Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getirtemeyecek olanlar ne yapsın?
  • konu aşağı düşmesin arkadaşlar..guitar hero bu ya..
  • Şu an piyasada olan GHIII gitarıyla bu çıkacak olan oyun uyumlu olur mu dersiniz? Ben kasıma kadar dayanamayıp sanırım alıcam da, sorayım dedim... Değilse gene beklerim ama gene de..
  • Arkadaslar bu metalika versiyonu ek paket mi? Yoksa oyun olmadan da indirip oynayabiliyor muyuz?
  • evet gh3 gitarı ile bunuda oynayabilirsin ama oyunun bütün özelliklerini kullanamazsın.Metallica ise oyunun yapımcılarının söylediğine göre psn den indirilecek yani ayrı bir oyun olarak gelmeyecek.Şu anki bilgiler bu.
  • metallica guitar hero 3 için metellica şarkılarının olduğu bir pakettir. Guitar hero III te metellica şarkılarını çalmak isteyenler ücreti karşılığı psn den bu paketi indirip çalabilirler ama çalıştırmak için oyuna sahip olmanız gerekir.
  • schismi çalmak süper olucak xD
  • Arkadaslar Guitar hero3 almak istiyorum gitariyla beraber. Ama bu yeni cikacak olan GH4 eski gitari destekliyor mu? Tam bilgisi olan varsa belirtebilir mi?
  • Kafasında çalışırmı çalışmazmı diye kuşku olanlar burayı takip etsinler, sürekli güncelleniyor:

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
  • Arkadaşım zahmet edipte 6mesaj yukarı bakarsan cevabını göreceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Arkadaşım zahmet edipte 6mesaj yukarı bakarsan cevabını göreceksin.

Sozun bana ise , kendi isine bak dostum sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vrexza

Kafasında çalışırmı çalışmazmı diye kuşku olanlar burayı takip etsinler, sürekli güncelleniyor:

Süpersin. Teşekkürler. ;)
  • böyle bir başlık vardı buradan devam edelim oyun çıktı beyler.
  • beyler bikaç sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim. ghwt guitar kit almak istiyorum ebayde 100 dolar civarı ama mikrofon yok bu setin içinde. band kit alıyım desem o 250 dolar falan çok pahalı oluyor. mikrofon işini nasıl çözebilirim. yardım edecek biri varsa çok sevinirim. saolun şimdiden.
  • Avrupada çıkışı 7 kasım arkadaşlar.
  • 100 dolar civarı olan setde davulda yok sadece gitar vardır bilginize.

quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

beyler bikaç sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim. ghwt guitar kit almak istiyorum ebayde 100 dolar civarı ama mikrofon yok bu setin içinde. band kit alıyım desem o 250 dolar falan çok pahalı oluyor. mikrofon işini nasıl çözebilirim. yardım edecek biri varsa çok sevinirim. saolun şimdiden.
  • Asıl soru türkiyede nerde ve kaça satılcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Malesef hayır ama tam tersi olacak yani bu oyunun kitleri ile rock band oynayabileceğiz ama rock bandin kilerle guitar hero oynayamayacağız.

SEN BÖYLE DİYORSUN , BENDE BÖYLE DUYDUM AMA BU KONUNUN 2.SAYFASINDA VERİLEN LINK FARKLI SÖYLÜYOR
  • kafandan 500-600 YTL diyorum hocam ben. Sanırım D&R, Mavishop gibi yerlerden kredi kartına taksit filan alırız. fakat 28inde gelecek diyorlar. Kasım sonu ya :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.