Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gulsumana

quote:

Orijinalden alıntı: OzzyCreek

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Yoğurt tan yapılan da var direk süt den yapilan da. Marketdekilerin neredeyse tamamı sütten.

Hangisi daha iyi hocam

Merhaba,

Yoğurttan yapılan tereyağ bir tık daha öndedir neden derseniz mayalanma süreci daha fazladır. Buda tereyağının kokusunu ve tadını biraz daha baskın yapar. Bu sebepten yoğurt tereyağı hem yemek hem kahvaltıya uygundur. Diğer tereyağı biraz daha kahvaltılık kaçar.

Teşekkürler

Tereyağı sütten yoğurttan kastınız (pişmiş süt pişmemiş süt) yapılanmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün sahur vakti sipariş verdim bugün de gün içinde kargolanacağı mesajı geldi. Sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 7 Haziran 2017; 16:8:17 >
  • Bende tereyağ, peynir ve süt çeşitleri kargoda bozulur mu bilemedim. Denemek için bazlama ve yumurta söyledim. Geldikten sonra ürün hakkında yorum yaparım. Bakalım numune gelirse onları da deneme fırsatım olur.

Sipariş No: 3316
    Sipariş Detayları: 08/06/2017
    Ödeme Metodu: Banka Havalesi/EF
  • Bahar bali cicek bali ve cam bali arasinda ki fark nedir ? Hangisi daha guzeldir fiyat önemli degil

• Tereyağını deneyen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Tereyağını deneyen var mı

ya herkesin damak tadı ayrıdır satıcıyı da baltalamak istemem ama ben şahsen tereyağını pek beğenemedim.
    tereyağ tadını kokusunu alamadım.türü mü değişik bilmiyorum.
  • Kahvaltı paketi 130a geliyor alınır mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: mur37

quote:

quote:

quote:

Yoğurt tan yapılan da var direk süt den yapilan da. Marketdekilerin neredeyse tamamı sütten.

Hangisi daha iyi hocam

Merhaba,

Yoğurttan yapılan tereyağ bir tık daha öndedir neden derseniz mayalanma süreci daha fazladır. Buda tereyağının kokusunu ve tadını biraz daha baskın yapar. Bu sebepten yoğurt tereyağı hem yemek hem kahvaltıya uygundur. Diğer tereyağı biraz daha kahvaltılık kaçar.

Teşekkürler

Merhabalar,

tereyağ pişmiş süttendir efendim. Pişmemiş sütten yapılan hiç bir ürün sağlık açısından uygun değildir, bilginiz olsun isterim.

• gulsumana G kullanıcısına yanıt
    www.koylezzetlerim.com
    Account Suspended
    https://www.koylezzetlerim.com/katkisiz-suzme-cam-bali

bu üründe stok tok uyarısı verdi. Alacaktım

NOT 1 Adet stok açıldı. Umarım memnun kalırım.

Sipariş no: 3333 :-) eh bu özel numarayada bir güzellik yaparsınız ;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 8 Haziran 2017; 16:0:29 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisi daha iyi hocam

Merhaba,

Teşekkürler

Merhabalar,

tereyağ pişmiş süttendir efendim. Pişmemiş sütten yapılan hiç bir ürün sağlık açısından uygun değildir, bilginiz olsun isterim.

Sayın hocam malumunuz zeytinin tat ve kalitesi göreceli bir kavram benim istediğim acısı olmayan içi çürük hissi vermeyen dolgun 50krş ebablarının altında olmayan sitenizde mevcutsa örneğini değilse nasıl temin edebileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisi daha iyi hocam

Merhaba,

Teşekkürler

Merhabalar,

Sayın hocam malumunuz zeytinin tat ve kalitesi göreceli bir kavram benim istediğim acısı olmayan içi çürük hissi vermeyen dolgun 50krş ebablarının altında olmayan sitenizde mevcutsa örneğini değilse nasıl temin edebileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba,

zeytinin acımsılığı kostik olmayan katkısız zeytinlerin hemen hemen hepsinde mevcuttur. Ancak doğal zeytinide acımsatmamanın belirli başlı yolları vardır mevcut piyasa koşullarında az üretici bunu bilir. 14 yıllık tariş tecrübem sonrası zeytini acımsatmamak için muhafaza koşulunda içerisine konulan yağı biraz daha fazla tutmak.

Üretimlerimi bu koşulda yapıyorum lakin yinede bazı dengesizlikler mevcut olabiliyor. Ancak genel anlamda gelen geri bildirimler oldukça başarılı. 50Krş büyüklüğü göreceli bir kavramdır. Zeytin boyutu kalibre olarak ayırılır. Size önerebileceğim zeytinim jumbo yağlı gemlik seledir. Kalibresi 230/260Ad/KG'dır. Yani bir kilosunda 230-260Adet arası bulunur. Alternatif önerebileceğim bir yer sorarsanız üretimini görmediği hiç bir yere kefil olamam. Teşekkür ederim...

• Şerife bacı ürünlerini kullanıyorum

• bal için tıkladığımızda ürün bulunamadı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

bal için tıkladığımızda ürün bulunamadı diyor

Merhaba,

Cemal bey düzelttim, kusura bakmayın.
  • Kargonuzuda değiştirseniz iyi olacak teslimatı yapmadılar yetişebilirsem gidip kendim alıcam inşAllah araç dönmedi vs deyip teslimatı ertesi güne sarkıtmazlar.

• Tam almayı düşünüyordum ki sürat kargoyu görünce vazgeçtim.

Kullanmadığım tek kargo şirketi.
  • Hayırlı satişlar , meraklı bir sicak firsatci olarak girdim ama Sürat Kargo yazısını görünce hızla kaçıyorum :)

üst teki :D seni görmeden yazdım iyi denk gelmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmoR_ -- 8 Haziran 2017; 19:14:6 >
  • Kargoyu gidip kendim aldım hakkınızı yemeyeyim gerçekten çok güzel paketlemiş siniz ancak sürat kargo yinede 4 tane yumurtayı kırmayı başarmış. :) Ürünleri henüz deneyemedim iftarda deneyeceğim ancak memnun kalsam dahi kargo firmasını değiştirmediğiniz sürece bir daha maalesef alışveriş yapmayacağım.
  • Kargo değişmeden sipariş vermem ben de malesef

• Bal tavsiyesi var mı? Fiyat önemli degil

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.