Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu gitar olayına ilk defa girdim ve çok zorlanıyorum yokmudur bunun bi çaresi?medium un üzerine çıkamıyorum,hard da en sağda turuncu nota gelmeye başlıyor ,ona zaten hiç ulaşamıyor elim
  • arkadaşlar gitarı ilk defa kullanan biri olarak ,çalarken birşeyler keşfetmeye çalıştım ve bu uğraşım sonunda şunlara ulaştım;

diyelim en sol taraftan yeşil nota geldi,yeşil tuşa basılı tutup çaldık..ikinci nota olarak kırmızı geldi,yeşil tuşa basılı tutarken kırmızı tuşada basılı tutup,kırmızı notayı çalabiliyoruz(ortada yeşil nota gelmez iken)..devam edersek kırmızıdan sonra sarı geldi,ortada yine yeşil nota yokken yeşil notaya hala basılı tutarak ,sarı notamızada basıp çalabiliyoruz fakat sağ taraftan sola doğru bu geçerli değil yani diyelim mavi geldi,basılı tuttuk çaldık.daha sonra kırmızı geldi ,demin yeşilde olduğu gibi maviyi çaldıktan sonra eğer hala maviye basılı tutarsak kırmızıyı çalamıyoruz yada sarıyı..bu soldan sağa doğru içeren bir kural sanırım ve şunuda ekleyeyim,yeşile basılı tutarken sarı kırmızı aynı anda geldi,o zaman yeşile basılı tutarken sarı kırmızı aynı anda geldiği için ,yani akor olarak geldiği için çalamıyoruz..bu tarz kullanım bilgilerine sahip olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim

• hamer on tekniği denir anlattığın tekniğe sly tutoriallerde öğretir gh.

Fiyatını hiç sormayın aslında 2. gitarı almayacaktım bu yüznde ayrı ayrı aldım parçaları ebayden önce davulu sipariş ettim 100 dolar davula 70 dolar nakliyesine verdim. Gitar ve mikrafonu sonradan dayanamayıp söyledim o parçalarda 50 dolar gitar 20 dolar mikrafon için verdim bakıldığında neredeyse toplam set fiyatına geldi ama hepsi birlikte gelseydi gümrük riski daha fazlaydı. bu arada en ağır parça davul 9 kg. gitar ve mikrafonun birlikte ağırlığı 3 kg kadar bişi kutusuyla vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

ya arkadaşlar bu gitar olayına ilk defa girdim ve çok zorlanıyorum yokmudur bunun bi çaresi?medium un üzerine çıkamıyorum,hard da en sağda turuncu nota gelmeye başlıyor ,ona zaten hiç ulaşamıyor elim

Ainen bnde :D Benim elim yetişiyo ama çok hızlı :D:D:D:D Bnde yavaş yavaş qeçiş yapıcam medium hard vs :D daha bn oynamadan ablam elimden aldı ps3ü Yakın zmnda qelsinde artık başlıyım

• GH3 gitarı ile GH:World Tour gitarı arasındaki fark nedir? Tamam ikisi de tüm oyunları çalıştırıyor (sanırım ). Ama bunun dışında?? WT'daki gitarı pek beğenmedim ben. Rengini daha doğrusu. Diğer les paul daha bi hoşuma gidiyor..
  • Bende gitar ve oyun var .. davul ve mic lazım onlarda tek satılmıyor sanırım.. Gitti Gidiyorda var Seti 869 Ytl diyor Amazon.co.uk Da 149€ Ne bu Yaa 400 Ytl tutmayan alet 869 Ytl daha uygun bulma imkanım var mı ?

Gitti Gidiyor http://urun.gittigidiyor.com/Guitar-Hero-World-Tour-Band-Kit-Yeni_W0QQidZZ14087078

Amazon http://www.amazon.co.uk/Guitar-Hero-World-Tour-Bundle/dp/B001EO702M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1227666733&sr=1-1

• quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

GH3 gitarı ile GH:World Tour gitarı arasındaki fark nedir? Tamam ikisi de tüm oyunları çalıştırıyor (sanırım ). Ama bunun dışında?? WT'daki gitarı pek beğenmedim ben. Rengini daha doğrusu. Diğer les paul daha bi hoşuma gidiyor..

