düşünmüşlerdir heralde onuda, hepsini bi yerde toplayıp öyle bağlıyoruzdur heralde, tahmin yürüttüm, yada kollar gibi bağlamaya gerek kalmıyodur bilmiyorum tabi
Davul wireless bağlantılı gitarda sanırım aynı şekilde yalnız mikrofon usb girişli.
guitar hero 3 üstüne bu oyun süper olacak... hele o davulu çalmak için çıldırıyorum :)
Amerika çıkışı 26 Ekim Avrupa çıkışı 7 Kasım olarak açıklandı.Bizim günahımız ne de amerikalılardan 10 gün sonra oynamak zorundayız?Adaletmi bu...
bağlamaya gerek yok wireless olacaktır tüm enstürmanlar.
quote:
Orjinalden alıntı: superyakup
Davul wireless bağlantılı gitarda sanırım aynı şekilde yalnız mikrofon usb girişli.
davullarda zilde var
ya hele bi çıksın bi hal çaresine bakar herkes.ps3 ten daha masraflı bu guitar hero ama hiç dokunmuo
Ben şu an çıksa gidip mesela d&r dan almaya kalksam en az ama en az 600 papel çekerler gibi geliyor.Ayrıca mikrofon hariç enstrumanlar wireless.
dr da an az 800 ytl derler
Ya göz göre göre kazıklanmak bana çok koyuyor.Lanet olsun vermiycem vergisini yurt dışından kaçak getiren bi yerden alıcam.En azından 400e falan kapatırız.
valla bende 600 civari bir fiyat bekliyorum. sonuçta guitar hero 3 çıktıktan uzun bir süre sonra gelmişti Türkiye'ye ve 300YTL'ye satmışlardı. Bir şekilde bunu yurt dışından almak gerek fakat kutu çok büyük. işimiz zor...
yurtdışında gümrüğe takıldımı uğraş dur ,alabilirsen ne ala
Bence en garantilisi yurt içinden vergisiz almak.
quote:
Orjinalden alıntı: superyakup
Unutmaki GH3 te sadece bunun yarısı kadar şarkı vardı.
İnternetten daha çok şarkı indirebilir.
evet psn den indirebilcez ve hatta başkalarının yaptığı besteleride indirip çalma imkanımız olucak.
kaçak getirenler rock band oyununu 550 den satıyorlar 400 e biraz zor kapatilir bu oyun ben sanirim ebay den falan sipariş deniycem xmas dönemine denk geliyor fazla kurcalamazlar gümrükte gibime geliyor bu şekilde kargo dahil 400 e geliyor.
Ya gümrükte takılırsa ta bide muğladan edirneyemi gidicem yol parası artı gümrüğede bi dünya para ohoooooo!!!
Arkadaşlar kişiden kişiye olusa bu aralar sorun olmaz. (Yılbaşına kadar) Bu arada 255 dolar civarında yol dahil ön sipariş kayıtları mevcut sanırım ben bunları değerlendireceğim.
İngiltere'de ön sipariş verene 2. gitarı da bedava veriyolar ama tanıdık nerde. Bir şekilde imkan olursa alıcam yoksa bekliycez artık...