Şimdi Ara

Gülse Birsel'den yeni SİT-COM müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birsel'in yeni projesinde yer alacak isimlerden birinin de Güldür Güldür Show'da Eşofmanlı Şevket Hoca karakterini canlandıran Çağlar Çorumlu olacak.

Gülse Birsel'den yeni SİT-COM müjdesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raziel86 -- 8 Haziran 2017; 14:52:52 >

• Ben şunu anlamaıyorum hemen en ufak bir şeyde, en ufak bir komiklik durumunda veya nasıl desem insanları birazcık güldüren insanları bulduk mu hemen suyunu çıkartmayı çok seviyoruz milletçe. Atalay Demirci misal, sonra şu taklitçi çocuk vardı Çocuklar Duymasın'da falan da oynadı yine Yetenek Sizsiniz'i kazananlardandı adını unuttum mesela o var, Emrah Kaman mesela, daha bir sürü isim var şimdi aklıma gelmeyen... Bunlara böyle dememin sebebi genelde hep aynı tiplemeyi yapıp bıktırana kadar projelerde yer almaları, devam etmeleri ...

Velhasıl kelam; Çağlar Çorumlu iyidir, hoştur, güzeldir de bu adam da suyu çıkartılanlar arasına girmek üzere bence. Muhtemelen oynayacağı dizide yine Güldür Güldür'deki klasik tiplemesini yapacaktır. Başka yaratıcı bir şey beklemiyorum bu yüzden pek ümitli değilim. Tabi Gülse Birsel gibi daha önce Gaffur, Burhan Altıntop, Selahattin, Orçun, Vasfiye Teyze gibi karakterler yaratmış birisi olduğu için "belki bir umut" diyorum ama pek ümitlenmemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 9 Haziran 2017; 0:14:35 >

• Gülse Birsel Avrupa Yakasından sonra olmadı zorlama daha.Ancak tekrar Avrupa Yakası kadrosunu bir araya getirebilirsen 7/24 izlerim
  • senaryoyu sen yazmazsan çünkü nişantaşından dışarı çıkamıyorsun bir de sen oynamazsan başrolde seyredilir.
  • Hele şükür, Yalan Dünya'nın tekrarlarını bile kaçıncı kez izledim, hala TV'de daha iyi bir komedi dizisi yok. Yeni dizi, yeni kadro sabırsızlıkla bekliyorum.
  • beğenmiyorum bunu yaptığı işleri de
  • Sıktı artık sit com yapmayın
  • Yalan Dünya ağır fiyaskoydu. Avrupa Yakası son bölümleri hariç tutarsak özellikle Burhan karakterini içeren bölümleri izlenebilir kalitedeydi. Düzgün bir şeyler yapılacaksa gelsin tabi ama komik olmayan sözde komedilerle bizi oyalayacaklarsa biz almayalım.
  • Zorlama gülme efekti is come back
  • Gupse Özay mıdır nedir o oynamasın her türlü seyrederim. O kadının mimikleri zaten kötü bir de abartıyor ya bir de hiç yokmuş gibi recep ivedik tarzı bir tipleme yapıyor.
  • yalan dünya'yı niye o kadar gömdünüz yahu? Bence gayet yetenekli oyunculardan oluşuyordu ve özgün karakterler vardı ayrıca avrupa yakası kadar olmasa da insanı güldürüyordu ve her cuma akşamını güzelleştiriyordu
  • 20 dakika durum komedisi olsun her türlü izlerim yoksa 2 saat milletin boş şeyler hakkında konuşup arkada sitcom efekti vermesini istemiyorum (Türk malı)
  • Yapmayın millet, komedi dizisine ihtiyaç var. Son 2 yıldır hiç yoktu. Güldür güldür'den başka güldüğümüz bir şey yok. Neyse ki Türk Malı başladı severek izliyoruz valla. Gülse Birsel 'de yapsın kaliteli komedi o da izlenir. Millet bıktı artık ağır dramdan tarihten.
  • Avrupa Yakası efsane. Umarım yine güzel bir dizi çıkar ortaya.
  • Yukarda da yazmışlar Gupse olmazsa ben de şans veririm. İnşallah görüşmez hiç.
  • Bu kadının dizilerini her zaman izlenebilir bulurum. Yukarda baya gömmüşler ama yalan dünya da gayet güzel bence. Piyasada doğru düzgün sitcom yok, durum böyle olunca kalitede rakipsiz gibi oluyor.

Gülse Birsel , tam anlamıyla çok iyi senaryolar yazamıyor maalesef. Karakterleri ve mekanlari her ne kadar başarılı ve orijinal ise , olay örgüsü de o kadar vasat ve klişe oluyor bu senaryolarda. Olay örgüsü, Türk televizyonundaki standart sitcom klişelerinden farklı olaylar içermiyor. Bölümü bağlayan ana olay neredeyse bütün sitcom larda aynı. Bu sebeple diğerleriyle aynı vasatligi paylaşıyor.. ben ümitliyim yine de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 30 Haziran 2017; 3:27:5 >
  • avrupa yakası efsanedir benim için. yalan dünya'nın ilk bölümlerini çok sevsem de sonradan bozdu bence. yeni bir sit-com hoş olur. güldür güldür'ü bir kere izledim onda da mimiklerim oynamadı. bu kadar komik olmayan bir komedi programı olamaz. umarım gülse birsel iyi bir iş çıkarır da güleriz biraz. aynı senaryoların döndüğü aşk temalı yaz dizilerinden iyi olacağı kesin.
  • Yalan Dünya gibi bir rezaletten sonra iyi bir iş çıkarır umarım. Avrupa Yakası özletti kendini. :( Neyse ki bölümlerini Youtube'a koymuşlar tekrardan, silinmişti bir ara.

Bu arada ikidir programlardan oyuncu alıyor kadroya. O zamanlar yine Ali Sunal'ın İnsanlar Alemi programı vardı. Oradan iki oyuncuyu Yalan Dünya dizisine dahil etmişlerdi. Şimdi yine Ali Sunal'dan bir oyuncuyu dahil ediyor. :D
  • karakterler sığ ve bayağı idi tutmadı adı gibi yalan oldu.
  • Gülme efektine hazırlanın. Yalan Dünya'da kulaklarım kanıyordu, her 5 saniye bir gülme efekti dayıyorlardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.