Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo konusuna neden cevap verilmiyor acaba merak ettim. Herkes şikayetçi sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam kargoya verildi ve az önce teslim aldım kargoyu (İstanbul)..

Numune ürünler geldi

Paketleme harika

Kahvaltı paketinde eksik, kırık vs yok

İftardan sonra tadına bakıp yorum yapıcam

Bu arada eft ile aldım ama ödeme yapmadım bugün yapacaktım kargo da pazartesi verilecekti ama dün gönderdi arkadaş saolasın, bu açıdan da müşteriye güvenmeleri ve saygısı çok iyi.

130 liraya gayet makul fiyat şayet ürünlerin tadı/kalitesi de iyiyse.

• Evet ürünlerin paketlenmesi ve lezzeti gerçekten güzel kesinlikle haklarını yemeyelim ancak benim şuan çalıştığım firmada Sürat kargo ile çalışıyor ve bazı şubeleri gerçekten batmış durumda batmıştan kastım teslimatlar sarktıkça sarkıyor bugün teslim edilmesi gereken kargolar yarın yada öbürgün ancak teslim ediliyor.
  • Benim de kargom geldi. Reçel ve turşu iftardan sonra yorum yaparım.

Çilek reçeli gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 9 Haziran 2017; 22:20:20 >
  • #3348 nolu siparişimi verdim.

Teşekkür ederim,kargo ile sorun yaşamam umarım

• Kazdağı Ramazan paketi ve ekstra 2 adet çilek reçeli aldım, diğer almayı düşünen arkadaşlarıma faydalı olması açısından şuana kadar denediğim ürünlere ait şeffaf yorumlarım, not vermek suretiyle şu şekilde;

1. Ürünün paketlemesi olması gerektiği gibi sağlam, gelen ürünlerde herhangi bir zayiat yok.
    2. Forumda en çok merak edilen olduğu için tereyağından başlamak istiyorum. Tereyağı annemin yakın zamanda kendisine ve bize özel olarak getirttiği ve çok iddialı olduğu tereyağından da daha güzel. Tereyağı damakta hoş bir tat bırakıyor ve çok taze, doğal. 9/10
    3. Kelle peyniri farklı bir tat, ne kaşara ne de bir başka peynire benziyor. Özellikle hanım ve çocuklar gayet beğendi. Ben çok ekstrem bulmadım, elbette kötü falan değil ama süperde değil. 7/10
    4. Çilek reçeli denediğim ürünler içerisinde en çok beğendiğim. Çok taze, daha önce hiçbir reçelde tatmadığım kadar lezzetli ve hafif, kaşık kaşık yesen bile şeker rahatsız etmiyor. 9/10
    5. Yeşil zeytin, evimizde hali hazırda olan çok iddialı bir başka yeşil zeytinden daha güzel geldi bize. Tadı rahatsız edici yoğunlukta değil, light zeytin gibi birşey, tadı yumuşak ve arka arkaya yenilse dahi bıktırmıyor. Bunu da beğendik. 8/10
    6. Siyah zeytin, gelen ve denediğim ürünler içerisinde açıkçası net bir şekilde beğenmediğim bir ürün oldu. Tadı alelade, standart ucuz fiyatlı market zeytinlerinden lezzet olarak farklı değil, ancak boyut olarak biraz etli. Tadında ki acımsılık beni rahatsız eder derecede, bu sebeple 6/10
    7. Kahvaltılık salça, satıcının sitesinde içeriğinde ceviz olduğu söylense de tadına baktığımda ilk yaptığım kavanozunu detaylıca inceleyip içerik kısmını ve ceviz kelimelerini aramak oldu. Ancak kavanozda veya bir başka yerde içeriğe dair bilgi yoktu. Ceviz toz haline getirilerek salçaya katıldı ise belki olabilir zira herhangi bir ceviz vs ye dair dene veya ekstra tat açıkçası hissedemedim . Lezzeti ise daha önce tattığım birçok market kahvaltılık salçasından net bir şekilde daha lezzetli, taze ve yedikçe yedirtiyor,iştah açıyor. Çilek reçeli kadar çok beğendik, çok doğal güzel bir lezzet 9/10
    8. Son olarak denediklerimiz içinden tarhanadan bahsetmek gerekirse, standart alışılagelmiş bir market tarhanası gibi değil, ancak aman aman çok farklı da değil 7/10

İnşallah yorumlarım faydalı olur temennilerimle, tüm arkadaşlarıma hayırlı iftarlar.

