Şimdi Ara

Gümbet'e gidiyoruz tavsiyeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba uzun yıllar sonra bodruma gidiyorum bu ay daha önce ailemle gittiğim için pek bir şey anlamadım.

bu sefer arkadaşlarla gidiyorum kısmetse.

Hep pahalı diyorlar mesela taksiye binme minibüslere sosyatikler bile biniyormuş.

Nerelere gidilir neye dikkat etmemiz lazım deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Bu arada otelimiz grand newport otel gelen olursa bekleriz.

• Gümbetin denizi çok kötü ama eğlencesi süper. Eğlence mekanlarında İngilizler çoğunlukta ama dam olayına çok dikkat ediyorlar. Gümbet çok pahalı değil, ulaşımı pahalı. Taksiye tabiiki binmemeli, sabaha kadar ulaşım devam ediyor minibüsle. 24 saat açık Burger filan var karnını doyurabikirsin, zaten Gümbette sıcaklık yaz ortasında 45 dereceyi bulabiliyor, klima gördünmü ayrılmak istemiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • webconn W kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce grand newporta kız arkadaşımla gittik. bahçesinde akşam yemeğini yerken hava kararmışken çok super bir manzara çıkıyor :)

Ancak ben gümbeti çok begenmedim heryer ingiliz, ingiliz kenti gibi resmen. Onun yerine bodrum merkeze inin derim ben. Gece hayatı super bodrum merkezde. Özellikle catamaran adlı gece klubune gidin derim. Gerçi gece glubu demek biraz yanlış olur bildiğin gemi orası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

2 yıl önce grand newporta kız arkadaşımla gittik. bahçesinde akşam yemeğini yerken hava kararmışken çok super bir manzara çıkıyor :)

Ancak ben gümbeti çok begenmedim heryer ingiliz, ingiliz kenti gibi resmen. Onun yerine bodrum merkeze inin derim ben. Gece hayatı super bodrum merkezde. Özellikle catamaran adlı gece klubune gidin derim. Gerçi gece glubu demek biraz yanlış olur bildiğin gemi orası :D

Catamarana gidicz hatta david vendetta cikiyormus 60 tl 1 yerli ickisi ile birlikte :)) benim bu yaz gobek aldi basini gitti tribe gireceğim kesin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    oo süpermiş ya david guetta ya denk gelmen. ben gittiğimde haziran başıydı bomboştu catamaran :) göbeğe takılma bira delisi ingilizler arasında fazla dikkat çekmezsin
  • Bodrum'a gelen İngilliz kadınların bile ortalama kilosu 80-90 hiç dert etme göbeği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

oo süpermiş ya david guetta ya denk gelmen. ben gittiğimde haziran başıydı bomboştu catamaran :) göbeğe takılma bira delisi ingilizler arasında fazla dikkat çekmezsin

Sansliyiz zaten arkadaşlarla gidecegimiz icin dert yok tek kötü yani 3 kisi bir odada kalacagiz

otelden memnum kaldinizmi ? Sınırsız icki varmis

hoşunuza gitmeyen ne oldu mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 14 Haziran 2014; 13:17:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    valla otel gayet iyidi hocam ama yemekler biraz yetersizdi onun dısında herhangi bir sorun yoktu.
  • Emekli ingilizlerin mekanı gümbet, bodrum merkez haricinde gençlere rastlamak zor, zaten onlarda belli ediyor hemen kendilerini..
    300 metreden çıplak yürüyenlere yaklaştıkça üstlerinde bikini olduğunu daha net anlıyorsun..
    Abi dolmuşda değişik fiyat tarifesi var Lira'sı olmayandan euro ve dolar kabul ediyorlar beni azarlarken turistlere anca gülümsüyor yavşaklar,
    benden iyi ingilizce biliyor şöförler, tek takılırken türk olduğumu gören adres soruyordu, sırtlarında çantayla o sıcakda geziniyordu manyaklar.
    Zar zor tarif edip başımdan savıyordum.. Bu sene bakalım başıma ne iş açıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Emekli ingilizlerin mekanı gümbet, bodrum merkez haricinde gençlere rastlamak zor, zaten onlarda belli ediyor hemen kendilerini..
    300 metreden çıplak yürüyenlere yaklaştıkça üstlerinde bikini olduğunu daha net anlıyorsun..
    Abi dolmuşda değişik fiyat tarifesi var Lira'sı olmayandan euro ve dolar kabul ediyorlar beni azarlarken turistlere anca gülümsüyor yavşaklar,
    benden iyi ingilizce biliyor şöförler, tek takılırken türk olduğumu gören adres soruyordu, sırtlarında çantayla o sıcakda geziniyordu manyaklar.
    Zar zor tarif edip başımdan savıyordum.. Bu sene bakalım başıma ne iş açıcam..

Araba kiralasakmi diye düşünüyoruz arkadasimda gerek yok diyor

tekne turu ne kadar ? Butun koylari dolastiriyormu onların fiyatlarida 50 - 60 arasi degisiyormus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.