Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir siparişte benden tüm bal ve tereyağı severlere gelsin Forum ahalisi memnun kaldığına göre vardır bir bildikleri.
  • #3408 nolu siparişimi geçtim. Umarım memnum kalırım diğer arkadaşlar gibi devamı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Siparisim az once geldi. AMA yanlış geldi.

Zeytinyağı yerine çilek reçeli gondermisler.

Mesaj attim. Geri dönüş sağlarsanız memnun olurum.

Merhaba,

Fatura hatası yaşamışız, çok özür dileriz. Zeytinyağınızı bugün kargoya veriyorum, telefonda görüştüğümüz gibi. Teşekkür ederim.
  • Dün oradaydık. Herşey gerçekten on numaradaydı ama siyah zeytin efsaneydi diyebilirim. İlgi alaka içinde ayrıca teşekkür ederim.
  • yarın sabah ben de sipariş geçeceğim, ürünler çok güzele benziyor.

yolunuz açık olsun.
  • Sepet peyniri ve Siyah zeytinde tekrar bir kampanya olurmu?
    Sitede 2kg yeşil + 2kg siyah olarak kampanya var fakat ben yeşil zeytin sevmiyorum. 2kg siyah zeytin için kampanya olursa sevinirim.

Sizden sonra başka bir yerden sepet peyniri aldım fakat sizin peynirin tadını bulamadım.

Hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 13 Haziran 2017; 18:55:9 >
  • 3434 numaralı siparişim oluşturuldu. reçel-peynir-zeytin şu bu derken bi baktım çok şey beğeniyorum. balla başlayayım dedim site çok güzel, her şey oldukça kolay.

yalnız bir öneri vereceğim, şu anda şifreleri text olarak tutuyorsunuz sanırım. kayıt olduktan sonra sms ile şifre gönderiliyor. şifreleri veri tabanında şifreleyerek tutmanızı öneririm. herhangi bir bilgisızıntısında kullanıcıların şifreleri ele geçmemiş olur böylece.
  • Çiçek balını,erişteyi,yeşil zeytini,peyniri ve zeytinyağını beğendim.(başka ürün almadım henüz)

Paketleme muhteşemdi.

Sipariş sonrası bilgilendirme mail ve mesajlarından memnun kaldım.

Burak Beyin sıcakkanlı ve sorun çözmeye yönelik ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi öğleden sonra verdiğim sipariş salı sabahı elime ulaştı.
    2 kavanoz reçel ve numune paketi istemiştim.
    Hızlı kargo ve iyi paketlemeden +1 yazdım.
    Bir gıda experi olmasam da bugüne kadar doğal ve organik beslenmeye çalışan biri olarak belirli bir ağız tadım var. Yorumlarımı paylaşayım istedim.

Ana siparişim olan çilek reçeli ile başlayayım.
    Tadı, aroması, yapılışı ile bugüne kadar yediğim en iyi çilek reçeli.
    Hafif, lezzetli, bol çilekli, az şekerli, buram buram kokulu. 10 numara.

Numune balı sahurda kahvaltıda denedim. Sıcak ekmek üstüne tereyağı ve bal şeklinde.
    Reçelde yaptığım yorumlar aynen geçerli. Hafif, aroması hoş, tadını beğendim.
    Kendine has bir tadı var. Sanırım dönemsel değişir bu tad çiçeklerle birlikte.

Deneme peyniri sadece bir lokma olduğu için ancak iyi diyebiliyorum. Tad ve kıvam olarak iyi geldi yediğim tek lokma sahur kafasıyla

Siyah ve yeşil zeytin. Zeytin konusu alışkanlıklara ve damak tadına göre çok değişken bence.
    Bugüne kadar yediğim en iyi zeytini forumda zeytin ve kestane şekeri satan bir arkadaş vardı. Ondan almıştım. Bölüm müdavimleri hatırlar arkadaşı. Gulsumana nın zeytini de iyi ama benim gibi sıkı zeytin sevenlere göre değil. Tadı yerinde, diğer bahsettiğim zeytine göre fiyat avantajı var ama bence biraz daha rekabetçi olmalı fiyatı. Öyle olursa diğer siparişlerin yanında zeytin de geçilir tek elden.

Zeytinyağını inş bu akşam iftara deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutepie -- 14 Haziran 2017; 10:44:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Sepet peyniri ve Siyah zeytinde tekrar bir kampanya olurmu?
    Sitede 2kg yeşil + 2kg siyah olarak kampanya var fakat ben yeşil zeytin sevmiyorum. 2kg siyah zeytin için kampanya olursa sevinirim.

Sizden sonra başka bir yerden sepet peyniri aldım fakat sizin peynirin tadını bulamadım.

Hayırlı işler.

Merhaba,

Belirtilen kampanyadan siparişinizi verip sipariş açıklamasına hepsini siyah zeytin olarak istiyorum yazarsanız yardımcı olurum sizlere. Teşekkürler
  • Merhaba,

Değerli yorumlarınız için kendim adına(Burak) çok teşekkür ederim. Gıda işi dönemin en zor işlerinden biridir. Herkesin damak tadına uyum sağlamak ve seri üretim yapmadan üretime yetişmek oldukça zordur. Çok şükür ki sizlerden gelen yorumlarla bunu başardığımıza inanıyorum.