• En baba tereyağının kilosu 30 lirayı geçmez. Arkadaş sanki %10 pahalı satıyor gibi.

• Tereyağı Trabzon özellikle Tonya ilçesi üretimi olacak ki kaliteli tereyağı olsun kebir markasınında tereyağları iyi her yerde satılıyor
  • Bitutamumut kullanıcısına yanıt
    Yoğurt dan tereyağı genelde 35 civarı satılıyor.

• draw1907 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun bimden zeytintağı alıp bidona koyuyorlar, organik diye takıntılılara satıyorlar. Bem akrabadan 70 tl ye bal zorla alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Dün akşam kargoya verildi ve az önce teslim aldım kargoyu (İstanbul)..

Numune ürünler geldi

Paketleme harika

Kahvaltı paketinde eksik, kırık vs yok

İftardan sonra tadına bakıp yorum yapıcam

Bu arada eft ile aldım ama ödeme yapmadım bugün yapacaktım kargo da pazartesi verilecekti ama dün gönderdi arkadaş saolasın, bu açıdan da müşteriye güvenmeleri ve saygısı çok iyi.

130 liraya gayet makul fiyat şayet ürünlerin tadı/kalitesi de iyiyse.

Evet denedik ürünleri yorumlar şöyle

Kahvaltı paketi aldım

Zeytinler güzel ama muhteşem değil 8/10

Yumurta güzel 8/10

Peynir çok iyi 9/10

Tereyağı güzel 8/10

Bal mükemmel 10/10

Kahvaltı salçası ceviz yok bence zeytin de nadir fena değil ama hayal kırıklığı 5/10

Recel iyi 7/10

Numune zeytin yağı çok 9/10

Genel anlamda ortalama 8/10 yani tatmin edici, hepsi olmasa bile kısmen sipariş veririm bazı ürünlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 9 Haziran 2017; 22:34:48 >

• Siparişim akşam üzerine doğru tarafıma ulaştı.Kargo şirketi felaket çok merkezi yerde olmama ve kargo şubesini arayarak içerisinde gıda maddesi olduğunu eriyip bozulabileceğini belirtmeme rağmen akşam üzeri teslim alabildim.teslim aldığım ürünler çok iyi paketlenmesine rağmen buz aküsü ve tereyağlarım erimişti.
    ürünler genel anlamda başarılı,çilek reçeli tadım yaptığım ürünler içerisinde en güzeli.süzme çicek balı ve tereyağ konusunda tam emin olamadım. balparmak marka bal ile kıyasladığımda çok hafif ve baskın olmayan bir tadı var bu nedenle çok beğenmedim.kısa zaman içerisinde çam balından sipariş verip onuda deneyeceğim.
    zeytinler güzel özellikle yeşil zeytine bayıldım.zeytinyağlarınında bu nedenle güzel olacağını tahmin ediyorum.
  • 3. alışverişimde çilek reçeli ve kargoylada yumurta alınırmı diyerekten,macera olsun deyip yumurta aldım,yumurtalar 3kırık 4-5 catlak 1 içi çürük ile,yinede iyimser olarak çoğunun sağlam gelmesi, önemsiz olarak bakmama neden oldu ,ve kargo ile yumurta macerama sonverdim.diğer aldığım ürünler özellikle terayağı ve peynir memnun ediciydi,yeşil zeytin beğenmedim ve daha önce alıp memnun kaldığım bu konudakihttps://forum.donanimhaber.com/ceviz-receli-denemeyen-kalmasin-kampanya-fiyati-hatay-yoresel-urunleri--126002668-2 satıcıya döndüm. denemek istediğim birkaç üründaha var umarım onlardanda memnun kalıp alışverişe devam ederim.genel olarak memnun kaldığım kolay bulunmayacak guzellıkte iş ve ürün hizmeti veren biryer teşekkürler.

• 3330 no'lu siparisin sahibiyim kazdaği kahvalti sepeti aldim. Persembe gunu siparis verdigimde ellerinde yumurta kalmadigini, bu yuzden kargoyu en erken pazartesi gonderebileceklerini soylediler telefonla arayip, kabul ettim, ancak kargoyu siparis verdigim günün aksami gonderdiler. ( bu asamada tekrardan aranip teyit alinmasini isterdim.) kargo ertesi gun bulundugum ile geldi, evime gelmesini beklemeden gidip şubeden teslim aldim. Surat kargo ne isim sordu ne imza aldi. Kolinin dışında herhangi bir hasar yoktu, fakat eve geldigimde yumurta kutusunun köpüğünün bile kırıldıgini gordum. 30 adet yumurtadan 6 tanesi kirik cikti. Saticiya derhal fotograflari gonderdim. Kirik yumurtalarin fiyatinin iadesi icin hesap numarami istese de bunu kabul etmedim, saglik olsun cok da önemli değil. Diger ürünlerin paketlenmesi ve fiziksel durumlari ise gayet güzel.