Bencede Renk biraz kötü maalesef.. Ben yeni katıldım Gh ailesine ama duyduğum kadarıyla Gh3 ile gh4 gitarları arasındaki fark Gh4 gitarının Dokunmatik tuşuda olması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orjinalden alıntı: chocolatesuslu

Hayırlı olsun Gokere. Bende Geçen gün aldım Gitar ve oynunu 290 ytl para werip :( Şimdi sadece davul ve mic alabilirsem alacağım alamazssam full set alıcam ve 1 elektro 1 bass qitar kullanıcam davul ve mic cabası :(

Şimdi size 1 sorum var arkadaşlar ;

Bu Seti Rock band 2 de Sorunsuz kullanabilecekmiyiz ?? Hem Gh4 Hem rb2 olsun istiyorumda = )

GH'nin ensturmanlarını tüm oyunlarda kullanabilirsin.

GH 2
    GH 3
    GH Aerosmith
    GH World Tour
    Rock Band
    Rock Band 2

Gh World tour' un enstürmanlarını tüm oyunlarda kullanamıyorum sanırım..
    Sadece Gitarı Kullanabiliyorum Tüm oyunlarda Gh2 Gh3 aerosmith World Tour Rock Band Rock band 2...
    Gh world tour Davulunu Sadece Gh world tour ' da kullanabiliyorum

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
    Burada öyle Diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: gokere

hamer on tekniği denir anlattığın tekniğe sly tutoriallerde öğretir gh.

Fiyatını hiç sormayın aslında 2. gitarı almayacaktım bu yüznde ayrı ayrı aldım parçaları ebayden önce davulu sipariş ettim 100 dolar davula 70 dolar nakliyesine verdim. Gitar ve mikrafonu sonradan dayanamayıp söyledim o parçalarda 50 dolar gitar 20 dolar mikrafon için verdim bakıldığında neredeyse toplam set fiyatına geldi ama hepsi birlikte gelseydi gümrük riski daha fazlaydı. bu arada en ağır parça davul 9 kg. gitar ve mikrafonun birlikte ağırlığı 3 kg kadar bişi kutusuyla vs.

Hocam hangi kullanıcıdan aldın davulu, ben bir haftadır davul fiyatı araştırıyorum eBay'den 200$ dan aşağı gönderen yok, bana kullanıcı ID'sini verebilir misin.

Tşk.

• Bir şey sormak istiyorum, bu GH veya RB davullarını serbest stil çalabiliyor muyuz, yani oyun içindeki belirli ritimde çalmak istemiyorum ben, serbest çalmak istiyorum, aynı sesleri alabiliyor muyum bu şekilde?
  • arkadaşlar bu oyun inanılmaz sadece WT değil GH3 de süper ben ilk defa ps3 de oynuyorum eskiden ps2 de hepsini oynamıştım..Gitarlar oynamak zor evet bende şu anda tüm parçaları medium da bitirdim ancak hard da oynamak daha kısmet olmadı çünkü biliyorum gitarla hard da oynamak turuncu tuşa basmak çok zor bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum:) mesela ben joystick de expert çalabiliyordum tüm parçları ps2 de:) ama gitar olayı çok farklı
  • shammysgames isimli kullanıcıdan arttırma usulu aldım ama şu anda satmıyor sanırım başka araştırırsan bulursun ama.
  • Yok hocam 1 haftadır araştırıyorum ama yok, Türkiye'ye gönderenlerde 120$ shipping istiyor, çok şanslısın çok.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Hayırlı olsun Gokere. Bende Geçen gün aldım Gitar ve oynunu 290 ytl para werip :( Şimdi sadece davul ve mic alabilirsem alacağım alamazssam full set alıcam ve 1 elektro 1 bass qitar kullanıcam davul ve mic cabası :(

Şimdi size 1 sorum var arkadaşlar ;

Bu Seti Rock band 2 de Sorunsuz kullanabilecekmiyiz ?? Hem Gh4 Hem rb2 olsun istiyorumda = )

GH'nin ensturmanlarını tüm oyunlarda kullanabilirsin.

