Bildirim
Gülsem mi? Ağlasam mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Normal.
Küçük bozuk paralarla da oluyor.
Bozuk paralarla uğraşamıyoruz dersen, o şekilde de olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 15 Nisan 2021; 1:4:23 > -
Kankam olay o değil. O şarj aleti 3.7 voltluk 18650 dediğimiz pilleri şarj eder. Bizim günlük hayatta kullandığımız AA piller ise 1.6 volttur. Eğer sen oraya AA pilini koyarsan 10 dakika içinde patlamış bulacaksın. Farklı bir nedenden ötürü patlattığım var ya içindeki sıvı çıkıyor ya da sağlam bir şekilde patlıyor. İyi günler dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fotoğraf yeterli bilgi vermiyor. Burda iki şey önemli: piller şarj edilebilir pil mi, şarj aleti pilin voltajına ve şarj olması gereken akıma uygun mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözüküyor hocam aslında. Sanırım çok fazla yer kaplamaması için kaliteyi azaltmışlar. Şarj aletinin hemen yanında siyah 18650 pil var. Bu bence yeterli bir tespit. Ayrıca evet resimdeki AA piller şarj edilebilir. Ama bunla değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ahaha şimdi anladım evet tehlikeli, patlar mı patlar
küçük tip 3.7v zannetmiştim ben.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X