Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante

Tam gh gitarı alma hevesleri içindeyken beynimden vuruldum şunu görünce :(((

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/controllers/devices/5048&cl=us,en

Logitech World Tour Wireless Guitar Controller Premiere Edition

Guitar Hero World Tour PS3

bu nedir ya oha asalete bak

Vayy sitesindeki Daha qüzel Kırmızı ve beyaz rengi war.. ama şahsen almam 249$ diyor burada satışa çıksa 350 400 $ değmez bence

• vay be gitar süpermiş..bu arada hard modunda çalmaya başladım parmaklarımı cumartesi gecesi ve pazar sabahı hissedemedim:) ama çoookk zorr yaw..
  • Bir şey sormak istiyorum, bu GH veya RB davullarını serbest stil çalabiliyor muyuz, yani oyun içindeki belirli ritimde çalmak istemiyorum ben, serbest çalmak istiyorum, aynı sesleri alabiliyor muyum bu şekilde?
  • internetten şarkı alan oldu mu ps store dan ?
    benim oyunum 2.bölge ama uk store dan kart çalışmıyor us store dan alsak oyun görür mü acaba bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad ferret

internetten şarkı alan oldu mu ps store dan ?
    benim oyunum 2.bölge ama uk store dan kart çalışmıyor us store dan alsak oyun görür mü acaba bilen var mı ?

Görmez, US'den free indirdiklerini bile görmüyor, denedim.
  • arkadaşlar bi sorum olacak, önceki sayfalara da baktım ama bulamadım belki bahsedilmiştir.

şimdi bende mevcut oyunla birlikte aldığım world tur gitarı mevcut,ben bunun yanına bass lar için bir gitar daha almayı planlıyorum. guitar hero sersisinden herhangi birinin (gh III, legends of rock, aerosmith)gitarını alıp kullanabilirmiyim, bi sorun yaşarmıyım?

e-bay de 40$ a çok güzel bi gitar buldum ama guitar hero III gitarı demiş.sorun olmazsa almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bombayı patlattım(Bu arada inşallah benim bir tarafımda patlamaz yöneticiler kusura bakmayın lütfen). Size bahsetmiş olduğum Ion premium drum setini ps3 için aldım. Ürün hem GHWT de hemde rock band da uyumlu. Ne kadara mal oldu 294+177 dolar yol(USPS express mail international ile) .Yol ücretini 149 dolara da düşürebilirsiniz (USPS priority mail international). Diyeceksinizki gümrük ne olur ?%99 bir şey olmayacak çünkü turar az gösterilecek 280 dolar civarı. Ben, benden kaynak kullanım belgesi(kredi kartı ekstresi) isterlerse diye ödemeyi böldüm ve sadece 280 dolarlık kısım postalanacak. Umarım köylü kurnazlığım işe yarar.
    Bir oyun için bir davula bu kadar para verilirmiydi? bence hayır ama niye aldım derseniz 125 dolar ürün ve 30 dolar yol parasına alacağım OSP DD 502 diğital davul beyni ile bu oyunlardan bağımsız olarak seti davul setine dönüştürebileceğim. İşde o zaman 20 li yaşlardan yarım kalan davul zevkimi de tatmin etmiş olacağım.
    Ürünü merak edenlere(osp dd502 ile birleştirilmiş haline) link veriyorum. orada ufak ekranda videosundan nedir diye görebilirsiniz. Umarım yüzümüze gözümüze bulaştırmamışızdır. Hadi hayırlısı.ION PREMIUM

• bu oyunda mikrofonu kullanıyoruz iyi güzel de sesimizi neden duyamıyoruz sesimizi tekrar ekrandan duyma diye birşey varda ben mi beceremiyorum
  • mokinto hayırlı olsun kardeşim vermişsin coşkuyu bakıyorum :) aldım rahatladın öyle değil mi bana sorarsan eğer davul seti olarak performans alabilirsen ki alabileceğini düşünüyorum verdiğin paraya değecek düşünsene gidip 1000-1500 dolar civarında tek davul seti alacağına bu oyundada kullanabileeğin deli bir cihaz alıyorsun umarım evde yeterli yerin vardır.
  • sorun yaşamaszın, Gh3 ve Aero Smıth gitarlarını (ama 3.parti mal olmayacak) GHWT da rahatlıkla kullanabilirsin ki ben öle yapıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: trulli

arkadaşlar bi sorum olacak, önceki sayfalara da baktım ama bulamadım belki bahsedilmiştir.

