Mahkumlar tünel kazarak kaçar.. Muhtar sorar : > >- Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar?
Bir okul müdürü cinsel tacizle suçlanır... > >- Sen benim sözümü bile kestiğine göre kim bilir daha neler yapmışsındır.
Reha Muhtar, canlı yayında Hamdi Bey'le konuşuyor. > >- Sayın Hamdi Bey iyi aksamlar efendim. Sizin adınız Hamdi midir, >efendim? > >- Evet Hamdi, Reha Bey.. > >- Hamdi diyorsun. > >- Hamdi diyorum çünkü nüfus kağıdımda öyle yazıyor. > >- Ben nüfus kağıdınızı sormuyorum efendim. Sana = soruyorum: Sizin sahte olmayan isminiz nedir? > >- Hamdi. > >- Yani sahte olmayan isminiz Hamdi diyorsunuz. Peki sahte olan isminiz hangisi? > >- Benim sahte olan bir ismim yok! > >- Ama demin sahte olmayan ismim Hamdi dediniz. Demek ki bir de sahte isminiz var. Size Yeşil diyorlar efendim. Siz Yeşil misiniz? > >- Hayır Yeşil değilim. > >- öyleyse size niye Yeşil diyorlar? > >- Bana Yeşil demiyorlar. Hamdi diyorlar. > >- Yani inkar ediyorsunuz. Sükut ikrardan gelir Hamdi. > >- Ben sükut etmiyorum, konuşuyorum ve Yeşil değilim diyorum. > >- Yeşil değilim dediniz ama mosmor oldunuz. Bakıyorum şimdi = de > >kızarıyorsun. Niye sarardın Hamdi? > >- Ne oldu Hamdi Bey? Bir tuhaf görünüyorsunuz? > >- Galiba delirdim. Bana bir doktor lütfen! > >- Geçmiş olsun, Hamdi Bey. Size acil şifalar diliyorum. > > > >iyi Günler Türkiye, her nerede yaşanıyor ve = yaşatılıyorsa... > >
>reha muhtar ım programında seri suçlar işlediği belirlenen bir kişi telefon bağlantısına katılır reha muhtar adama >>nasıl yaptın utanmaz çabuk cevap ver!!! >>efendim şöle izah edeyim >>ban bide izah ediyor cevap ver !!!
bunlar canlı yayında olan reha muhtarın diğer bombaları eğer beğenirseniz başka canlı yayın komiklikleri koyucam