Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm.indirim kodunu nereye yazıyoruz. Kahvaltı sepeti sanırım şimdilik tükendi. Aradığım eski bildiğimiz tereyağı tadı. Peynirde olabilir fakat keçi sütü kullanıyorsunuz sanırım koku yok deniyor ama koku varsa hiç hoşumuza gitmez.reçel ve salcalar denenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitedeki fiyatlar ilk sayfadakilerden farklı. Düzenleme yapılacaksa, zeytin, bal ve tereyağı almak istiyorum. Ayrıca belirli bir ücret karşılığı da olabilir, numune paketi de alabilirim diğer ürünlerinizi denemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toojohn

Bir onceki yorumumda tereyagdan emin olamadigimi soylemistim.

Tereyagini hic yorum yapmadan farkli kisilere tadim yaptirmama ragmen teremyag yada margarinmi bu diye sordular acaba siparisimde bir karisiklikmi oldu?

Gelen urun margarin kokuyor siparis verip kullanan arkadaslardan yardim rica ederim.

Merhaba,

Tereyağın da inek sütü ve maya olarak kaynamış koyun sütü mayasından başka hiç bir şey yoktur. Ancak tereyağı bildiğiniz üzere yıkama işleminden geçer kaymağı. Bu sebepten bu tereyağının ismini kahvaltılık olarak değiştirdim zaten. Tavaya çok fazla gelmeyen bir üründür, daha doğrusu ısınma derecesi yoğurt tereyağına göre biraz daha azdır.

Margarin konusuna gelince, margarin kullanmak benim için daha maliyetli bir şey olur emin olabilirsiniz. İçiniz de ufacık bir kuşku dahi varsa çekinmeden ürünü iade alabilirim. Telefon numaram: 0(543) 545 1026'dır. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Sitedeki fiyatlar ilk sayfadakilerden farklı. Düzenleme yapılacaksa, zeytin, bal ve tereyağı almak istiyorum. Ayrıca belirli bir ücret karşılığı da olabilir, numune paketi de alabilirim diğer ürünlerinizi denemek için.

Merhaba,

Fiyatı farklı olan bir ürün göremedim belirtirseniz fiyatları güncelliyeyim, teşekkür ederim. Ayrıca sipariş açıklamanızda istediğiniz numuneleri belirtirseniz ücretsiz olarak yollarım efendim.
  • BİLGİLENDİRME

Merhabalar,

Kargo şirketimiz olan Sürat Kargo ile bugün itibari ile sigortalı gönderim anlaşması yaptık. Balıkesire mesafesi 600KM'yi geçmeyen mesafelere maksimum 2gün ortalama 1 gün teslimat garantisi aldık. 600KM'yi geçen bölgeler içinde maksimum 72 saat içerisinde teslimat garantisi yine verildi.

Süt ürünleri gönderiminde tereyağ, peynir vb. soğuk zincir strafor kutu ve buz aküsü ile gönderim sağlıyoruz. Gönderdiğimiz ürünler taze yapılmış ürünler olduğu için bozulma yapmazlar. Bu konuda tüm müşterilerimizin içinin rahat etmesini özellikle istemekteyiz. Aksi oluşan durumlarda her ürünün yenisinin gönderimini veya ücret iadesini tarafınıza yapmaktayız.

Her türlü soru, öneri ve şikayet için lütfen arayınız, burası ile sık sık ilgilenemiyoruz. Üretim, kargo, paketleme ve diğer işlerin hepsini 3 kişi yetiştirmeye çalışıyoruz. Hata ve kusurlarımız oluyorsa affınıza sığınıyoruz. Teşekkürler. Telefon numaram(Burak): 0(543) 545 1026

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

https://www.koylezzetlerim.com Site açılmıyor bende mi problem?

site iphone da açılmıyormuş haberiniz olsun.. Android yada masaüstünden erişilebiliyor...
  • gulsumana G kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar sitede düzelmiş fakat bu seferde çilek reçelinde sorun var. +1kavanoz 15tl yazıyor ama sepete gene 25tl den ekleme yapıyor. Yani 2 adet reçel direk 50tl.
  • Uyarı: Kupon kodunuz geçersiz, süresi ya da kullanım limiti dolmuş!

Nooldu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutepie

Uyarı: Kupon kodunuz geçersiz, süresi ya da kullanım limiti dolmuş!

Nooldu ki

Merhaba,

kupon kodu aktif her hangi bir sorun yok efendim. 50TL ve üzeri tutarlarda indirim yapar.
  • #3383 sipariş no ilgilenirseniz sevinirim
  • Ev Yapımı Çilek Reçeli Net 800GR
    Tereyağ Kahvaltılık Net 1KG - %100 İnek Sütünden Katkısız ve Doğal

siparişi verdim. bakalım nasılmış ürünler...
  • gulsumana G kullanıcısına yanıt
    Geçtim siparişimi.
    Efsane reçelinizi denemek istedim.
    Top sizde artık
  • Merhaba,

siparişlerinizi yetiştirdim bugün kargoya verdim. Yorumlarınızı bekliyorum dört gözle. Teşekkür ederim.
  • hocam ben anlamadım şimdi çileğin ve balın fiyatı ne kadar, sitede 850 g 25 tl yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulsumana

Merhaba,

siparişlerinizi yetiştirdim bugün kargoya verdim. Yorumlarınızı bekliyorum dört gözle. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutepie -- 12 Haziran 2017; 16:44:5 >
  • 3 adet siparişimi az önce verdim.umarım damak tadımiza uyar☺

• Merhabalar, dün siparişimi verdim sipariş no:3392, numune paketinizide unutmazsanız cok memnun olurum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuco Benedicto Pacifico

Merhabalar, dün siparişimi verdim sipariş no:3392, numune paketinizide unutmazsanız cok memnun olurum. :)

Merhaba,

Forumdan gelen siparişlerin hepsine numune eklemeye çalışıyoruz. Teşekkürler

• kahvaltı paketi ne zaman stokta olur
  • Siparisim az once geldi. AMA yanlış geldi.

Zeytinyağı yerine çilek reçeli gondermisler.

Mesaj attim. Geri dönüş sağlarsanız memnun olurum.

EDİT: sağolsun arkadaş ilgilendi. Zeytinyağını bugün kargolayacak. İlgi ve alakası icin teşekkür ediyorum.

Zeytinyağından memnun kalırsam bidahakine 5litrelik olandan sipariş vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 13 Haziran 2017; 15:19:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.