Moralim Bozuk Millet Komik Birşeyler Yazın, Yazıyı Atsanızda Olur.
Bunu Geçen Ben yazmıştım Uçtu Gitti
Hadi yazın birşeyler.
NOT: video,resim,bobi herşey olur,komik olsunda.
quote:
Orijinalden alıntı: Bu konu Bana Ait
mutlaka okuyun çok önemli
Adam = Şoför
Bu gün ben,Kız arkadaşım Ve Kuzenim Otobüse Bindik Dedemin Köyü olan AYAKLICAoğluk Köyüne Gidiyoruz.
Yolda Giderken Göllü Nün Oraya Geldik Adam Göllüde inecek Varmı Diye Sormuş Bende Göle Girecek Varmı? Diye Sordu Sandım
Elimdede Su şişesi Vardı. Sorunun Üzerine Herkes Bir anda Bana Baktı, bende Var Diyerek Şişeyi Adama Uzattım Neden Böyle Birşey Yaptım Anlamadım Bir Anlık Dalgınlık Olsa Gerek.
Adam Gülmeye Başladı Bu ne Aq lan hihihihuhuhaha Derken Sümüğü Ağzına Kaçtı Otobüsün Kapısını Açıp Tükürürken Aşağıya Düştü
Herkes Korkudan Çığlık Atarken Bir Kahraman Edasıyla Direksiyona Doğru Yöneldim Ayağım Kaydı Vites Koluna Oturdum Ama İstediğimi başarmıştım Herkesi yine gülme tuttu ama ''sakinleşmişlerdide'''
Sonra Kuzen Geçmiş Koltuğa Bastı frene O Anda Şaftım Kaydı Benim
Sinirlendim Kız Arkadaşıma Kafa Attım Neden YAptığımı Sordu Sanane Dedim Elini poşetten muz çıkarıp kızı dövmeye başladım öldürmem yaklaşık 3 saat Sürdü
Kız Ölünce Arkadan Koşmakta olan Şoförü Gördük Öndende Dedemi Gördüm
Dede Bu Adam Sana İp'ne dedi dedim, dedi Ne dedi, Dedim İp'ne Dedi,Adam Dedi Demedim Ben Dedim Dedi Dedem dedi demişsin Sonra Dövüşmeye Başladılar
Dedem Balgam Attı Ağzında Maraş Otuda Varmış
Adamı Iskaladı
Adam: Teğet Geçti Dedem: Cool Story Bro
Dedi.
Bu Hikayenin Baş Kahramanı Yani Şoför adamdır.
112 aralık 21997 yılında Dedeme Fantezi İçerikli şiir Yazdığı için Dedem Ona Dava açtı.
adam önce 9860 Milyon Tl ve 910 Ay ceza Aldın Sonra Bu ceza 94 aya ve 1976 Milyon Tl ye düşürüldü
NoT: Arkadaşlar Tamamen Hayal Ürünüdür. Edwırd Çakmalarına İbret Olsun