Oy oy oy! Bu şarkı listesi ne Guitar Hero III kdar güzel olacağından eminim.
Bende Türkiyede kösülcem..
İlla gitar setiylemi almak zorndayız? Ben istemiom gitar falan :D
Gitarsız oyundan hiçbir zevk alamazsın..
Ben Londra kaynaklarımı zorlarım
Bende papua yeniginedeki akrabalara bi haber gönderemde bi set de bana yollasınlar.
Bende avucumu yalayım
Bumu şarkı listesi bu kime yeter?!
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Bumu şarkı listesi bu kime yeter?!
Bana yeter ama sana yetmezse zaman içinde 3 er şarkılık ilaveleri çıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: onno92
asıl şu metallica versiyonu ne zaman çıkacak onu merak ediyorum
aynen
Unutmaki GH3 te sadece bunun yarısı kadar şarkı vardı.
bende gh3 hem aerosmith hem legendsofrock vs.yonları var her 2side set bide bu çıkınca alırsak düğün salonuna döncek ev
Ne yaptın sen kardeş yaa
metallica versiyon bateri setini desteklicekmi?
bundan sonra çıkacak olan bütün versiyonlar destekleyecek.
guitar hero III e bir yamayla bateri ve mikrofon desteğ gelir mi acaba^^
quote:
Orjinalden alıntı: onno92
guitar hero III e bir yamayla bateri ve mikrofon desteğ gelir mi acaba^^
gerçekten iyi olur bu ...
ya arkadaslar guitar heroyu yeni aldım gitarıyla.şimdi world tour u da almak istiyorum ama gitarsız sadece davul ve mikrofon ile alsam olmamı? yoksa gibson gitarı bir köşeye atmak zorundamyım?ilk gitarıma bunu yapmak istemiyoruuum
Dostum atmaya hazırlan o zaman o antika gitarı çünkü ghwt un öyle bir paketi yok zaten yeni gitar daha fonksiyonel hem dokunmatik falan.Takılırsın yenisiyle
quote:
Orjinalden alıntı: goxelyuxel
ya arkadaslar guitar heroyu yeni aldım gitarıyla.şimdi world tour u da almak istiyorum ama gitarsız sadece davul ve mikrofon ile alsam olmamı? yoksa gibson gitarı bir köşeye atmak zorundamyım?ilk gitarıma bunu yapmak istemiyoruuum
Kesinlikle atma...
Büyük ihtimal set 1 gitar+davul seti+mikrofon ile gelecek... Diğer gitarı da baslar için kullanabilirsin. Rock band de 1 gitar ile geliyor ancak 2 gitar +davul e mikrofon ile 4 kişilik oynanabiliyor.