GH 2
    GH 3
    GH Aerosmith
    GH World Tour
    Rock Band
    Rock Band 2

Gh World tour' un enstürmanlarını tüm oyunlarda kullanamıyorum sanırım..
    Sadece Gitarı Kullanabiliyorum Tüm oyunlarda Gh2 Gh3 aerosmith World Tour Rock Band Rock band 2...
    Gh world tour Davulunu Sadece Gh world tour ' da kullanabiliyorum

Burada öyle Diyor

Öyleyse set almak yerine tek tek almak lazım gibi görünüyor.
    Guitar hero gitarı, Rock Band Davulu, Mikrofon ise fark etmez standart .

• Tekli Oluyormu ki ?? ben sanmıyorum Tek satılacağını :/ Ya set alıp sadece Gh world tour oynucaz Yada Rock band 2 setini alıcaz :S
  • quote:

Bir kere GH2, GH3 ve Aerosmith'de zaten davul desteği yok ki. WT ile başladı ve destekleyen oyunlarda da çalışıyor; Rock Band(1-2), GH:WT ...

Tam bunu yazıcaktım ki buranın PS3 konusu olduğu aklıma geldi. Davul almayı düşünen biri olarak, yazık valla ne diyim.
  • quote:

Tekli Oluyormu ki ?? ben sanmıyorum Tek satılacağını :/ Ya set alıp sadece Gh world tour oynucaz Yada Rock band 2 setini alıcaz :S

Tekli satılıyor. Guitar Hero World Tour gitarı, Rock Band Davulu, ve herhangi bir mikrofon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Tekli Oluyormu ki ?? ben sanmıyorum Tek satılacağını :/ Ya set alıp sadece Gh world tour oynucaz Yada Rock band 2 setini alıcaz :S

Tekli satılıyor. Guitar Hero World Tour gitarı, Rock Band Davulu, ve herhangi bir mikrofon.

Tek Davul Nereden Bulabilirim istanbulda veya kocaelinde ?? Yurt dışından qetirme işinden hiç ama hiç anlamıyorumda :( Bide Rock Band 2 Davulunu Mu alayım Yoksa GH 4 World Tour Davulunu mu ?? Her iki oynuda oynamak istiyorumda .. Gh4 world Tour Enstrumanları Tüm oyunlarda Çalışır Demiş arkadaş ama bi sitede inceleme yapılmış Rock band 2 davulu Gh 4 world Tour da oynanabiliyor fakat Gh 4 World Tour Davulu Rock band 2 yi Desteklemiyor demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chocolatesuslu -- 26 Kasım 2008; 22:42:48 >

• chocolatesuslu

Evet. Playstation 3'de öyleymiş, ben 360 için bakmıştım (:
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Tek Davul Nereden Bulabilirim istanbulda veya kocaelinde ?? Yurt dışından qetirme işinden hiç ama hiç anlamıyorumda :( Bide Rock Band 2 Davulunu Mu alayım Yoksa GH 4 World Tour Davulunu mu ?? Her iki oynuda oynamak istiyorumda .. Gh4 world Tour Enstrumanları Tüm oyunlarda Çalışır Demiş arkadaş ama bi sitede inceleme yapılmış Rock band 2 davulu Gh 4 world Tour da oynanabiliyor fakat Gh 4 World Tour Davulu Rock band 2 yi Desteklemiyor demiş

Ben buradaki listeye gore dedim.
    Rock Band 2 davulu hepsinde calısmıyormus, Rock Band davulu hepsinde calısıyormus.
    Ebay'den baktım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.