şimdi bende mevcut oyunla birlikte aldığım world tur gitarı mevcut,ben bunun yanına bass lar için bir gitar daha almayı planlıyorum. guitar hero sersisinden herhangi birinin (gh III, legends of rock, aerosmith)gitarını alıp kullanabilirmiyim, bi sorun yaşarmıyım?

e-bay de 40$ a çok güzel bi gitar buldum ama guitar hero III gitarı demiş.sorun olmazsa almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokere

mokinto hayırlı olsun kardeşim vermişsin coşkuyu bakıyorum :) aldım rahatladın öyle değil mi bana sorarsan eğer davul seti olarak performans alabilirsen ki alabileceğini düşünüyorum verdiğin paraya değecek düşünsene gidip 1000-1500 dolar civarında tek davul seti alacağına bu oyundada kullanabileeğin deli bir cihaz alıyorsun umarım evde yeterli yerin vardır.

Teşekkür ederim dostum. Darısı isteyen herkezin başına . Vallaha şu oturduğum eve sığdıramazsam zaten ya stüdyo yada dubleks ev lazım artık. Dediğim gibi umarım bir şey olmadan gelir.
  • mokinto sat bana :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cupra

mokinto sat bana :)

Dostum oynular için aldım ama yavaş yavaş dijital davula çeviriyorum. Dün 2. bass pedalını aldım. Böylece istersem bir pedalı hi-hat pedalı olarak kullanabileceğim tabi bunu yapabilmek için bir elektronik davul beyni araştırıyorum. Kendi sitesi Alesis dm5 öneriyor ama 350 usd, ben 125 dolara osp dd 502 diye bir model buldum ona bakıyorum. 2. si giriş ve başlangıç için. öbürü ise orta ve üzeri .Muhtemelen 2 . sini alırım. Son olarak 3 bölgeli bir 3. zil(muhtemelen yamaha) alıp komple seti tamamlayacağım. O zaman sana satarım Cupracım .
    Bu arada beyin olayı hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

sorun yaşamaszın, Gh3 ve Aero Smıth gitarlarını (ama 3.parti mal olmayacak) GHWT da rahatlıkla kullanabilirsin ki ben öle yapıyorum..

saolasın süper bi haber oldu bu. zaten benim alacağımda gh3 ün bundle ile satılan gitarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 7 Aralık 2008; 13:15:38 >
  • GH:World Tour davul videolarına baktım, baya sardı/sevdim, ama kick'in ne işe yaradığını çözemedim. Kullanan arkadaşlar anlatabilir mi?
  • fiyatlar ne alemde :) düştü mü ya?
  •  Guitar Hero World Tour PS3

Bir Tier 8 Zorladı Geri Kalanlar Traşş

Elimde Aerosmith Guitar Hero World Tour Rock Band 1-2 SS'leride Var Ama Fazla Abartmayayım

• arkadaşlar dikkatlice okudum..ama son kere bir sorayım dedim..
    bende gh3 gitarı var..(oyunla gelen-bundle orijinal gitar)
    şimdi sadece world tour davulu ve oyununu getirtsem..komple bir setim olur değilmi..?sorun olmaz..(birde yurt dışında-viyana)gitarsız sadece oyunu bulunurmu..?
  • Buradaki ( link olcak bi yerde ) listeye göre hiç sorun olmuyor.. GH3 gitarı oluyor. Ama bi arkadaşta iki gitar da var burada, o daha iyi yanıtlar...

Şimdi asıl soru arkadaşlar ve acil cevaba ihtiyacım var.

GH:WT'u amazon.com'dan aldım diyelim. Ve Amerika'daki bi arkadaşıma yollattırdım. O üstüne "gift" yazsın, değişik kaplayabilirse kaplasın bana yollasın. Bu sorun çıkarır mı ve ne zamana kadar? Acele mi etmem lazım? Yol parası çoook mu tutar? Tüm set için. Tüm set olduğu için dert olur mu? Kaç kilo olur? Nerden bilgi edinebilirim? Gümrükte takılsa ( en kötü ihtimal ) ne isterler?..Falan

Şuan ciddi anlamda düşüyorum. Bilgili arkadaşlar yol gösterirse sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar dikkatlice okudum..ama son kere bir sorayım dedim..
    bende gh3 gitarı var..(oyunla gelen-bundle orijinal gitar)
    şimdi sadece world tour davulu ve oyununu getirtsem..komple bir setim olur değilmi..?sorun olmaz..(birde yurt dışında-viyana)gitarsız sadece oyunu bulunurmu..?

ben yılbaşında gelecek birine getirttireceğim. yanında getirecek .sanırım daha az sorun olur..bu arada davulun paketi 6 kg falanmış..acaba paketi açıp..parçaları ayrı ayrı bavula koyup getirse dahamı kolay olur gümrük..v.s..?
    gerçi paketin orijinalliği bozulur ama...?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.