Arkadaşlar ps3 ü me world tour almayı düşünüyorum ama en son pc ye yüklemiştim oyunu oynarken klavye ile oynuyodum şarkıyı çalıyorum tamam ama solo kısmı gelince çalınmıyodu çünkü dokunmatik tuşlu gitar lazımdı galiba o yüzden bende dokunmatik olmayan hem ps3 hem ps2 hemde pc destekli gitarımı taktım oynadım ama ondada olmadı solo kısmı dokunmatik tuşlu gitar istiyo benim gitarım dokunmatik değildi bu sorunu pc de yaşamıştım ps3 de yaşarmıyım yani illa guitar hero world tourun orjinal dokunmatik gitarınımı almak zorundayım yoksa dokunmatik olmayanında olurmu LÜTFEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.
Dokunmatik gitar derken?
quote:
Orijinalden alıntı: Onurhar
Dokunmatik gitar derken?
oyunun kendi gitarı varya orjinal dokunmatik tuşlu o
Hmm ben hepsini tuşlu biliyorum ama neyse...
quote:
Ya hani bi tarafı tuşlu bi tarafı dokunmatik olan varya o göresellerden bakablirsin
quote:
Orijinalden alıntı: glazer350
quote:
Ya hani bi tarafı tuşlu bi tarafı dokunmatik olan varya o göresellerden bakablirsin
Bilmiyorum o zmn dostum bende bandhero gitarı var. tüm şarkıları sorunsuz çalıyorum(Band hero, Metallica) WT için bişi söleyemem...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: glazer350
quote:
Bilmiyorum o zmn dostum bende bandhero gitarı var. tüm şarkıları sorunsuz çalıyorum(Band hero, Metallica) WT için bişi söleyemem...