Ancak su var ki, zeytinyagi numunesi gondereceklerini soyleseler de bu kutudan cikmadi. whatsapp'da bu durumu belirtmis olsam da bir yorum yapilmadi. Sonuc olarak numune satış yapabilmek icindir, kendi kayıpları.

internet sitesinde bal seçimini not olarak yazmadigimiz takdirde çam bali gonderecekleri yaziyordu, ben de o sekilde yaptim ancak bahar balı geldi. Acikcasi aralarindaki tat farkini bile bilmedigim icin benim icin cok önemli değil ancak baska kisiler icin bu önemli olabilir. bu durumu da whatsapp'tan bildirmis olmama ragmen cevap gelmedi.

ürünlerin hepsinin tadina baktik:

yumurta: daha lezzetlilerini yemistim, ayrica kiriklar digerlerine bulastigi icin biraz hevesim kaçti galiba.

salça: benim ilgi alanim değil ama eşim çok begendi.

bal: tadini ve yoğunluğunu begendim, işin eksperi olmadigim icin dogalligi konusunda yorum yapamayacağım.

reçel: bu paketteki en başarılı ürün. kavanozun kapagini acik biraksaniz kokusu evi tutar :)

peynir: evde sütten sirke ile kesme yöntemiyle kendim de peynir yaparim arada. bu sepet peynirini de o tarz zannettim. Tadi ve görüntusu peynirden cok eski kasar gibi. Lezzeti güzel.

tereyağ: daha önce buram buram kokan tereyaglar yemistim, ama bunlar ne kadar dogaldi, kokusu dogalliktan miydi yoksa esans mi katiyorlardi bilemiyorum. Bu firmanin tereyaginda ise hem donukken hem de tavada erirken buram buram bir koku yok. Tadi guzel ama herkes beğenmeyebilir. Dogal ise tabii ki de alınır. Bir dahaki sefere yogurttan tereyagini deneyecegim.

zeytinler: Balikesir'den zeytin geliyor diye çok büyük beklentilere girmezseniz güzel. Ben girmiştim :) yine de fiyatlari market fiyatlari ile paralel devam ederse tercihimi Gülsüm Ana'dan yana kullanirim.

Sonuc olarak doğala fazla para vermek beni üzmüyor, yeter ki doğallığından emin olalim. Sahte 2 kilo bal yiyecegime dogal yarim kilo yerim düşüncesindeyim. Bu devirde malesef ne yedigimiz belli degil.

Gülsüm Ana'nın ürünlerin genel olarak beğendim, herkese de tavsiye ederim.

• www.koylezzetlerim.com
    Account Suspended
    https://www.koylezzetlerim.com
    Site açılmıyor bende mi problem?

• Merhaba,

Buraya rica üzerine ve birkaç numune için yazmak yerine Sözlük'e yazarsanız sadece ufak numunelerden değil,makul ücret ve diğer paketlerden de alabilirsiniz.İyi forumlar.

• Bir onceki yorumumda tereyagdan emin olamadigimi soylemistim.

Tereyagini hic yorum yapmadan farkli kisilere tadim yaptirmama ragmen teremyag yada margarinmi bu diye sordular acaba siparisimde bir karisiklikmi oldu?

Gelen urun margarin kokuyor siparis verip kullanan arkadaslardan yardim rica ederim.

• Zeytinyağı 1lt olarak seçenekte neden yok. Siparişime ek olak ekleyektim deneme amaçlı.

• Net850GR Karışık Yayla Çiçeğinden Saf ve Katkısız Bahar(Çiçek) Balı 27TL (Kupon Kodu ile 24TL)

Linke tiklayinca 35 lira, ilk mesaji bir guncelleyin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Net850GR Karışık Yayla Çiçeğinden Saf ve Katkısız Bahar(Çiçek) Balı 27TL (Kupon Kodu ile 24TL)

Linke tiklayinca 35 lira, ilk mesaji bir guncelleyin isterseniz.

aynen hocam 35 tl yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.