Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ps 3 e

sonucda 40 gb benımkı 2 usb gırısı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: bosix

bu kadar alet ı nasıl baglıyoruz
    ps 3 e

sonucda 40 gb benımkı 2 usb gırısı var

düşünmüşlerdir heralde onuda, hepsini bi yerde toplayıp öyle bağlıyoruzdur heralde, tahmin yürüttüm, yada kollar gibi bağlamaya gerek kalmıyodur bilmiyorum tabi
  • Davul wireless bağlantılı gitarda sanırım aynı şekilde yalnız mikrofon usb girişli.
  • guitar hero 3 üstüne bu oyun süper olacak... hele o davulu çalmak için çıldırıyorum :)
  • Amerika çıkışı 26 Ekim Avrupa çıkışı 7 Kasım olarak açıklandı.Bizim günahımız ne de amerikalılardan 10 gün sonra oynamak zorundayız?Adaletmi bu...
  • bağlamaya gerek yok wireless olacaktır tüm enstürmanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Davul wireless bağlantılı gitarda sanırım aynı şekilde yalnız mikrofon usb girişli.

davullarda zilde var
  • ya hele bi çıksın bi hal çaresine bakar herkes.ps3 ten daha masraflı bu guitar hero ama hiç dokunmuo
  • Ben şu an çıksa gidip mesela d&r dan almaya kalksam en az ama en az 600 papel çekerler gibi geliyor.Ayrıca mikrofon hariç enstrumanlar wireless.
  • dr da an az 800 ytl derler
  • Ya göz göre göre kazıklanmak bana çok koyuyor.Lanet olsun vermiycem vergisini yurt dışından kaçak getiren bi yerden alıcam.En azından 400e falan kapatırız.
  • valla bende 600 civari bir fiyat bekliyorum. sonuçta guitar hero 3 çıktıktan uzun bir süre sonra gelmişti Türkiye'ye ve 300YTL'ye satmışlardı. Bir şekilde bunu yurt dışından almak gerek fakat kutu çok büyük. işimiz zor...
  • yurtdışında gümrüğe takıldımı uğraş dur ,alabilirsen ne ala
  • Bence en garantilisi yurt içinden vergisiz almak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Unutmaki GH3 te sadece bunun yarısı kadar şarkı vardı.

İnternetten daha çok şarkı indirebilir.
  • evet psn den indirebilcez ve hatta başkalarının yaptığı besteleride indirip çalma imkanımız olucak.
  • kaçak getirenler rock band oyununu 550 den satıyorlar 400 e biraz zor kapatilir bu oyun ben sanirim ebay den falan sipariş deniycem xmas dönemine denk geliyor fazla kurcalamazlar gümrükte gibime geliyor bu şekilde kargo dahil 400 e geliyor.
  • Ya gümrükte takılırsa ta bide muğladan edirneyemi gidicem yol parası artı gümrüğede bi dünya para ohoooooo!!!
  • Arkadaşlar kişiden kişiye olusa bu aralar sorun olmaz. (Yılbaşına kadar)
    Bu arada 255 dolar civarında yol dahil ön sipariş kayıtları mevcut sanırım ben bunları değerlendireceğim.
  • İngiltere'de ön sipariş verene 2. gitarı da bedava veriyolar ama tanıdık nerde. Bir şekilde imkan olursa alıcam yoksa bekliycez artık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.