Kasım 2008; 18:15:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto
    Arkadaşlar şu ara isimden isime 300 euro serbest duyrulur.

hediye (gift) olarak yollayabileceğini söyledi ebay'deki satıcılardan biri, ama fiyat olarak 270dolar istiyor, şayet gümrükte sorun olmaz diyorsun ama benim bildiğim bu kurban bayramı, yılbaşı gibi tatillerin öncesinde ve sonrasındaki belli bir zaman diliminde gümrük almadıklarını biliyorum. Ama ne yazık ki kutu içeriği açısından çok büyük ve bunun bir sorun teşkil edeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loth -- 14 Kasım 2008; 1:12:58 >
  • Peki sadece gitar + oyun (kutu daha küçük full sete göre, ve 99 dolar) gümrükte takılır mı?
  • Daha öncede yazmıştım en son gitarı aldığımda kutunun boyutundan dolayı çağırdılar ama gümrüğe takılmıyor merak etmeyin, ekstreyi eşleyince direk vermişlerdi. Elimde fazla bir set var aslında satıp yenisini de alabilirim ama Activision'ın 2009'da birçok bundle daha çıkaracağını zaten biliyoruz ona göre bakarız artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Peki sadece gitar + oyun (kutu daha küçük full sete göre, ve 99 dolar) gümrükte takılır mı?

Ben yeni oyunu 99 +37 dolar yol ile aldım ve oynuyorum. Sorun yok. Hatta tüm setin bile sorun olmayacağından eminim yeterki gift olsun şimdi tam zamanı. Ocakdan sonra 100 euro limit.
  • gift olunca yol bedava mı oluyor?

bir de ebay'de worldwide özelliği olmayan satışları görüyorum ben hep. bunlardan alırsak nasıl yollayacaklar bize bir bilginiz var mı?
  • worldwide yazmıyorsa sana yollayamaz. demekki sadece kendi ülkesine yolluyor. gift olunca gümrükten muaf olduğu iddaa ediliyor :) Yani bunu bana abim aldı hediye yolladı diyebilirsin. Yerlerse tabii :)
  • Gümrüğe mi gidip alıyoruz? eve kadar gelmiyor mu? hiç almadım yurtdışından bu şekilde internet üzerinden, pek bilmiyorum :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Gümrüğe mi gidip alıyoruz? eve kadar gelmiyor mu? hiç almadım yurtdışından bu şekilde internet üzerinden, pek bilmiyorum :s

Eve kadar geliyor. Öle abim felan yolladı değil olay yeme yememe durumuda yok. Bak Dante hocam sen beni dinle . Defalarca mal aldım yurtdışlından. Ürünü Tr ye yollayan birinden al. Gift yazdırsın üstüne. Kendi adını yazsın(şirket adı felan olmaz. Bu iş amazon.com dan felanda olmaz. Ebayde kişi satıcılarda olur.). Öyle fiyatı komik felanda yazmasın. Yol dahil 300 euroyu geçmesin . Usps takip nosu iste malı evine kadar takip edersin. Güle güle kullan şimdiden.
  • Ebayde TR ye yollayan birini bulamadım maalesef :( sadece full set olarak var öyle. şimdilik full set almayacağım.

PM atıyorum.
  • Beyler ben sırf gitarınıda birinden 50 dolara buldum siparişi verdim. Davulda yola çıkmış arkadaşların da dediği gibi gümrüğe takılacağını sanmıyorum kişiden kişiye geliyor çünkü.

Bu arada ebay den sadece amerika içi gönderim yapan satıcılar için de bir çözüm var. Amerikada size amerikan posta adresi sağlıyan siteler var 5 dolar gibi cüzzi bir ücrete üye oluyorsunuz. istediğiniz yerden (türkiyeye oyun göndermeyen amazon gibi siteler dahil) siparişinizi veriyorsunuz. Sitenin size verdiği amerikan adresine geliyor siparişiniz bu adamlar siparişinizi alıp tekrar paketliyorlar ve kilosu 35 dolar gibi ücretlere size gödneriyorlar. Böylece siparişiniz kahverengi üzerinde herhangi bir şirket ibaresi olmayan bir kutuda sizin adınızdan gene size geliyor bildirim olarakda istediğiniz değeri ya da hediye etiketini ekliyebiliyorsunuz.

Ben kullandım oldukça memnunum aklınızda olsun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.