Çilek reçeli üretimini biraz anlatmak istiyorum. Tek bir kazana 50 kilo çileği yığmıyoruz. 5 adet ufak kazana 5kg seçilmiş çilekleri koyarak kendi suyundan kaynatıyoruz. Parçalanmaması adına bu şekilde üretim yapıyoruz ki sizler de farkediyorsunuzdur çileklerin iriliğini ve diriliğini. Şekeri pancar şekeri kullanıyoruz ve dengeli oranda koymaya özen gösteriyoruz. Sıcakken kavanozluyoruz ki katkı maddesi kullanmadan uzun süre muhafaza edilebilsin diye. Lakin sizler yinede kapağını açtıktan sonra dolapta saklayınız, bu şekilde ömrünü uzatıcaksınız.

Bu hafta vişne reçeli üretimine başlıyacağız, umuyoruz ki ondada bu şekilde güzel yorumlar alalım. Tekrardan afiyetler olsun, hoşçakalın.

• Zeytin çok güzeldi, eşe dost hediyelik bile almayı düşünüyorum. (Bu konuda Size özelden mesaj atacağım.)
    Numune gelen balı da sevdim ondan da sipariş vermeyi planlıyorum. Ama gelen hangi baldı emin olmak isterim. Bahar balıdır herhalde değil mi?
    Ayrıca varsa petekli balı tercih eden birisi olarak ürünleriniz arasına petekli bal girecek mi öğreneyim...
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgurel

Zeytin çok güzeldi, eşe dost hediyelik bile almayı düşünüyorum. (Bu konuda Size özelden mesaj atacağım.)
    Numune gelen balı da sevdim ondan da sipariş vermeyi planlıyorum. Ama gelen hangi baldı emin olmak isterim. Bahar balıdır herhalde değil mi?
    Ayrıca varsa petekli balı tercih eden birisi olarak ürünleriniz arasına petekli bal girecek mi öğreneyim...
    Teşekkürler

Merhaba,

Beğenmenize çok sevindim. Size gönderilen bal numunesi Bahar Balı numunesidir.

Petekli Bal Temmuz ayı ortaları veya sonu gibi Allah izin verirse çıkacak. Size ayrıyetten bilgilendirme sağlarım bu konu ile ilgili. Hoşçakalın.
  • hocam o ikili bal kampanyanından aldım deniycem umarım bal hakikidir eğer beğenirsem bittikçe sizden alıcam artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUST CHOLE

hocam o ikili bal kampanyanından aldım deniycem umarım bal hakikidir eğer beğenirsem bittikçe sizden alıcam artık

Merhaba,

beğeneceğinizden hiç şüphem yok efendim. Hakikiliğini ürün geldiğinizde kendiniz karar vereceksiniz zaten. Teşekkür ederim
  • gulsumana G kullanıcısına yanıt
    Çileklerden sonra bir de kahvaltı sepeti siparişi geçtim.
    Siparişe ufak ta bir not yazdım. İlgilenebilirseniz sevinirim.
    Sipariş no: #3454
  • Bende sipariş geçtim. Kargo problemi olması dışında ürünler gerçekten harika arkadaşların görüşlerine katılıyorum. Ürünler gerçekten çok güzel. Sürat kargoyla ilgili sorun yaşadım. onuda sağolsun. yetkili arkadaş ziyadesiyle yardımcı oldu. Sorunları elbirliğiyle hallettik. Çevremdeki arkadaşlarla da paylaşıyorum ürünleri sanırım siparişlere devam edeceğim. İlginiz için çok sağolun.
  • 2 kavanoz cilek receli ve bahar bali almistim, bugun geldiler, cok hizliydi dogrusu, orucluyum tadlarina bakamadim ama cilek receli o kadar muhtesem gorunuyor ki... (Ici full cilek kayniyor) Bal da oyle... Numuneler icin de ayni seyleri soyleyebilirim, her taraftan kalite akiyor.

Hayatimda bu kadar iyi paketleme de gormedim, sarmislar da sarmislar, kargoda birsey olmasi imkansiz.

Ureticiler de saniyorum Turkmen, ben burayi simdiden cok sevdim, insallah uzun yillar boyu da alisverisimiz olacaktir.

Herkese tavsiye ediyorum.

Iftardan sonra tad konusunda da yorum yapabilirim ki hic suphem yok. Emegi gecenlere tesekkurler ve basarilar.
  • Kapıda ödeme ile güzel bir pakette ben sipariş geçtim. Bakalım bu kadar yorum üstüne biz de memnun kalırız inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfzcn

Kapıda ödeme ile güzel bir pakette ben sipariş geçtim. Bakalım bu kadar yorum üstüne biz de memnun kalırız inşallah.

Merhaba,

memnun kalacağınıza inanıyorum. Hoşçakalın
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.