konu aşağı düşmesin arkadaşlar..guitar hero bu ya..
Şu an piyasada olan GHIII gitarıyla bu çıkacak olan oyun uyumlu olur mu dersiniz? Ben kasıma kadar dayanamayıp sanırım alıcam da, sorayım dedim... Değilse gene beklerim ama gene de..
Arkadaslar bu metalika versiyonu ek paket mi? Yoksa oyun olmadan da indirip oynayabiliyor muyuz?
evet gh3 gitarı ile bunuda oynayabilirsin ama oyunun bütün özelliklerini kullanamazsın.Metallica ise oyunun yapımcılarının söylediğine göre psn den indirilecek yani ayrı bir oyun olarak gelmeyecek.Şu anki bilgiler bu.
metallica guitar hero 3 için metellica şarkılarının olduğu bir pakettir. Guitar hero III te metellica şarkılarını çalmak isteyenler ücreti karşılığı psn den bu paketi indirip çalabilirler ama çalıştırmak için oyuna sahip olmanız gerekir.
schismi çalmak süper olucak xD
Arkadaslar Guitar hero3 almak istiyorum gitariyla beraber. Ama bu yeni cikacak olan GH4 eski gitari destekliyor mu? Tam bilgisi olan varsa belirtebilir mi?
Kafasında çalışırmı çalışmazmı diye kuşku olanlar burayı takip etsinler, sürekli güncelleniyor:
böyle bir başlık vardı buradan devam edelim oyun çıktı beyler.
beyler bikaç sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim. ghwt guitar kit almak istiyorum ebayde 100 dolar civarı ama mikrofon yok bu setin içinde. band kit alıyım desem o 250 dolar falan çok pahalı oluyor. mikrofon işini nasıl çözebilirim. yardım edecek biri varsa çok sevinirim. saolun şimdiden.
Avrupada çıkışı 7 kasım arkadaşlar.
100 dolar civarı olan setde davulda yok sadece gitar vardır bilginize.
quote:
Orjinalden alıntı: hoppus
beyler bikaç sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim. ghwt guitar kit almak istiyorum ebayde 100 dolar civarı ama mikrofon yok bu setin içinde. band kit alıyım desem o 250 dolar falan çok pahalı oluyor. mikrofon işini nasıl çözebilirim. yardım edecek biri varsa çok sevinirim. saolun şimdiden.
Asıl soru türkiyede nerde ve kaça satılcak?
quote:
Orjinalden alıntı: superyakup
Malesef hayır ama tam tersi olacak yani bu oyunun kitleri ile rock band oynayabileceğiz ama rock bandin kilerle guitar hero oynayamayacağız.
kafandan 500-600 YTL diyorum hocam ben. Sanırım D&R, Mavishop gibi yerlerden kredi kartına taksit filan alırız. fakat 28inde gelecek diyorlar. Kasım sonu ya :(