Şimdi Ara

GÜLMEK İÇİN MUTLU OLMAYI BEKLERSENİZ BELKİ Bİ TEBESSÜM BİLE EDEMEDEN ÖLÜRSÜNÜZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu tartışalım okulda eskiden munazara yapardık kucuk bi tartışma ortamı kuralım ve bunu tartışalım bakalım kolay gelsin

• güzel bi konu bencede tartışalım gülmek için mutlu olmak gerekirmi

bence gerekmez siz ne düşünüyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasoyka

güzel bi konu bencede tartışalım gülmek için mutlu olmak gerekirmi

bence gerekmez siz ne düşünüyosunuz
    edwird,hoş geldin...Arkadaşların birşey yazmasını bekleyeceğim aklıma hiçbirşey gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

edwird,hoş geldin...Arkadaşların birşey yazmasını bekleyeceğim aklıma hiçbirşey gelmiyor...

Alıntıları Göster
    eski edwird olsan daha ii olur
    konuya gelince.
    bende arkın dediği gibi bişiler bekliyeceğim aklıma gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 1 Mayıs 2008; 17:49:59 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kadango

konu açılış tarihi: 20 Ekim 2006

• quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

quote:

keklendik

edwird

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

eski edwird olsan daha ii olur
    konuya gelince.
    bende arkın dediği gibi bişiler bekliyeceğim aklıma gelmiyor.

Alıntıları Göster
    inamıyorum konuya bak nick'e bak

Vallaha yaşamın her kısmında mutlu olmayı bilirim. Hiç bir şeyi kafama takmam, hiç bişeyi içime atmam biriyle sorunum varsa pat söylerim yüzüne ne kendi kendimi yiyecem. Hayata dair planlarım vardır mutsuz oludğum stressli olduğum zamanlarda olur , %90 mutlu%10 mutsuzluk olarak düşünebiliriz bunu

17 yaşımda babamı kaybettim, 5 sene önce öldükten sonraki hafta içinde ben okulda arkadaşlarımla eğleniyordum. Düşünün ailenin direyi bitanecik babam, çok severdim. Ama geride kalanlarla geçireilecek hayat ölene sadece dualarımız gidecek o yüzden hiç kafama takmadım, duamı ettim. Hayatımıda yaşadım.

Sürekli kötü düşünürsek, stressli olursak, herşeyi kafaya takarsak o kötü düşünceden asla kurtulamayız, tüm negatif enerjiyi üstünüze çekersiniz. Mutlu olmaya çalışın, çokda abartmayın tabi hayatı boşlamayın ama şu üç günlük düyayı doyasıya yaşayın bana göre. Başlıkta da dediği gibi gülmeyi, mutlu olmayı ertlemeyin, mutluğu uzaklarda aramayın. Şurda forumda yazarken bile eğleniyoruz işte en bastinden bu. Çok büyük bir mutluluk aramayın beklemeyin, ufak tefek mutlulukları biriktirin geriye baktığınızda o mutlu günleri anarak nekadar çok mutlu olmuşum, gülmüşüm eğlenmişim boşa yaşamamışım ya diyin.

quote:

quote:

Aman allahım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 1 Mayıs 2008; 18:03:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

quote:

keklendik

edwird

Alıntıları Göster
    2 yıl geçsede bence mutsuzkende gülebiliyo insan

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

2 yıl geçsede bence mutsuzkende gülebiliyo insan

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar insan mutsuzken güler. ben sınavdan 0 almıştım arkadaş espiri yaptı güldüm mesela

veya şu sıralar gene bu notlarla başım dertte onları düşünüyorum sürekli ama çevremde olay oluyor ister istemez gülüyorum

insan gülmeden yaşayamazki doğasına aykırı

• quote:

Orijinalden alıntı: birahalasoguk

evet arkadaşlar insan mutsuzken güler. ben sınavdan 0 almıştım arkadaş espiri yaptı güldüm mesela

veya şu sıralar gene bu notlarla başım dertte onları düşünüyorum sürekli ama çevremde olay oluyor ister istemez gülüyorum

insan gülmeden yaşayamazki doğasına aykırı

Alıntıları Göster
    bende yeni konu sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: onur45

bende yeni konu sandım

Alıntıları Göster
    Her daim gülüyorum niye?Çünkü mutlu olduğumda gülerim,mesela kötü not aldığımda da sinirden gülerim.Yalnız konu fena hort olmuş...
  • quote:

Her daim gülüyorum niye?Çünkü mutlu olduğumda gülerim,mesela kötü not aldığımda da sinirden gülerim.Yalnız konu fena hort olmuş...

Alıntıları Göster
    Mutsuzken gülebilir insan
    ama ne kadar isteyerek ne kadar içinden gelerek güler bilemem
    ama gülmek için büyük mutluluklar beklersek gülmenin tadına varamadan hayata veda edebiliriz...
    küçük mutluluklarla yetinmeyin ama küçük mutluluklarla gülün sevinin ki daha büyük bir mutluluk yaşadığınızda daha çok gülebilesiniz,daha çok sevinebilesiniz...

• quote:

Alıntıları Göster
    gülmek güzeldir ama şöyle içten güleceksin.hakikaten eskiden çok üzüldüğümüz hatta gecelerce uyuyamadığımız olayları düşünelim.çok küçük kalıyor benimkiler.kendime bunun için mi eziyet ettim diyorum.yukarıda arkadaşın dediği gibi içimize atmayalım.gerisi gelir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

gülmek güzeldir ama şöyle içten güleceksin.hakikaten eskiden çok üzüldüğümüz hatta gecelerce uyuyamadığımız olayları düşünelim.çok küçük kalıyor benimkiler.kendime bunun için mi eziyet ettim diyorum.yukarıda arkadaşın dediği gibi içimize atmayalım.gerisi gelir zaten.

Alıntıları Göster
    Vay be Ne felsefik konu açmış Edwird üstadımız zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: edwird

arkadaşlar bu konuyu tartışalım okulda eskiden munazara yapardık kucuk bi tartışma ortamı kuralım ve bunu tartışalım bakalım kolay gelsin

Gül ama Mutlu Olma

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

quote:

Orijinalden alıntı: edwird

arkadaşlar bu konuyu tartışalım okulda eskiden munazara yapardık kucuk bi tartışma ortamı kuralım ve bunu tartışalım bakalım kolay gelsin

Gül ama Mutlu Olma
    herşeye sebebsiz gülenler yüreklerinde en büyük acıyı taşıyanlardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

herşeye sebebsiz gülenler yüreklerinde en büyük acıyı taşıyanlardır..

Alıntıları Göster
    Bu edwırd profilde sallamışmı hakikaten tıpmı okuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alain delon

Bu edwırd profilde sallamışmı hakikaten tıpmı okuyor..

Alıntıları Göster
    Mutlu olmadan gülünce de zevki çıkmıyo..Sadece etrafımızdakiler mutlu olur,biz değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

Mutlu olmadan gülünce de zevki çıkmıyo..Sadece etrafımızdakiler mutlu olur,biz değil..

Alıntıları Göster
    neredesin edwird
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

neredesin edwird

sınırsız uzaklaştırma aldı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.